ya tuncer kalabalıkmı olacaz ne sanki, sen şimdiden aqua centeri arasanda biz 30 ile260 arasında bi grup olarak gelecez gibi görünüyo tedbirlerinizi alınmı desen , olurmu acep ne dersin
ya tuncer kalabalıkmı olacaz ne sanki, sen şimdiden aqua centeri arasanda biz 30 ile260 arasında bi grup olarak gelecez gibi görünüyo tedbirlerinizi alınmı desen , olurmu acep ne dersin
May The Force Be With You
Mekanı kapatırız gerekirse siz hiç merak etmeyin Bir emrime bakar mekanın kapatılması
izmirim moderatörüde bööle olur işte, helal, daha 10 gün var kapatacak sayıya ulaşsak , yada o gün erken gidecez zaten, içeriyi erkenden doldurup soora gelecekleri alamayacak seviyeyi yakalasak otomatik olarak kapatmış oluruz belkide, haydii izmir manisa kapatacaz orayıı galibaa. :D
Benim o parkta yüksek yerde tanıdıklarım var (yüksek bi kaydırakta kaydırak sorumlusu ) gerekirse onu devreye sokar kapatırız mekanı
Geyik bir yana daha çok gün var,herkesi bekliyoruz..Yolları inleteceğiz,sesimizi dinleteceğiz
Ya nasıl resim çekeceksiniz, o eğlencede aklınıza gelmezse 6 sında sizi çok fena yaparım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Dishy,foto değilde dişini çekicem o olacak Du şimdi konuyu saptırma,foto çekeriz sen merak etme Daha gitmeden foto getirmezseniz diye başladın Tubi
Benim made in china race bozuldu !
şaseye 2 pedal kaynattırsam gider mi ki ?
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Aqua dedik gittik kaydıraktan kaydık,
Havuza daldık,
Bizden başka kaç kişi vardı ki,çok kolay saydık.
Az kalsın parktaki insanlar geldiğimizde korkudan kaçacaktı
Park park olalı böyle gurubu bulamadı,nerede bulacaktı...
(Baş harflerden ahbap yaptım senin için karmacoma )
Motorlar elimizde,uzun ip halat çekme yarışında,
Tam dostlarız biz,biri 20 biri 50 yaşında...
İzimiz yol olur biz varken,
Zerremiz kalsa yine oluşur dev dalgalar gün batarken...
Manası var herşeyin burada,dostluk kardeşlik hepsi bir arada,
İllede dostluk,illede motorculuk ruhu,
Rodajı yeni başlamış bir motor gibi,daima heyecanlı ve durmamacasına...
(Bundan da MT İzmir oldu,Manisa da ekliycektim de moku çıkmasın diye eklemedim idare edin )
tuncer alnından öpmek lazım seni ne bu doğaçlama ya, 5 dakkada
Fena gaza geldik, duramıyoz biz
Otobana dalıp adaya geliriz
Ruhumuz her zaman genç bizim
Rotamız belli olmaz her zaman her yerdeyiz
Aqua center sıkı dur geliyor mtmiz
Park sorunumuz falan yok çünkü iki tekeriz
bu da naçizhane moduma hediye
Ooo abi naaptın sen utandırdın valla Teşekkürler Baya bi konu dışına çıktık ama olsun,en azından başlık güncel kalıyor
doğaçlamalarr süperr walla
karmacoma forrap helalll olsunnn sizeee
dishy bu arada bekliyrzz senide
ayarla işleri ona göree
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
eyvallah canımm mustafam...teşekkür ederim..görülmez kaza buna denir işte...;)
ya ben bayadır uzak kalmışım internetten minternetten...
baksana herkes bir kafiye,bir mani felan coşup gitmiş yaa...
havuz gününe kadar 15 16 sayfa olucak heralde bu topic...
haydi izmir mt...haydi manisa mt...şenlendirin ortalığı..tüm türkiye kıskansın bizi...!!!
As The Years Go Passing By...
chopperrider 'a takılırım ben de belki...
Tabi nöbet falan olmazsa ;)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
chopperrider, eczaci101 siz neden bu kadar üzüyosunuz kendinizi be abilerim.Olmadı benim rebelin arkasına bi karavan baglarız ikinizide keyif yapa yapa götürürüm ben yahu
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)