Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bende bi sakatlık yok.Günü en eziksiz ve çürüksüz kapatan benim heraldeHatta gecenin verdigi şevkle daha bi rahat uyudum o gece
Pandalar giremez......
Güzelim Mt ye üyeliğim daha yeni.... Çok eski değilim ne yapayım..Ortama ayak uydurmaya çalışıyorum....
Burda BAŞKENT MOTOSİKLET ten transfer olmuş biri olarak bulunuyorum...Kıymet bilmiyon ha.....
Zamanın dili olsada sana neler yapmışım neler yaşamışım bi anlatsa.....
Kendinize bakın....Biriniz camide, biriniz doğada, biriniz evde.....
Eee tabi kıskanmakta haklısın....Ben olsam bende kıskanırdım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben İzmiri kıskanırım seni değil...senin gibi hem kel hem fodul bir Boz Ayıya kucak açtığı için kıskanırım...7 düvelden ayı İzmiri işgal edince bize yer kalmıyor...Has Ege kanı taşıyorum ama siz sonradan cennet görmeler yüzünden alacak oksijen içecek su görecek medeniyet kalmıyor...
olm bana özelden ortamda yaptığın iyilikleri anlatma...dostlarına yapıcan tabi iyilik...Ankaramı sandın orayı...
Egenin incisi İzmiri daha yeni yeni keşfediyorsun kampana kafalı herif...
Sizlere tavsiyem Urla Özbek Köyüne gitmeden ölmeyin...yada oraya bi gezi düzenleyin...pişman olmayacaksınız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Merhaba dostlar...
Söz verdiğimiz gibi elimizdeki fotoğrafları sizlerle paylaşıyoruz...
Tekrar katılan herkese basta büyük organisatör Tuncerimizi olmak üzere tesekkürlerimizi borç biliriz. Hepinizi seviyoruz insallah tekrar böyle güzel bir eğlencede birikte oluruz ama eksiksiz!! bu sefer gelmeyen/gelemeyen çok arkadaşımız oldu...
Tekrar iyi eğlenceler.....
Mr Cool.. bak sana söz verdiğim gibi, fotoğrafını yayınladım! oldumu?
Cengiiizzzzz...bu şekilde Racing'lere yetişmen zooorrrrrrrr.......
eeeee....burada sevgili modumuz bir dişmacunu reklamı değil,Televizyoncularla reportaj yapıyor
Özer abim,sendeki fotoğraflar da hiç yabana atılacak türden değilmiş.Ellerine sağlık...
O diş macunu reklamı değil dediğin foto iğrenç be abi Neden rezil ediyosun adamı,orada nükteli nükteli konuşuyoduk işte İlla kötü anımızı mı çekiceksin
Marina yengem ve sana çok teşekkürler abi,her yere geliyorsunuz hiç nazlanmıyorsunuz,hiç bir konuda problem çıkarmıyorsunuzGerçekten grupta herkes sizin konunuz açıldığında güzel şeyler söylüyor...
Çok değerlisiniz bizim için,Marina yengeme selamlar... Yüreğinize sağlık...
Aranızda geçen o muhabbeten haberim var,çarptırma konuyu,ciddi sananlar felan çıkar Aman gözünü seveyim,adamı utandırma...(Gerçi sizin her topicte atıştığınızı görmeyen yoktur heralde de )
özer kardeşim eline sağlık resimler güzel race lere yetişemezsin demişsin ama en iyi makine zx 9 du onunda rider ini ben taşıdım sonunda ben dönerken bir tane bile motor yoktu yolda demekki hepsini geçmişim nede olsa 125 gs dayun bu 40 000 km yi devirdi daha bir o kadarda yapar azda olsa kanında japonluk var % 70 kadarı japon ( kırılan tüm parçaları japonla yapıştırıyorum ) ve tüm dostların gazası mübarek olsun aqua center meydan muharebesinden hiç kayıpsız çıktık sadece bir asker sırt çantasını unutmuş telaştan oda sayılmaz çatışmanın ön saflarında o vardı o kadar eksikten bişi olmaz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaşlar,pazar günü Aqua Center da bizimle röportaj yapıp grubumuzun fotoğraflarını ve videolarını çeken DHA dan Cemal arkadaşımız da siteye üye oldu(motorcu yapıcam kaçarı yok )
Kendisinin tanışma başlığının linki aşağıda,bir merhaba demek isteyeniniz olur belki...;
http://www.motosiklet.net/forum/tani...anizdayim.html
Grupla ilgili yazı ve fotoğraflar yarın bir yerel gazetede yayınlanacak.Bana kargo ile gönderecek Cemal.
Diğer kanallar (kanald vs.) ın merkezlerine de gönderilmiş,artık yayınlanması onların insafına (ya da haberlerdeki boşluğa) bağlı..
İşallah yayınlanır...Hele ki şu günlerde Kenan Sofuoğlu ile bir nebze motorsikletin adı geçiyorken....
çok güzel bir gün olmus belli...ah çekerek baktım fotolara keşke bende orada.......ilerleyen yıllarda genç taze beyin olarak katılıcam inşallah izmir mt ye (forrap abiye duyurulur)...fotolar için sağolun görüşmek üzere
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
ayak freni yaptık ama hata oldu,ön koltuk beni bozdu,yoksa davutla çıktık,mesele ön kısmı dengelemek.Ya gazi olduk zaten,ne sakat yer arkadaş,bir tarafları morarmamış ezilmemiş adam göremedim,duymadım,bilmiyorum bierzzzzzzzzz!!!zzztttt!!!! ERROR!!! ERROR!!! !!!
İyi alıştınız haaa,bizim diskimizi kim yerine oturtacak,hani onu duvara geri geri 30 km hızla vurarak hallettim ama ya delinen postumuz.BUNUN HESABINI KİM VERECEK...
Sırt dediğin 2 dönüm olur,masajlar 2 dönümden sonra başlar....
:pr::pr::pr:
Orayı ilk geçen Davutla Bendim zaten....Herkes alkışladı....Hatta umut-göksu ikilisinden kola bile kazandık....
Sonra tuncerle bindik...O öndeydi... Geçemedik....Yarıda kaldık...Hemen bir manevra merdivenlere tekrardan sıra beklemeden... Öne ben geçtim....Adamın türlü itirazlarına rağmen....Neymiş Tuncer şişmanmış....Banane kardeşim şişmansa şişman.....Israrla otordum öne..Aldım direksiyonu.... Ve geçtik...
Ama şunu söyleyim çok sakat bir oyuncaktı....Resmen botla çakılma kaydırağı....
dostlar kendisi söylemiyor ama tüm türkiye'ye buradan açıklıyorum !!!
gürkay büroda sebebi belli olmayan bi şekilde oturduğu koltukta kitlendi !!!
evet kitlendi !!!
neymiş kasa mercedes kasası kadar sağlam değilmiş ayrıntılarını 16. sayfada verdiğim kazanın faturası sonra sonra çıkıyor demekki
arkadaş öğle saatleri devlet hastanesine acilden giriş yapıp,biri sağ kabasına biri sol kabasına olmak üzere kas gevşetici ve ağrı kesici iki iğne vurulmuş olup tüm sevenlerine ve gıcık olanlara duyurulur kendisine acil şifalar dilerim MT ordusunun kahraman evladı
demekki çok kötü düşmüşük herif dağılmış bea...
ben önde oturduğumu düşünemiyorum bile ALLAH korumuş....
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)