13 agustos başlangıçlı ege ve akdeniz turumuz
Reklamlar
-
07 Ağustos 2007, 13:02
şimdilik 2 motor düşündüğmüz ege ve akdeniz turumuz a katılmak isteyen arkadaşlara kapımız açıktır.. ilk gece kuşadasında konaklayacagız sonrasında bodrum marmaris fethiye ve alanya.. gezimizi sadece çadır ve uyku tulumu konaklamalı kamp seklinde düşünüyoruz.. malum hotelvs pansiyon gibi yerlere verecegmiz parayı depomuza benzin olarak harcama düşüncemiz ve macera arzumuz agır bastı .. bir tdm 900 ve bir 1400 intruder yola cıkıyoruz.. yaklaşık bir haftalık bir gezi olacak tahmini km, 3000 km civarı , şimdilik artçımız yok gezi gününe dek ne olur bilinmez.. merak edilen bişeyler olursa cekinmeden sorabilirsiniz.. sevgiler
Reklamlar
-
07 Ağustos 2007, 21:06
Adana İl Temsilcisi
yolunuz açık olsun.güzel bir rota.resimlerinizi beklerim.
-
07 Ağustos 2007, 22:13
Sizin acınızdan mukemmel bir gezi olacagına eminim
Ben haftasonu İzmirden cıkıp Gökova Akyakaya gidip geldim yol harika ve nasıl keyif aldım anlatamam
ki altımda max 110 yapan bir scooter olmasına ragmen sorunsuz gidip geldim
Ancak Aydından Çineye giderken we Sakar geçidinde yollar virajlı ve bazı bölgelerde yol 2şeritten tek şeride alınıyor.bu bölgelerde mıcıra dikkat
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
08 Ağustos 2007, 01:41
beyler bende 11'inde alanyaya gidecem ararsanız görüsürüz ama benim motor okadar büyük değil 125cc 05054653684 ve 05468457303
-
08 Ağustos 2007, 14:41
umarım güzel bir organizasyon olur. güzergahınızda izmir varsa mutlaka bi şekilde görüşelim. Mt izmir olarak sınırlarımızdan geçen kardeşlerimize en azından sıcak bir çay ikram etmeyi borç biliriz. sevgilerle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)