Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

14 Agustos Pazar Gun Istanbuldan Sile-Agva ya Tanisma Gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ASYA 150T-1
    aydinynr,

abii desene sayende takas yapmışız komisyon istemezsin inşallah pazar günü bizden olayı sen bitirmişin anlaşılan,teşekkürler bu arada sana
    TEK RAKİBİM THY :P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşlar ben geliyorumm yupii çok keyifli bi gezi olucak buna eminim bu arada saat kaçta sirkecide olucaz haybeye beklemeyelim ?

freeozkanla biz sahilde buluşup öyle gelicez hareme dimi özkan ?

kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250
    ARKADASLAR BEN IZMITTIN SİLEYE GELECEM SILE YOLU HAKKINDA BILGISI OLAN ARKADASLAR VE BEN IZMITTEN GELIRSEM NEREDE BULUSURUZ TAM OLRAK ONU OGRENMEK ISTIYORUM BANA YOLU BILEN ARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRLER MI??

CRaCKHeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250
    dostum izmitten kandıra üzeri direk ağva yapsan daha kolay olmaz mı :

ExPrEss, bende maltepeden geliyorum.seninle bulusuruz istersen. ben kozyatagindan bizim elemanlada bulusucam. oyle gelicem. bu arada eleman seni gorup gaza geldi, kestirdi egzosu

CRaCKHeR, ilk sayfada toplu surusler icin bir yazinin linkini koydum.onu okursun. Tabiki gelebilirsin. geliceksen anadolu veya avrupa olarak gelicegin yeri soylersen bulusamama sorunu yasamayiz.

Arkadaslar erken gelenlerin beklememesi icin son olarak saati 8:30 sirkeci, 9:15 harem olarak degistiriyorum. Lutfen herkes bu saatlerde bulusma noktalarinda olmaya ozen gostersin.

SON DURUM
    ---------------
    baron985 +1 = anadolu
    colakoglu + 2 = anadolu
    exspres +1(thunderkiller) = anadolu
    eyong = andolu(kesin değil)
    latif = anadolu (kesin degil)

chatnoir = şile yolu üzerindeki BJK tesisleri
    cbr1000rr = anadolu beylerbeyinde yayan
    kabir = izmitten gelicek

freeozkan = avrupa
    rüzgarsevdal1s1 = avrupa
    ayd1n = avrupa
    mo-zat = avrupa
    e_erdun ve esi = avrupa

Motosikleti
    hyosung gv 250
    iyi o zaman ben bakırköy de yim millet sanırım gemiyle geçcek ama ben direk hareme gelebilirim köprüden ya da şile yolunda bjk tesislerinin ordan size katılırım tabii gelip gelemiyceğimi kesin olarak bu gece yazarım
    bi de kopup gidersek bekleme noktası felan belirlediniz mi yoksa herkes aynı hız da gidiyo ben biraz yabancı kaldım demiştim

SON DURUM
    ---------------
    baron985 +1 = anadolu
    colakoglu + 2 = anadolu
    exspres +1(thunderkiller) = anadolu
    eyong = andolu(kesin değil)
    latif = anadolu (kesin degil)

CRaCKHeR = (cuma gecesi kesinlesecek)
    chatnoir = şile yolu üzerindeki BJK tesisleri
    cbr1000rr = anadolu beylerbeyinde yayan
    kabir = izmitten gelicek

freeozkan = avrupa
    rüzgarsevdal1s1 = avrupa
    ayd1n = avrupa
    mo-zat = avrupa
    e_erdun ve esi = avrupa

Alıntı CRaCKHeR adlı üyeden alıntı
    iyi o zaman ben bakırköy de yim millet sanırım gemiyle geçcek ama ben direk hareme gelebilirim köprüden ya da şile yolunda bjk tesislerinin ordan size katılırım tabii gelip gelemiyceğimi kesin olarak bu gece yazarım
    bi de kopup gidersek bekleme noktası felan belirlediniz mi yoksa herkes aynı hız da gidiyo ben biraz yabancı kaldım demiştim

CRACKHER bende bakırköydeyim istersen birlikte gidelim

freeözkanda var esenlerde birbirimize yakınız

Motosikleti
    hyosung gv 250
    olur dostum hem de iyi olur canım sıkılmaz yolda

siah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende gelmek istiyorum şileye ama merak ediyorum saatte 60 km hızla şile otobanından gidersek arabalar bizi ezmezmi o kadar yavaş gitmek bazen tehlikeli olmuyomu?bu fermuarmıydı ole bi teknik varmış şimdi bu geziye gelen arkadaslar gurup gezilerinde tecrubelimi ben değilim çünki emre bilir.hafta içi çalışan arkadaşlar varsa ki eminim vardır bir pazar gunu uyuyabilecekken o kadar erken gelebilecekmi millet orda ağaç olmasın vede gurubun başından ve de sonundan gelecek 2 en tecrubeli arkadaşdaki cihazlar ne motorlar saglammı yoksa scooterlarlamı olacak bu mesele

Motosikleti
    hyosung gv 250
    ama abi freeözkan gemiyle geçmiyomuydu bu arada ben ikinci köprüden bjk tesisleri yapabilirim geze geze sen de gelirsen öle yaparız bilmem ne dersin

ben en arkadan gelmeyi düşünüyorum ama belli de olmaz

Alıntı CRaCKHeR adlı üyeden alıntı
    ama abi freeözkan gemiyle geçmiyomuydu bu arada ben ikinci köprüden bjk tesisleri yapabilirim geze geze sen de gelirsen öle yaparız bilmem ne dersin

ben en arkadan gelmeyi düşünüyorum ama belli de olmaz

freeözkan direk hareme gidecekmiş bakırköyde sabah buluşur bi kahvaltı yapabilirsek yapar sonra yola çıkarız ne dersin ben carouselin karşısında oturuyorum birlikte gitmemiz daha keyifli olur hem gemiyle falan uğraşmayız... hasanheryer@hotmail.com msnden netleştirelim ok.

Alıntı siah adlı üyeden alıntı
    bende gelmek istiyorum şileye ama merak ediyorum saatte 60 km hızla şile otobanından gidersek arabalar bizi ezmezmi o kadar yavaş gitmek bazen tehlikeli olmuyomu?bu fermuarmıydı ole bi teknik varmış şimdi bu geziye gelen arkadaslar gurup gezilerinde tecrubelimi ben değilim çünki emre bilir.hafta içi çalışan arkadaşlar varsa ki eminim vardır bir pazar gunu uyuyabilecekken o kadar erken gelebilecekmi millet orda ağaç olmasın vede gurubun başından ve de sonundan gelecek 2 en tecrubeli arkadaşdaki cihazlar ne motorlar saglammı yoksa scooterlarlamı olacak bu mesele

arkadaşım 250 cc üstü motor yok sanırım o yüzden otobanda 80 km hızla gideriz merak etme bizi ezmezler biz onları ezeriz

siah, sirkeciye mi yoksa hareme mi geliceksin ?

sirkecide arabal1 vapur Kalkış saatleri 20 dak1ka sonra haremde oluyo
    08:00
    09:00
    10:00
    10:30
    11:00
    11:30
    12:00
    12:30
    13:00
    13:30
    14:00
    14:30
    15:00
    15:30
    16:00
    16:30
    17:00
    17:30
    18:00
    18:30
    19:00
    19:30
    20:00
    20:30
    21:00
    21:30

RUZGARSEVDALISI, arkadaslar bu saatten sonra bulusma yeriyle oynama yapmayalim bence. bizde maltepeden hareme gelicez. direk teme girmek bizede kisa geliyor ama cok noktalarda bulusursak kopukluklar oluyor. bunu anadolu yakasindaki bulusmada gorduk. arasinda cok kisa mesafe olan iki yerde bile gecikmeler oldu sorunlar yasandi.

aydinynr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 t gri
    holy_diver, Ah abicim yaa keşke gelsen ne iyi olurdu...

ExPrEss, Yok sevgili arkadaşım amaç vatandaşın işi görülsün ben sadece tesadüfen görünce söliyim dedim belki o da görmüştür zaten ben söylemeden...
    \"Turkish Choopers\"

freeozkan, arabali vapur saatlerine gore bulusma saatini tekrar duzenliyorum. 8:30 da vapur olmayacagi icin sirkecide 8:45 de bulusup, 9:00 vapuruna binilir. Haremde de 9:20 diyorum.

hafta içi çalışan arkadaşlar varsa ki eminim vardır bir pazar gunu uyuyabilecekken o kadar erken gelebilecekmi millet orda ağaç olmasın
    arkadaslar bende sabahlari cook cooook zor kalkiyorum, ama yapilacak birsey yok.gec gidersek orda fazla zamanimiz kalmaz. artik bir pazarlik biraz az uyucaz. sonucta buda zevk isi. ozellikle sirkecide gecikme yasanmamasi cok onemli.gec kalan arkadas bir saat sonraki vapura kalir ve o kadar kisiyi 1 saat bekletmek biraz zor olur

14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler