Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
24. sayfa BirinciBirinci ... 14222324

[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

REKLAM ALANI
    karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alınırsa bunun öcü,kimse demesin bize öcü...
    Yapın siz gizli gizli işler,
    Vermeyin kimseye haber.
    Elbet kesilir bu işin faturası,
    Tutulur sonra bu gizli iş çevirenler tarafından faturanın yası.
    .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alınırsa bunun öcü,kimse demesin bize öcü...
    Yapın siz gizli gizli işler,
    Vermeyin kimseye haber.
    Elbet kesilir bu işin faturası,
    Tutulur sonra bu gizli iş çevirenler tarafından faturanın yası.

Daha önce de yaptık böyle apar topar bir buluşma,ama o kadar kişiye haber vermiştim ben,demek ki kimsenin bana haber vermek gibi bir düşüncesi olmamış..Yazdım bunu.
    Konuş kardeşimm
    Emekli dul ve yetimin bacanagısın

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    valla davetlileri alp_tunay belirlemiş forrap.bizim olayla ilgimiz yok. adam kendisi liste yapmış ama sende az çay içen bir insansın belki ondan çağırmamıştır. tiryaki akşamıydı o geceki. dün gece de kızartma buluşması vardı detayları izmir mt sayfalarında. eee napalım hep bi davet koşturuyoruz allah muhabbetimizi bozmasın

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    İşte bizimde kızartmadan haberimiz yoktu....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla davetlileri alp_tunay belirlemiş forrap.bizim olayla ilgimiz yok. adam kendisi liste yapmış ama sende az çay içen bir insansın belki ondan çağırmamıştır. tiryaki akşamıydı o geceki. dün gece de kızartma buluşması vardı detayları izmir mt sayfalarında. eee napalım hep bi davet koşturuyoruz allah muhabbetimizi bozmasın
    Bende bu gün onu soracaktım,dün benim kız görmüş Alsancak tan geçerken(üzerinde bizim tshirtlerden olan bir grup geçti dedi,motosikletler de bize gelenlerden di felan filan).
    Bu grup tehlikeli olmaya başladı
    Ayıptır yahu,insan nezaketen haber verir Kızartmalar nasıl geçti boğazınızdan... (İş değiştiriyorum %90 haftaya başka bir işte olacağım,akşam 7 de bundan sonra evdeyim her gün.Alsancak ta iş yeri.Sigorta firması,cumartesi pazar da izinliyim.Bakalım bu sefer nasıl kıvıracaksınız )

Motosikleti
    hehehe alp kızartmalardan kimsenin haberi yoktu. ya nasip dedik özer abiler geldi.

forrap valla bencede tehlike arz etmeye başladık millet ciddi ciddi gizli gizli buluşuyoruz sanacak ama öyle değil dün özgürle mustafa şahit oldu nasıl tamamen tesadüfen buluştuğumuza. ama sanırım benim motorda bir verici var millet nerdeysem eliyle koymuş gibi buluyor beni ve bence bu kesin senin işin

Senin motorda verici yok abi,sen nereye gidersin ? Yemek olan yerlere,yemek nerede ? Gurme de Bulmak seni hiç de zor değil ki...
    Zaten sabit takıldığımız kaç tane mekan var Tamam canım,işin geyiği gizli buluşma olayı.
    Git gide kalabalıklaştık,bir yere gidince biriyle karşılaşmamız kadar doğal bir şey yok(hele ki gurmedeysek)
    Afiyet olsun ne diyelim,bir dahakine hep beraber olsun

Motosikleti
    inşallah kardeşim gönüller bir zaten hep. bu arada ben bugün çalışıyorum. yeni işim kemeraltı lescon mağaza müdürlüğü. zaten dükkanda bir ben varım bir de çırak. bizim üyelerimizden sakal saffetin dükkanı ama kendisi iki gün için fuara gitti dükkanı bana bıraktıç neyse bugün seftemizi yaptık parayı yere de attık bereket allahtan inşallah (esnaf ağzını da öğrendim) canı sıkılan olursa buyursun beklerim. hem de güzel indirim yaparım MT üyelerine.

tarif: ikiçeşmelikten kemeraltına giriyorsunuz (ışıklardan sağa kaldırımdan çıkış var) sol kolda 7. dükkan. lescon.

çay kahve zaten sormayın dün buranın esnaf çaycısı pek bi mutlu gitti. bizim çırağın söylediğine göre haftanın en iyi hasılatını dün yapmış sayemde. ne demek istediyse

alacaınız olsun..

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Ya Wallece şöyle diyorum bi yaprak ciğer mi yesek...(diye başladı herşey...)
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inşallah kardeşim gönüller bir zaten hep. bu arada ben bugün çalışıyorum. yeni işim kemeraltı lescon mağaza müdürlüğü. zaten dükkanda bir ben varım bir de çırak. bizim üyelerimizden sakal saffetin dükkanı ama kendisi iki gün için fuara gitti dükkanı bana bıraktıç neyse bugün seftemizi yaptık parayı yere de attık bereket allahtan inşallah (esnaf ağzını da öğrendim) canı sıkılan olursa buyursun beklerim. hem de güzel indirim yaparım MT üyelerine.

tarif: ikiçeşmelikten kemeraltına giriyorsunuz (ışıklardan sağa kaldırımdan çıkış var) sol kolda 7. dükkan. lescon.

çay kahve zaten sormayın dün buranın esnaf çaycısı pek bi mutlu gitti. bizim çırağın söylediğine göre haftanın en iyi hasılatını dün yapmış sayemde. ne demek istediyse
    ne demek ıstedı acaba ben pek anlayamadım...

Aslında bu gezi sayfası artık miyadını doldurdu..
    Baştan sona bir baksak gezi topicinin içerisinde 4-5 buluşma var,ne hikayeler var
    Kilitleyeyim ben burayı en güzeli..Amacına ulaştı nasıl olsa.
    MT İzmir den devam edelim...
    (Manisa dan da olur,yanlış anlamasın Manisa MT liler)

İzmir MT sayfası tıkandı kaldı 40 da..
    Olması gerektiği yerden yani oradan devam edelim...

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Konu amacına ulaşmıştır.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

24. sayfa BirinciBirinci ... 14222324

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)