Forrap, müthiş bir düşünce. Mutlaka gelmeye çalışacağım. Yazlık durumlarını ayarlamam lazım.
Ancak şöyle bir sorunum var: Motorumu sattım ve yenisi henüz yok. O tarihe kadar almış olursam motorla gelirim. Motorum olmazsa ya (alkol almayacağının garantisini verecek) birisinin (varsa ve beni kabul ederse) arabasına masrafa ortak olmak şartıyla binerim ya da ben kendi arabamla gelirim ve 3 kişi daha alırım. Biraz vakit geçince son durumu söyleyeceğim ama çok güzel bir fikir.
Yanılıyorsun, o adrenalini yaşayın bence Yüreğim ağzıma geldi, simsiyah bir tünel, hiç bişey görmeden bi o yana savuruluyor bot, bir bu yana Aman tanrım, tekrar gitmeliyim yaa, süperdi ..
Bir de U şeklinde bişey var, ister ikili, ister tekli botla, cesaret edebilir misiniz bilmiyorum ama mutlaka deneyin Ben erkek arkadaşımı ikna edemedim, yanlız bindim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
selam arkadaslar, Bodrum daki yogun gunlerimi bi kac gunlugune ekip bi arkadasimla birlikte izmir e geldim... bu organizasyona dahil olmaya calisacagiz...
gorusene dek kendinize iyi bakin...
forrap, ellerine saglik kardesim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Siz buraya gelin, aquapark bizimkisi center menter değil Bir burda bir de Bodrum'da var Hem de kocamannnnnnnnnnn
Tamamdır herkesi bekliyoruz Teşekkürler...
Dishy,burada sanırım yok o korku tünelinden,bende bilmiyorum tam gidince bakarımBurası aqua land den daha iyi bir yer diyemem,aqua land de herşey var ancak fiyatların daha makul olmasını sağlamak adına buraya gidiyoruz.Amaç herkesin katılabilmesini sağlamak,herhangi birinin parasal durumdan kaynaklı katılmama gibi bir durumla karşı karşıya kalmasını önlemek.Korku tüneli olmasa da olur yani,maksat gönüller bir olsun Hee tabi burası da gayet güzel bir yer yanlış anlaşılmasın,sadece aqua land kadar iyi olmayabilir o kadar
Tamam yau alıngan çocuk Güzeldir eminim, organizeyi sen yaparsında kötü mü olur Biz de giriş, öğrenci 14 tam 20 İçerde de herşey ateş pahası, normal de 1,750 ye aldığım korneti 4,00 e aldım Aman napsam, ben de mi gelsem acabaaaaaaaa
May The Force Be With You
Sizde yine iyiymiş,aqua land de giriş 35 ytl Gerçi bize 25 ytl yapmışlardı gurup için ancak burası gerek yiyecek içecek bakımından gerekse giriş bakımından daha uygun fiyatlar sundu.
Biz de de giriş 30 ytl.. Ama bi ara kampanya yapmışlar, yanlarında büfe var, ordan herhangi bişey alırsan 20 ytl Biz de bi su alıverdik işte Yani önümüz de ki günlerde 30 ytl ye gireceğiz
uglychild,seni atlamışım kusura bakma Sercanım Hoşgeldin,bizde seni özledik.Gelebilirsen bu etkinliğe çok seviniriz Haftaya pazar a kadar buradasın sanırım ?
dishy, korku tüneli dediğin şey yarı açık yarı kapalı içinden botla kayılan tünelse bu gideceğimiz yerdede var...binmek için sıraya geçiyorsun bot kapıp yukarı çıkıp biniyosun, sıradayken tünelin içindekilerin çığlıklarından sırayı terkeden çok oluyor
Bide arkadaşlar gideceğimiz yerde kamikaze diye bir kaydırak var yanılmıyorsam saat 5 ten sonra falan açıyolar onu normalde kapalı oluyor, 2 kişinin gözetiminde kamikazeden kayılabiliyor...ben merdivenleri çıktım ve çevredeki binalardan daha yüksekte olduğumu gördüm yaklaşık 5. kata falan denk geliyor, özellikle sırt üstü tamamen kaydırağa yatarak kayman hakkında uyarıyorlar yoksa kaydıraktan çıkıp yere çakılma ihtimalin var o kaydırak açılınca bütün aquacenter onun çevresine toplanıyor zaten
bide yağmur dansı geyiği var yerden fıskiyelerden su fışkırıyor dj müzik çalıyor çılgınlar dans ediyor (ben kenarda alkışlarım sadece )
neyse resimleri koymuş tuncer zaten keyifli bir yer...
görüşmek üzere...
Puhahaahaahah
Yok hayır bu tamamen kapalı, göz gözü görmüyor, korkudan erkek arkadaşımın omzuna tırnaklarımı geçirmişim
Sırada korkup terkedenlerden birisi elimize tutuşturdu botu bizim, binmeyecektik aslında, botu elimize verince biniverdik.. Sonra tadına doyamadık, arka arkaya 4 kere bindik
Tunciii, tamam yazmayacağım
manisa tayfasından ilk net katılım benden forrap,yaz benide +1..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
bende istiyom bende istiyom nasipse bende olarak ordayım.ama ilerleyen günlerde daha kesin cevap veririm.mesela 4 agustos cumartesi günü kesin cevabı söylerim(durumumu biliyorsunuz dostlar)suları taşırmaya can atıyorum yupppppiiiiiiiiiii
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
eee gürkay,mecit,umutus gider de, biz eksikmi kalırız
bende büyük ihtimal +1,5 gelirim (0,5 oğlum oluyor)
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Güzel,güzelll Hadi bakalım dostlar,eller havaya...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)