Avcilar'da E-5 uzerindeki buyuk caminin onunde bekliyor olucam
şimdilik 8 ama namaza yetişemiyecek olan arkadaşlarımız da olabilir,onlar sonradan katılabilir.sayfa güncellenmiştir.
::tutkuy::
faruk sen izne ne zaman cıkıyorsun eger cumartesi izinliysen cumartesiden gel ben cumartesi bosum beraber ist dolasırız
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Barış kardeş'imde katılacak o sadece namazını eda edip evine geri dönecek
buyursun gelsin nekadar kalabalık o kadar sevap
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
pazar sabah namazına benide yazabilirsiniz eyüpte olurum kaldığım yer zaten yakın oraya kağıthanede kalıyorum.04 de ordayım allah nasip ederse.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Allah kabul etsin, hep şamata gürültü değil ya, valla çok mutlu oldum arkadaşlar.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
teşekürler hemşerim
kusura bakma burgmanla kimseyi cekmem daha 3200 km
ok bizde gecerken sende yanyoldan devam eder ilerden yola cıkarsın
inşallah orda görüsürüz 4.00 4.15 bizde ordaoluruz
....................................
4 -4,15 arası meydan da havuz var biliyormusun orda toplanırız işte.
4,55 gibi ezan okunucak birer çay içer içeri gireriz.
::tutkuy::
anladım görüşmek üzere selametle......
Sevgili Faruk kardeş,bu güzel düşüncen için tebrikler,nikah telaşı olmasa kesin katılırdım.Halis ve sen gelen arkadaşları nikaha getirirsiniz artık ordan,öncülük sizde.Yaşasın İstanbul böyle bir nikah görmemiştir şimdiye kadar MT AİLESİ orda,yaşasın motosiklet kardeşliği.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Allah şimdiden kabul etsin. Ben iki defa eyup sultan camii ne gittim. Manevi havası gerçekten beni çok etkiledi. Hele birisinde sabah namazına yetişmiştim. Namazda mahşeri bir kalabalık vardı maşallah. Namaz bitip dışarı çıktığımızda, imam efendi bir duaya başladı ki; tüylerim diken diken olmuştu.Bu organizasyona katılan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum. Allah ibadetlerinizi makamında kabul buyursun. Nikahı olan arkadaşada, ömür boyu bitmeyecek saadetler diliyorum.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Allah dualarınızı kabul etsin bende Kumburgaz da olacağım gelmek isterdim ama Motorumda ki problemleri çözemedim bizim içinde dua edin Saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)