[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-
Reklamlar
-
10 Ağustos 2007, 20:38
forrap adlı üyeden alıntı
Alınırsa bunun öcü,kimse demesin bize öcü...
Yapın siz gizli gizli işler,
Vermeyin kimseye haber.
Elbet kesilir bu işin faturası,
Tutulur sonra bu gizli iş çevirenler tarafından faturanın yası.
.
Reklamlar
-
10 Ağustos 2007, 20:47
forrap adlı üyeden alıntı
Alınırsa bunun öcü,kimse demesin bize öcü...
Yapın siz gizli gizli işler,
Vermeyin kimseye haber.
Elbet kesilir bu işin faturası,
Tutulur sonra bu gizli iş çevirenler tarafından faturanın yası.
Daha önce de yaptık böyle apar topar bir buluşma,ama o kadar kişiye haber vermiştim ben,demek ki kimsenin bana haber vermek gibi bir düşüncesi olmamış..Yazdım bunu.
Konuş kardeşimm
Emekli dul ve yetimin bacanagısın
-
11 Ağustos 2007, 10:53
valla davetlileri alp_tunay belirlemiş forrap.bizim olayla ilgimiz yok. adam kendisi liste yapmış ama sende az çay içen bir insansın belki ondan çağırmamıştır. tiryaki akşamıydı o geceki. dün gece de kızartma buluşması vardı detayları izmir mt sayfalarında. eee napalım hep bi davet koşturuyoruz allah muhabbetimizi bozmasın
-
11 Ağustos 2007, 11:29
İşte bizimde kızartmadan haberimiz yoktu....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
11 Ağustos 2007, 11:48
Moderatör (forrap)
-
11 Ağustos 2007, 11:54
hehehe alp kızartmalardan kimsenin haberi yoktu. ya nasip dedik özer abiler geldi.
forrap valla bencede tehlike arz etmeye başladık millet ciddi ciddi gizli gizli buluşuyoruz sanacak ama öyle değil dün özgürle mustafa şahit oldu nasıl tamamen tesadüfen buluştuğumuza. ama sanırım benim motorda bir verici var millet nerdeysem eliyle koymuş gibi buluyor beni ve bence bu kesin senin işin
-
11 Ağustos 2007, 11:56
Moderatör (forrap)
-
11 Ağustos 2007, 12:05
inşallah kardeşim gönüller bir zaten hep. bu arada ben bugün çalışıyorum. yeni işim kemeraltı lescon mağaza müdürlüğü. zaten dükkanda bir ben varım bir de çırak. bizim üyelerimizden sakal saffetin dükkanı ama kendisi iki gün için fuara gitti dükkanı bana bıraktıç neyse bugün seftemizi yaptık parayı yere de attık bereket allahtan inşallah (esnaf ağzını da öğrendim) canı sıkılan olursa buyursun beklerim. hem de güzel indirim yaparım MT üyelerine.
tarif: ikiçeşmelikten kemeraltına giriyorsunuz (ışıklardan sağa kaldırımdan çıkış var) sol kolda 7. dükkan. lescon.
çay kahve zaten sormayın dün buranın esnaf çaycısı pek bi mutlu gitti. bizim çırağın söylediğine göre haftanın en iyi hasılatını dün yapmış sayemde. ne demek istediyse
-
11 Ağustos 2007, 12:08
-
11 Ağustos 2007, 12:10
Ya Wallece şöyle diyorum bi yaprak ciğer mi yesek...(diye başladı herşey...)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
11 Ağustos 2007, 12:11
Wallace adlı üyeden alıntı
inşallah kardeşim gönüller bir zaten hep. bu arada ben bugün çalışıyorum. yeni işim kemeraltı lescon mağaza müdürlüğü. zaten dükkanda bir ben varım bir de çırak. bizim üyelerimizden sakal saffetin dükkanı ama kendisi iki gün için fuara gitti dükkanı bana bıraktıç neyse bugün seftemizi yaptık parayı yere de attık bereket allahtan inşallah (esnaf ağzını da öğrendim) canı sıkılan olursa buyursun beklerim. hem de güzel indirim yaparım MT üyelerine.
tarif: ikiçeşmelikten kemeraltına giriyorsunuz (ışıklardan sağa kaldırımdan çıkış var) sol kolda 7. dükkan. lescon.
çay kahve zaten sormayın dün buranın esnaf çaycısı pek bi mutlu gitti. bizim çırağın söylediğine göre haftanın en iyi hasılatını dün yapmış sayemde. ne demek istediyse
ne demek ıstedı acaba ben pek anlayamadım...
-
11 Ağustos 2007, 12:13
Moderatör (forrap)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)