Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
21. sayfa BirinciBirinci ... 111920212223 ... SonuncuSonuncu

[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi topic patlar dedik ama.......

Nasıl patlama anlamadım...İzmir uyanın şşşşttt.....
    ulan Ankara BOZ ayısı hayatında ilk defa ortam gördün...su gördün...medeniyet gördün...insanlık gördün dostluk gördün...adam oldun İZMİR sayesinde...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Bende bi sakatlık yok.Günü en eziksiz ve çürüksüz kapatan benim heraldeHatta gecenin verdigi şevkle daha bi rahat uyudum o gece

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulan Ankara BOZ ayısı hayatında ilk defa ortam gördün...su gördün...medeniyet gördün...insanlık gördün dostluk gördün...adam oldun İZMİR sayesinde...

Pandalar giremez......

Güzelim Mt ye üyeliğim daha yeni.... Çok eski değilim ne yapayım..Ortama ayak uydurmaya çalışıyorum....

Burda BAŞKENT MOTOSİKLET ten transfer olmuş biri olarak bulunuyorum...Kıymet bilmiyon ha.....

Zamanın dili olsada sana neler yapmışım neler yaşamışım bi anlatsa.....

Kendinize bakın....Biriniz camide, biriniz doğada, biriniz evde.....
    Eee tabi kıskanmakta haklısın....Ben olsam bende kıskanırdım....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada kırmızı cbr125 ile gelen Şener arkadaşımın bagaj filesi bende kalmış, ben İzmir o Şirince yaparken arada unuttuk gitti. tanıyan bilen varsa nickini yazıversin de ulaşalım arkadaşımıza bi zahmet ayıp olmasın...
    şener arkadaşımız net e fazla girmiyor ama cengiz abi den tel numarasını alabilirsin onda olması lazım
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pandalar giremez......

Güzelim Mt ye üyeliğim daha yeni.... Çok eski değilim ne yapayım..Ortama ayak uydurmaya çalışıyorum....

Burda BAŞKENT MOTOSİKLET ten transfer olmuş biri olarak bulunuyorum...Kıymet bilmiyon ha.....

Zamanın dili olsada sana neler yapmışım neler yaşamışım bi anlatsa.....

Kendinize bakın....Biriniz camide, biriniz doğada, biriniz evde.....
    Eee tabi kıskanmakta haklısın....Ben olsam bende kıskanırdım....
    ben İzmiri kıskanırım seni değil...senin gibi hem kel hem fodul bir Boz Ayıya kucak açtığı için kıskanırım...7 düvelden ayı İzmiri işgal edince bize yer kalmıyor...Has Ege kanı taşıyorum ama siz sonradan cennet görmeler yüzünden alacak oksijen içecek su görecek medeniyet kalmıyor...

olm bana özelden ortamda yaptığın iyilikleri anlatma...dostlarına yapıcan tabi iyilik...Ankaramı sandın orayı...

Egenin incisi İzmiri daha yeni yeni keşfediyorsun kampana kafalı herif...

Sizlere tavsiyem Urla Özbek Köyüne gitmeden ölmeyin...yada oraya bi gezi düzenleyin...pişman olmayacaksınız...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    olm bana özelden ortamda yaptığın iyilikleri anlatma...dostlarına yapıcan tabi iyilik...Ankaramı sandın orayı...
    Hımmm Alp ne iş ?

Motosikleti
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hımmm Alp ne iş ?

kötüyüümm bennn kötüyümm...

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Merhaba dostlar...
    Söz verdiğimiz gibi elimizdeki fotoğrafları sizlerle paylaşıyoruz...
    Tekrar katılan herkese basta büyük organisatör Tuncerimizi olmak üzere tesekkürlerimizi borç biliriz. Hepinizi seviyoruz insallah tekrar böyle güzel bir eğlencede birikte oluruz ama eksiksiz!! bu sefer gelmeyen/gelemeyen çok arkadaşımız oldu...

Tekrar iyi eğlenceler.....

Mr Cool.. bak sana söz verdiğim gibi, fotoğrafını yayınladım! oldumu?

Cengiiizzzzz...bu şekilde Racing'lere yetişmen zooorrrrrrrr.......

eeeee....burada sevgili modumuz bir dişmacunu reklamı değil,Televizyoncularla reportaj yapıyor

Özer abim,sendeki fotoğraflar da hiç yabana atılacak türden değilmiş.Ellerine sağlık...
    O diş macunu reklamı değil dediğin foto iğrenç be abi Neden rezil ediyosun adamı,orada nükteli nükteli konuşuyoduk işte İlla kötü anımızı mı çekiceksin
    Marina yengem ve sana çok teşekkürler abi,her yere geliyorsunuz hiç nazlanmıyorsunuz,hiç bir konuda problem çıkarmıyorsunuzGerçekten grupta herkes sizin konunuz açıldığında güzel şeyler söylüyor...
    Çok değerlisiniz bizim için,Marina yengeme selamlar... Yüreğinize sağlık...

kötüyüümm bennn kötüyümm...

Aranızda geçen o muhabbeten haberim var,çarptırma konuyu,ciddi sananlar felan çıkar Aman gözünü seveyim,adamı utandırma...(Gerçi sizin her topicte atıştığınızı görmeyen yoktur heralde de )

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba dostlar...
    Mr Cool.. bak sana söz verdiğim gibi, fotoğrafını yayınladım! oldumu?

Ne biçim fotoğraf o, çok kötü bir fotoğraf. Kimse görmeden yok ediver. İyi ki Cuma akşamı konusunda bir sıkıştırdık.

Bu arada makinenin renkleri çok güzel ve çok net. Fotoğraf makinen neydi?

Motosikleti
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aranızda geçen o muhabbeten haberim var,çarptırma konuyu,ciddi sananlar felan çıkar Aman gözünü seveyim,adamı utandırma...(Gerçi sizin her topicte atıştığınızı görmeyen yoktur heralde de )

valla 3.5 attı...şakaydı tabi...okuyanda anlar herhalde bunun şaka olduğunu...

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    özer kardeşim eline sağlık resimler güzel race lere yetişemezsin demişsin ama en iyi makine zx 9 du onunda rider ini ben taşıdım sonunda ben dönerken bir tane bile motor yoktu yolda demekki hepsini geçmişim nede olsa 125 gs dayun bu 40 000 km yi devirdi daha bir o kadarda yapar azda olsa kanında japonluk var % 70 kadarı japon ( kırılan tüm parçaları japonla yapıştırıyorum ) ve tüm dostların gazası mübarek olsun aqua center meydan muharebesinden hiç kayıpsız çıktık sadece bir asker sırt çantasını unutmuş telaştan oda sayılmaz çatışmanın ön saflarında o vardı o kadar eksikten bişi olmaz
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Arkadaşlar,pazar günü Aqua Center da bizimle röportaj yapıp grubumuzun fotoğraflarını ve videolarını çeken DHA dan Cemal arkadaşımız da siteye üye oldu(motorcu yapıcam kaçarı yok )
    Kendisinin tanışma başlığının linki aşağıda,bir merhaba demek isteyeniniz olur belki...;
    http://www.motosiklet.net/forum/tani...anizdayim.html

Grupla ilgili yazı ve fotoğraflar yarın bir yerel gazetede yayınlanacak.Bana kargo ile gönderecek Cemal.
    Diğer kanallar (kanald vs.) ın merkezlerine de gönderilmiş,artık yayınlanması onların insafına (ya da haberlerdeki boşluğa) bağlı..

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    İşallah yayınlanır...Hele ki şu günlerde Kenan Sofuoğlu ile bir nebze motorsikletin adı geçiyorken....

velespit-cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09` cbr 125
    çok güzel bir gün olmus belli...ah çekerek baktım fotolara keşke bende orada.......ilerleyen yıllarda genç taze beyin olarak katılıcam inşallah izmir mt ye (forrap abiye duyurulur)...fotolar için sağolun görüşmek üzere
    [COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]

velespit-cbr,bekleriz dostum

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şişşşşttttt duyulmazzzzz

hep duyulmaz ne ayak freni falan karıştırdın sen turuncuda
    kapak olduk şimdi millete
    yer çekimi ağır geldi çıkamamışlarrr diyorlarrrr
    ayak freni yaptık ama hata oldu,ön koltuk beni bozdu,yoksa davutla çıktık,mesele ön kısmı dengelemek.Ya gazi olduk zaten,ne sakat yer arkadaş,bir tarafları morarmamış ezilmemiş adam göremedim,duymadım,bilmiyorum bierzzzzzzzzz!!!zzztttt!!!! ERROR!!! ERROR!!! !!!

Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wallla ben bu kadar felç edeceğini düşünmüyordumm açıkçası
    açalım yaw bi masaj topiği yada hamam yada kaplıca
    ama baş masajcı ahmeti ilan edelim
    ii masaj yaptığına dair duyumlar varrdı
    İyi alıştınız haaa,bizim diskimizi kim yerine oturtacak,hani onu duvara geri geri 30 km hızla vurarak hallettim ama ya delinen postumuz.BUNUN HESABINI KİM VERECEK...

Sırt dediğin 2 dönüm olur,masajlar 2 dönümden sonra başlar....
    :pr::pr::pr:

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı duyulmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayak freni yaptık ama hata oldu,ön koltuk beni bozdu,yoksa davutla çıktık,mesele ön kısmı dengelemek.Ya gazi olduk zaten,ne sakat yer arkadaş,bir tarafları morarmamış ezilmemiş adam göremedim,duymadım,bilmiyorum bierzzzzzzzzz!!!zzztttt!!!! ERROR!!! ERROR!!! !!!

iyi alıştınız haaa,bizim diskimizi kim yerine oturtacak,hani onu duvara geri geri 30 km hızla vurarak hallettim ama ya delinen postumuz.BUNUN HESABINI KİM VERECEK...
    Orayı ilk geçen Davutla Bendim zaten....Herkes alkışladı....Hatta umut-göksu ikilisinden kola bile kazandık....

Sonra tuncerle bindik...O öndeydi... Geçemedik....Yarıda kaldık...Hemen bir manevra merdivenlere tekrardan sıra beklemeden... Öne ben geçtim....Adamın türlü itirazlarına rağmen....Neymiş Tuncer şişmanmış....Banane kardeşim şişmansa şişman.....Israrla otordum öne..Aldım direksiyonu.... Ve geçtik...

Ama şunu söyleyim çok sakat bir oyuncaktı....Resmen botla çakılma kaydırağı....

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    Alıntı duyulmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne yani arkada otursan çıkabilecekmiydikkk
    susss bizde göksuyla çıktığımızda geçtikkk hiçç takılmadannn
    sen ne demek istiyorsunn
    bana bak duyulmazzzzzzzzz şişşttt alooowww kızdırma beniii
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    dostlar kendisi söylemiyor ama tüm türkiye'ye buradan açıklıyorum !!!

gürkay büroda sebebi belli olmayan bi şekilde oturduğu koltukta kitlendi !!!
    evet kitlendi !!!

neymiş kasa mercedes kasası kadar sağlam değilmiş ayrıntılarını 16. sayfada verdiğim kazanın faturası sonra sonra çıkıyor demekki

arkadaş öğle saatleri devlet hastanesine acilden giriş yapıp,biri sağ kabasına biri sol kabasına olmak üzere kas gevşetici ve ağrı kesici iki iğne vurulmuş olup tüm sevenlerine ve gıcık olanlara duyurulur kendisine acil şifalar dilerim MT ordusunun kahraman evladı

demekki çok kötü düşmüşük herif dağılmış bea...
    ben önde oturduğumu düşünemiyorum bile ALLAH korumuş....
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

21. sayfa BirinciBirinci ... 111920212223 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)