bence ağvaya kadar gidilecekse yola mümkün olduğu kadar erken çıkılmalı.
bence ağvaya kadar gidilecekse yola mümkün olduğu kadar erken çıkılmalı.
bunuda freeozkan kardeş herşeyi kararlaştırdıktan sonra başka bir başlıkla forum açıp bildirsek iyi olurmu acaba
8,30 iyi deilmi chatnoirsenin fikrin ne
olur abi daha iyi olur sile - agva gezisinin ayr1nt1lar1 diebi basl1k ordan devam burda toparlayamay1z art1k
e_erdun, yeni topic e gerek yok. ilk sayfada ki buluşma tarihi ve zamanı vs update edilir.
Avrupa yakasından ilk arabalı vapur kaçta kalkıyor? Boşuna kalkmayalım zabah zabah
\"Turkish Choopers\"
freeozkan, siz bana değil, uyarsa ben size katılcam ;) herkese tek tek sorarsan bu iş zorlaşır. çok kafadan ses çıkınca ortalık duman olur, işe ön ayak olan kimlerse o çekirdek grup her şeyi ayarlasın ve bildirsin, bence böyle olmalı yani
arabalı vapur yarım saat arayla kalkıyor
chatnoir demişkitabiki benden okeye_erdun, yeni topic e gerek yok. ilk sayfada ki buluşma tarihi ve zamanı vs update edilir.
Ewet arkadaşlar
toplam kaç km yapılacak?
kesin hareket saati ve tahmini varış saati nedir?
Dönüş için kesin hareket saati ve tahmini varış?
İlk ve son arabalı vapur saatleri?
Ortalama hız?
Valla aklıma gelenler bunlar bunları ben merak ediyorum?
\"Turkish Choopers\"
aydinynr, gezi bitiminde tüm bu bilgilere sahip olacaksın
ChatnoiR, Ehuehe eueheuheue
\"Turkish Choopers\"
arkadaslar pazar gunu sirkeciden ilk arabal1 vapur 8.00 da dönüstede son haremden kalkan arabal 9.30
azami h1z 60
diger bilgiler sizden ben bilmez
chatnoir
ozaman bunlar1 dönünce konusal1m
freeozkan,
ChatnoiR, diyoki diğer bilgiler gezi bitip herkes evine dönünce anlaşılacakmış
\"Turkish Choopers\"
yaklaşık gidiş geliş 200 km
hareket saatini dönüş saatini arkadaşlarım ayarlasın lütfen dönüş saati aydınlıkta olursa iyi olur bence
ortalama hızda otobanda 60-90 olabilir ama şile ağva orman yolu çok dar ve bazı yerlerinde çok keskin virajlar olduğundan oldukça düşük sürüş gerekicek
vapur saatini tutturamay1p bogaz koprusunden ucarken mi
*toplam kaç km yapılacak? = 100 km ciravı gidiş, bi o kadarda dönüş
*kesin hareket saati ve tahmini varış saati nedir? = 9:30 da haremden kalkarsak 11:30 gibi oluruz heralde
*Dönüş için kesin hareket saati ve tahmini varış? = kısmet, artık ne kadar kaşnaşıcağımıza ve mangal olayına bağlı biraz
*İlk ve son arabalı vapur saatleri? freeozkan yukarda vermiş
*Ortalama hız? = 60km/s ila 80km/s arası
akıllara takılan başka şeyler olursa bişiler daha yazabiliriz buraya
e_erdun, Abi 90km/s sanırım benim gibi scooterla gelecek arkadaşlar için sorun olabilir. Ayrıca benim rodaj da bitmedi henüz 350km yaptım. Hadi yarın ve öbür günde kullansam maksimum 450km... Yok yok ben 90'a çıkamam gelin şunu 70 yapalım
\"Turkish Choopers\"
abi bence gidis avrupadan gelenler icin 8.00 de sirkecide olsun anadoludan gelenler icin 8.30 da harem olsun gelisi b1lem1orum kest1remed1m saat1
Ya da ben gelmiyim abi yavaş kalıcam zaten çok da iyi bir motosiklet sürücüsü de sayılmam.
"Ben onları oyalarım siz kaçın"
\"Turkish Choopers\"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)