aydinynr,
abii desene sayende takas yapmışız komisyon istemezsin inşallah pazar günü bizden olayı sen bitirmişin anlaşılan,teşekkürler bu arada sana
aydinynr,
abii desene sayende takas yapmışız komisyon istemezsin inşallah pazar günü bizden olayı sen bitirmişin anlaşılan,teşekkürler bu arada sana
TEK RAKİBİM THY :P
arkadaşlar ben geliyorumm yupii çok keyifli bi gezi olucak buna eminim bu arada saat kaçta sirkecide olucaz haybeye beklemeyelim ?
freeozkanla biz sahilde buluşup öyle gelicez hareme dimi özkan ?
ARKADASLAR BEN IZMITTIN SİLEYE GELECEM SILE YOLU HAKKINDA BILGISI OLAN ARKADASLAR VE BEN IZMITTEN GELIRSEM NEREDE BULUSURUZ TAM OLRAK ONU OGRENMEK ISTIYORUM BANA YOLU BILEN ARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRLER MI??
dostum izmitten kandıra üzeri direk ağva yapsan daha kolay olmaz mı :
ExPrEss, bende maltepeden geliyorum.seninle bulusuruz istersen. ben kozyatagindan bizim elemanlada bulusucam. oyle gelicem. bu arada eleman seni gorup gaza geldi, kestirdi egzosu
CRaCKHeR, ilk sayfada toplu surusler icin bir yazinin linkini koydum.onu okursun. Tabiki gelebilirsin. geliceksen anadolu veya avrupa olarak gelicegin yeri soylersen bulusamama sorunu yasamayiz.
Arkadaslar erken gelenlerin beklememesi icin son olarak saati 8:30 sirkeci, 9:15 harem olarak degistiriyorum. Lutfen herkes bu saatlerde bulusma noktalarinda olmaya ozen gostersin.
SON DURUM
---------------
baron985 +1 = anadolu
colakoglu + 2 = anadolu
exspres +1(thunderkiller) = anadolu
eyong = andolu(kesin değil)
latif = anadolu (kesin degil)
chatnoir = şile yolu üzerindeki BJK tesisleri
cbr1000rr = anadolu beylerbeyinde yayan
kabir = izmitten gelicek
freeozkan = avrupa
rüzgarsevdal1s1 = avrupa
ayd1n = avrupa
mo-zat = avrupa
e_erdun ve esi = avrupa
iyi o zaman ben bakırköy de yim millet sanırım gemiyle geçcek ama ben direk hareme gelebilirim köprüden ya da şile yolunda bjk tesislerinin ordan size katılırım tabii gelip gelemiyceğimi kesin olarak bu gece yazarım
bi de kopup gidersek bekleme noktası felan belirlediniz mi yoksa herkes aynı hız da gidiyo ben biraz yabancı kaldım demiştim
SON DURUM
---------------
baron985 +1 = anadolu
colakoglu + 2 = anadolu
exspres +1(thunderkiller) = anadolu
eyong = andolu(kesin değil)
latif = anadolu (kesin degil)
CRaCKHeR = (cuma gecesi kesinlesecek)
chatnoir = şile yolu üzerindeki BJK tesisleri
cbr1000rr = anadolu beylerbeyinde yayan
kabir = izmitten gelicek
freeozkan = avrupa
rüzgarsevdal1s1 = avrupa
ayd1n = avrupa
mo-zat = avrupa
e_erdun ve esi = avrupa
CRaCKHeR adlı üyeden alıntı
CRACKHER bende bakırköydeyim istersen birlikte gidelim
freeözkanda var esenlerde birbirimize yakınız
olur dostum hem de iyi olur canım sıkılmaz yolda
bende gelmek istiyorum şileye ama merak ediyorum saatte 60 km hızla şile otobanından gidersek arabalar bizi ezmezmi o kadar yavaş gitmek bazen tehlikeli olmuyomu?bu fermuarmıydı ole bi teknik varmış şimdi bu geziye gelen arkadaslar gurup gezilerinde tecrubelimi ben değilim çünki emre bilir.hafta içi çalışan arkadaşlar varsa ki eminim vardır bir pazar gunu uyuyabilecekken o kadar erken gelebilecekmi millet orda ağaç olmasın vede gurubun başından ve de sonundan gelecek 2 en tecrubeli arkadaşdaki cihazlar ne motorlar saglammı yoksa scooterlarlamı olacak bu mesele
ama abi freeözkan gemiyle geçmiyomuydu bu arada ben ikinci köprüden bjk tesisleri yapabilirim geze geze sen de gelirsen öle yaparız bilmem ne dersin
ben en arkadan gelmeyi düşünüyorum ama belli de olmaz
CRaCKHeR adlı üyeden alıntı
freeözkan direk hareme gidecekmiş bakırköyde sabah buluşur bi kahvaltı yapabilirsek yapar sonra yola çıkarız ne dersin ben carouselin karşısında oturuyorum birlikte gitmemiz daha keyifli olur hem gemiyle falan uğraşmayız... hasanheryer@hotmail.com msnden netleştirelim ok.
siah adlı üyeden alıntı
arkadaşım 250 cc üstü motor yok sanırım o yüzden otobanda 80 km hızla gideriz merak etme bizi ezmezler biz onları ezeriz
siah, sirkeciye mi yoksa hareme mi geliceksin ?
sirkecide arabal1 vapur Kalkış saatleri 20 dak1ka sonra haremde oluyo
08:00
09:00
10:00
10:30
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
RUZGARSEVDALISI, arkadaslar bu saatten sonra bulusma yeriyle oynama yapmayalim bence. bizde maltepeden hareme gelicez. direk teme girmek bizede kisa geliyor ama cok noktalarda bulusursak kopukluklar oluyor. bunu anadolu yakasindaki bulusmada gorduk. arasinda cok kisa mesafe olan iki yerde bile gecikmeler oldu sorunlar yasandi.
holy_diver, Ah abicim yaa keşke gelsen ne iyi olurdu...
ExPrEss, Yok sevgili arkadaşım amaç vatandaşın işi görülsün ben sadece tesadüfen görünce söliyim dedim belki o da görmüştür zaten ben söylemeden...
\"Turkish Choopers\"
freeozkan, arabali vapur saatlerine gore bulusma saatini tekrar duzenliyorum. 8:30 da vapur olmayacagi icin sirkecide 8:45 de bulusup, 9:00 vapuruna binilir. Haremde de 9:20 diyorum.
arkadaslar bende sabahlari cook cooook zor kalkiyorum, ama yapilacak birsey yok.gec gidersek orda fazla zamanimiz kalmaz. artik bir pazarlik biraz az uyucaz. sonucta buda zevk isi. ozellikle sirkecide gecikme yasanmamasi cok onemli.gec kalan arkadas bir saat sonraki vapura kalir ve o kadar kisiyi 1 saat bekletmek biraz zor olurhafta içi çalışan arkadaşlar varsa ki eminim vardır bir pazar gunu uyuyabilecekken o kadar erken gelebilecekmi millet orda ağaç olmasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)