Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
gel sen gel burgmanla gel çekme halatıyla gel
Allah (C.C.) Size kendinden baska dert vermesin insallah.
Cok etkileyici lütfen seyredin....
www.youtube.com/v/ixYuOBnuYi0
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
...................................
valla neyse... yada söyliyim barmenlikte yaptım bi süre şimdi bu alkol kırk gün vücuddan çıkmıyoya namaz kıldınmı saygısızlık olurmu yani kabul olmaz dimi
namaz kabul olmaz diye birşey yok sadece benim bildiğim sarhoşken namaz kılamazsın
40 gün hikayesi uydurma için rahat olsun
ha iyi ozman .............
bu linkteki içki ile alakalı bölümü okursan olayın gelişiminide öğrenmiş olursunuz diye düşünüyorum inşallah faydalı olur bilgi açısından...
Abi bu Eyüp Sultan da sabah namazı çok hoş.Keşke yakınlarda olsam da ben de katılsam.ama taa manisadayım.Artık orda tüm motorculara dua edersiniz.Allah kabul etsin
teşekkürler................
abi sen ona buna bakma.git Eyüp Sultana.bak bi olay anlatayım.sahabeden biri içki haram edildikten sonra hala içmeye devam ediyormuş.birgün bitanesi "yav bu mendebur hala içiyor" tarzında laf edince,peygamber efendimiz (sav)"öyle deme,zira o, Allah ve Resulunü sever"deyip adamı susturmuş.bilmem anlatabildim mi?din kimsenin tekelinde değil ve ne kadar günahkar da olsan tövbe kapısı açık.hadi bi abdest alalım şimdi:
şimdiden ALLAH kabul etsin... yolunuz açık olsun...
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Allah cc kabul etsin İstanbulda olupta aranıza katılmak vardı :(
Dualarınızda bizleride unutmayın...
Keşke ben de istanbulda olsaydım ve o manevi iklimi kana kana içseydim, ne güzel olurdu ama gelemem ki
.böyle bir organizasyon yaptığı için Faruk kardeşe çok teşekkürler.
giden arkadaşlar bizlere de dua ederse çok memnun olurum.
Arkadaslar bende Avcilar'dan size katilmak istiyorum. Buradan saat kacta gecersiniz?
ALLAH kabul etsin.
Allaha emanet olun. yolunuz açık olsun...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)