abi sen tatilden geldin mi yaw ne çabuk
abi sen tatilden geldin mi yaw ne çabuk
::tutkuy::
merak etme abi bunun dili yok ama bakışlarıyla konuşuyor bende ögrendim onla öyle konuşuyorum artık sabah akşam yarımşar saat gezdirmesem veya salmazsam oldugu yeri batırıyor ama normelde çişini bile etmiyor
faruk su nikahtaki toplu cekildigimiz resmi bana atsana ama msn den at gazaba ugramasın hani ben para vermedim ya o ndan
burda bazıları tarafından gazaba ugrarda
[QUOTE=denizcimuzaffer;762236]faruk kardeş,
geleceğin av köpeene bayıldık, hele aplan görmesin mıncık manyaa yapar o nu
Benim de, Puanter lerim oldu bir zamanlar. Yabancıya havlamadıkları gibi, verdiğim herkes ile av yaparlardı Şaane hayvanlar, dilleri olsa muhabbetleri adamı sabahlatacak kadar akıcı, hoş olurdu[/QU
ayıpsın arabayla geleyım getireyim şımaıgın teki zaten herkesle yüzgöz oluyor
ama av meselesine gelince gecen gittik denem icin 20 metre uzagima gitmedi allah bozmasın hata arkadasım köpegini dovdü bunu agbisi arkadaşta o bizim yanımızdan ayrılmadı not: sozon acılmadı ama köpeklerı egitmek icin tufeksız gitik
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
abim kusura bakmayın abi cumartesi günü motoru bağladılar plakam yolda düştüğü için pazartesi çıkartabildim gelmedim
zeytinlide kalakaldım öyle sap gibi
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Halis abi, Ramazan'da iftar programlari da duzenleyebiliriz..
hoba iftar 10 numara fikir mt iftar yemeği eyüp sultan !! motoru bağlamazlarsa benzinimde bitmezsse ordayım
kıskandım.bizde antalyd muratpaşada sabh namazı yaparız.nolcek....
MT ANTALYA
ben o namazın kazasını kılacam abi yarın sabah
yav valla çoküzüldüm abi gelemediğime ihsanhakan abide öldürecek zaten adama söz verdik nikahınada gidemedik şimdi devletin saygın kurumlarından biri olan emniyet amirliğine bişi demek istemiyorumda akçayda gezen onca kasksız plakasız motor duruken hatta biz polisle konuşurken bi kaç tanesinin yanımızdan geçtiği görülürken neden benimmotorum bağlanıyo .... üstelik ruhsat numarasından sahibinin ben olduğum ispatlanmış demekki çorba çekmiş canları onuda neyse... dellendirdiniz beni
çok parlak çocuğum dikatlerini çekiyorum
allah kabul etsin böyle etkinlikler düzenlemenizi taktirle karsılıyorum .. insaallah bir dahaki pazar namazınıza gelmek isterim
AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)