eyüp te sabah namazı(yoğun istek üzerine) 05/08/2007
Reklamlar
-
05 Ağustos 2007, 14:21
Allah-u Teâlâ Hazretleri cümlemizi gaflet uykusundan uyandırsın, ârif, âgâh kullarından eylesin... Âşinâsından eylesin, evliyâsından eylesin... Ömürlerimizi rızâsına uygun geçirmeye muvaffak eylesin... Tevfikını refik eylesin, has kullarından olmayı nasib eylesin... Hüsn-ü hâtimeler ile ahirete göçmeyi nasib eylesin... Cennetiyle cemâliyle cümlemizi müşerref eylesin...
beyler haberleşme duyuru konusunda saygımız sonsuz ama ibadetlerin gizlisi makbuldür.Amellerin niyetleri düşüncede oluşur ve sahih niyetler eksik amellerden daha hayırlıdır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
05 Ağustos 2007, 14:22
Allah kabul etsin arkadaşlar..... çok güzel olmuş.
mete_han adlı üyeden alıntı
Allah-u Teâlâ Hazretleri cümlemizi gaflet uykusundan uyandırsın, ârif, âgâh kullarından eylesin... Âşinâsından eylesin, evliyâsından eylesin... Ömürlerimizi rızâsına uygun geçirmeye muvaffak eylesin... Tevfikını refik eylesin, has kullarından olmayı nasib eylesin... Hüsn-ü hâtimeler ile ahirete göçmeyi nasib eylesin... Cennetiyle cemâliyle cümlemizi müşerref eylesin...
beyler haberleşme duyuru konusunda saygımız sonsuz ama ibadetlerin gizlisi makbuldür.Amellerin niyetleri düşüncede oluşur ve sahih niyetler eksik amellerden daha hayırlıdır...
Aminnn.........
Abi haklısın ibadetin gizlisi makbul olur.... fakat teşvik etmek açısından da bu yapılanlar güzeldir....
RÜZGAR GÜLÜMSEMEMİ ALMADI YÜZÜMDEN...
-
05 Ağustos 2007, 14:31
allah kabul etsin arkadaşlar...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
05 Ağustos 2007, 14:38
arkadaşlar aranızda olupta katılmak vardı sizin için güzel olcak
-
05 Ağustos 2007, 15:43
Bu gezi benim icin ilklerle dolu. ilk defa toplu bir geziye katildim, ilk defa boyle kiymetli arkadaslarla tanistim, ilk defa Eyup Sultan'a gittim... Halis abi Cenab-i Allah kesene Halil ibrahim bereketi versin. Ummet abi, Halis abi, Gultekin, Faruk, Yusuf kardeslerim.. Hepinize cok tesekkur ediyorum.
-
05 Ağustos 2007, 16:52
bende katılan,katılamayıp da mesajlarında bizleri anan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
emis adlı üyeden alıntı
Allah kabul etsin arkadaşlar..... çok güzel olmuş.
Aminnn.........
Abi haklısın ibadetin gizlisi makbul olur.... fakat teşvik etmek açısından da bu yapılanlar güzeldir....
evet aynen öyle başka bir amacımız yoktu zaten.
-
05 Ağustos 2007, 20:39
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
metalgod adlı üyeden alıntı
halis abi burgmanlamı geleceksin escape de gördüm senin burgmanıda üstü örtülüydü elleşmedim
bu sefer örtmedim ama sen gelmedin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
05 Ağustos 2007, 21:23
-
05 Ağustos 2007, 23:42
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Faruk kardeş
değişik ve güzel bir organizasyon. Allah herkese gönlünce hoşluk versin
İşallah başka başka organizasyonlarda beraber olacağız, biz kaçırdık nikahı da
Haftasonu Yalova nasıl olur???
abi çok ters kalıyor be...ama yine de kısmet artık,eserse gelebilirim.
-
06 Ağustos 2007, 10:31
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
06 Ağustos 2007, 12:40
..................................
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
-
06 Ağustos 2007, 12:45
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eyüp sultan etkinliği için ellerinden geleni esirgemeyen .faruk ve silah1 arkadşlarımıza ayrıca sabahın karanlığında yollara düşen kardeşlerimize.gelemeyipte onlara mesaj yoluyla dularını esirgemeyem tüm mt ailesine candan teşekkürler allah onlardan razı olsun.
not:ibadet elbet te gizlidir.sizler duyuru yapmadınız ilanda vermediniz.bazı arkadaşlarımızın talebleri doğrultusunda allahın evine davtte bulundunuz.allah sizlerden razı olsun ve sizinle beraber olsun.hepimiz ile olduğu gibi.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
06 Ağustos 2007, 13:23
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
eyüp sultan etkinliği için ellerinden geleni esirgemeyen .faruk ve silah1 arkadşlarımıza ayrıca sabahın karanlığında yollara düşen kardeşlerimize.gelemeyipte onlara mesaj yoluyla dularını esirgemeyem tüm mt ailesine candan teşekkürler allah onlardan razı olsun.
not:ibadet elbet te gizlidir.sizler duyuru yapmadınız ilanda vermediniz.bazı arkadaşlarımızın talebleri doğrultusunda allahın evine davtte bulundunuz.allah sizlerden razı olosun ve sizinle beraber olsun.hepimiz ile olsuğu gibi.
abi ben bu konuda konuşmadım konuşmayacagımda allah herkesin gönlüne göre versin islah etsin
-
06 Ağustos 2007, 13:47
.......................................
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
-
06 Ağustos 2007, 14:07
Böyle bir aktiviteye de ihtiyaç ve yer bana göre bu sitede var.Şayet yeniden tertiplenirse,hemen adımı yazın.(Haftasonu olmak kaydıyla)
ALLAH kabul etsin arkadaşlar...
-
06 Ağustos 2007, 14:40
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
a vagrant adlı üyeden alıntı
Böyle bir aktiviteye de ihtiyaç ve yer bana göre bu sitede var.Şayet yeniden tertiplenirse,hemen adımı yazın.(Haftasonu olmak kaydıyla)
ALLAH kabul etsin arkadaşlar...
inşallah ramazanda niyetliyiz böyle bir namaz planlamayı düşünüyoruz sahuru orda yapıp namazımız kılıp donmeyi eger adminimiz izin verirse tekrar burdan duyururuz
-
06 Ağustos 2007, 14:43
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
06 Ağustos 2007, 19:02
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pınarr adlı üyeden alıntı
Allah kabul etsin inşallah..
amin teşekürler allah razı olsun
-
06 Ağustos 2007, 20:54
-
06 Ağustos 2007, 21:00
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)