Sağolun dostlar ;
İnşallah biz de geliyoruz Allahtan mani olmazsa....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Aqua center a gitmeden önce kahvaltı yapıcaz arkadaşlar büyük bir ihtimal.Ona göre gelin,sabah erken saatte buluşacağımız için yol üzerinde iyi bir kahvaltı güzel olacaktır...
Yav gidin uyuyun bu arada Neyse herkese iyi geceler ya da günaydın Ben gideyim de biraz uyuyayım...
Planlarıma göre Temmuz bitmeden 10 günlük bi tatil yapacaktım.. Annemle ayvalığa gidecektik, ben İzmir'de sizleri görecektim.. Ama maalesef geçenlerde 1 hafta seruma takılı hastanede kaldım Enfeksiyon kapmışım, yemek yiyemedim vs.. O yüzden şimdi işten izin alamam, seneye inşallah..
Sizleri beklerim, çok mutlu olurum...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çok sağol. Tamam, küçük-büyük-litrelik-1.5 lt'lik vs. kola alırım.
Manisa'dan geleceğine göre artık bir buluşma yeri/zamanı ayarlarız. Ben İzmir Bornova'da oturuyorum ama istediğin her yerde buluşabilirim.
Arkadaşlar,
Çocuklar gibi şen olacağız ama koruma faktörlü güneş yağı unutmayalım. Ben bir defa bu parklardan birinde sabahtan akşama kadar kaydıraklardan kaymıştım, sonra yanıklardan dolayı bir hafta yamuk yumuk yatmak zorunda kalmıştım.
ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİ
nerelerdesin sen abicim özlettin kendini gel gari bir toplantıya geziyede yüzünü görelim yaaaa. sayende cennetlik olduk vallaha
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeem anladın sen onu.
tubacım geçmiş olsun güzelim. kendine dikkat et. yaz bitmeden bekliyorum izmire biliyorsun. öptüm seni antalyaya selam
Ahhh çok istiyorum ama abla malum,anlattım.. Allahtan ümit kesilmez,umarım gelebilirim
Şuleee gelicez ya da gelmiycez yazmamışsın.Ben geliyorsunuz diye algılıyorum bunu...Gerçi gelmeme gibi bir şansınız yok
Rahmi abim kim yav o 67 yaşındaki? Yok öyle bişey,sen zaten 20 gurubuna dahilsin
Bende sizi çok seviyorum Ama Tuncer forumda ki hayatıma son verebilir..
sercan kardeşim nerelerdesin sen unuttun bizi. mutlaka gelmeye çalış özledik seni sevgiler
sevgili forrap farkındaysan bizide yaz listeye bile demiyoruz artık. kısmetse her zamanki gibi bizde yanınızda olacağız ellerine sağlık süper fiyatlar orada görüşebilmek dileğiyle
herkese sevgiler
Tamamdır,bende öyle tahmin etmiştim zaten.
Dishy,gördüğüme göre anladın sen onu Tubi
Kıskanıyosun beni Tunciiiiiiiiiiiiiiii Hadi itiraf et
yaw bu topik ne olmuş böyle 5. sayfa
saldım çayıra mevlam kayıra kim tutar bizi bea
yürü be MT dostluk beleş zaten gittiği yere kadar dostluk kardeşlik
bende geleceğim ona göre hoopppp
hemide ka ile
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
slmlarrrrrr muhabbetiniz beni çok açtı.epeydir takipteyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)