güzel bir gece. ayrıca güzel dostlar. ahmet sen yandın abicim. bundan sonra her seni gördüğüm yerde sana masaj yaptıracağım.
güzel bir gece. ayrıca güzel dostlar. ahmet sen yandın abicim. bundan sonra her seni gördüğüm yerde sana masaj yaptıracağım.
sokemon tehlikeli sularda yüzüyorsuunnnnnn....
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
peki....
güzel bir toplantıydı bencede fakat halen kuşadası güzergahı belli değil nasıl gideceğimiz sanırsam sabahki bulusmamızda belli olacak halen tekrarlıyorum yarın için rüzgar kuvvetli esecek diyor hava tahminciler ; aramızda yeni arkadaşlar var bunları göz onune alalım...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
sokemon,güzergah belli,nerden çıkardın belli olmadığını
Dün buluşmada tekrar enine boyuna konuştuk.Siz yoktunuz o muhabbette...
Otoban üzerinden gidilecek(yeni arkadaşlar olması dolayısıyla tek şerit yollardan gitmek yerine otobanı daha uygun bulduk).Herşeyi konuştuk merak etme..
ok forrap ben toplantıya eğitimim oldugu için geç geldim ki konusulmus konulardan haberdar olmadıgımdan ve kimsenin topicte bu konuyu belirtmemesinden dolayı konusulmadıgını sandım.....no problem
benim yol ustunden katılma ihtimalim var bu sebeple üstünde duruyorum...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
güzel bir geceden sonra güzel bir yol olacağını sanıyorum tuncer kardeşim her ayrıntıyı düşünmüş yine tarih yazacağız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Güzel bi akşamdı tadını alamadım valla
Ama bu pazar acısını çıkarıcağım
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Eklemeler yaptım aqua topicine...
Herkes göz atsın.Merak ettiğiniz soruları itina ile yanıtlarım
Eeee, başka fotoğraf yok mu? Ben kendimi göremeyecek miyim?
Heyoo! Yaşasın ben de varmışım. Sağol Murat.
herkese selamlr... Ya arkadaşlar bir itirafta bulunayım; ben sizlere inanılmaz derecede özeniyorum. Motosikletim yok. 2-3 yıllık planlarım içinde bir tane alacağım kendime motosiklet, o zaman bende aranızda olmaktan büyük zevk duyacağım. hepiniz sevgiyle klın. saygılarımla...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
sen ilk önceleri otobüsle toplantılara gel seni birisi geri bırakacaktır daha sonra aileden sana motor almayan kim varsa onu getir bizimle tanıştır oda motorcu olacaktır toplantılara hatta bir geziye katılan kim varsa 1 yıl içinde motorcu olmuştur yada ihtiyarlayınca gönlünde motor sevdasıyla ÖLMÜŞTÜR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)