E artık gelmezsem ayıp olur
bizim sokakta Göksunun kardesinin sünneti olcakta gitmicem ha
yok öle bişeeeyyy
bende geliorummmm
E artık gelmezsem ayıp olur
bizim sokakta Göksunun kardesinin sünneti olcakta gitmicem ha
yok öle bişeeeyyy
bende geliorummmm
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
kardeşim göksucum canım benim. cumartesi günü ıronlıne ve ben malesef düğüne katılamıyoruz. fethiyede olacağız. emin ol çok üzgünüz yanında olamayacağımız için. ama söz veriyorum kısmet olursa senin düğününde (inşallah) mutlaka yanında olacağım.
allah damatlıklarınıda göstersin kardeşinin inşallah. sevgiyle kal. kardeşini bizim için öp mutlaka.
acress seni diğer topiclerde konu yorumlarında ve buluşmalarda göremiyorum(z)..
aslında ben müsait gibiyim ama gelmeye çalışırım..yalnızlık çekerim diye çekiniyorum aslında...neyse gelemezsem eğer iyi eğlenceler...hayırlısı olması dileğiyle...;)
As The Years Go Passing By...
tamam modum kızma ya
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
hayırlı olsun göksu
Ride your way
ARKADAŞLAR buluşma yerimiz saat 20.00 da ÜÇYOL İZMİRSPOR TESİSLERİ ÖNÜNDE OLACAK..konunun baŞINDADA YAZDIM.hürriyet parkı varmış orda işte.orda buluşuyoruz..
katılım listesi pek yapmak istemiyorum..arzu eden işi olmayan gelsin,,sanki liste yaptıkmı zorunlu kılıyormuşuz gibi oluyor..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
şule abla ya cumartesi deil neden cumartesi diyor herkez pazar günü olucak yanlıslık olmasın kimse gitmesin cumartesiden
bu arada izmir sporu bilmeyenler varsa tarif edebilirim özelden mesaj atın
hedowich tesekkür ederim sanada extreme sanada
bu arada yanlız kalmak yok benım ailem sizinde aileniz öle bir düşünce olmasın lütfen gelmek isteyen herkes gelebilir öle olmasa topic olarak açmazdık
pazar günü görüşmek dileğiyle
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
acress kafanı kırcam senin,,10 oldu söylüyorum renkli yazma diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Valla kıza kızma abi Bende sana 10 kere söylemiştim daha önce ama BBRR yollayıncaya kadar umursamadın (konuştuktan 2 gün sonraya kadar düzeltmiştin gerçi hakkını yememek lazım )
Forum kurallarına uyalım uymayanları uyaralım acress söz dinle birazz aaaaa
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
ilk bayan mod'u muz yetişiyo arkadaşlar, açılın acress geliyooo
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
evet yaaa,,bayan mod yok demi sitede....varmı??
Yok Bayan mod yok,eskiden de çok konuşulmuştu bu konu.Aman tekrar açmayın Her sefer açıldığında uzayıp gidiyor Karışık işler biraz
eee şey acress bende gelebilirmiyim...???
Şaka bi yana bende göksunun akrabaları ile ilk defa tanışıcam sizinde gelmeniz büyük moral oldu benim açımdan..
Bu arada yeni işe başladım o yüzden forumlara giremiyorum yalnış anlaşılmasın
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Evet...Birazdan başlıyacak düğün.Gurup yavaş yavaş akmıştır o tarafa doğru.Ben çalışan insan buradayım
İnşallah düğün,oradaki insanların güzelliği gibi güzel geçer.Umarım ufaklık kaybettiği ufak parçasını,büyük güzel anılarla hatırlar..
Erken kaçmaya çalışacağım işten,bir 20 dakika bile olsa uğramaya çalışıcam..
şimdi döndüm düğünden 10 gibi uğrayabildim...misafirperverliği için evsahibi acress'e teşekkürler...umutcum sende 10 numara olmuşsun valla gömlek pantolon falan yakışıklı kardeşim
ufaklıkta pek güzel oynayıp zıplıyodu sanırım operasyon gerçekleşmemiş daha
Abi düğün dağaldı mı ? Şimdi çıkıcam bende 5 dakika uğrayayım diye.Dağıldılar mı ? İşim yeni bitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)