aranıza bir/iki saat geç katıldık ama biliyorsunuz ailece geldik(iki aile) ve ufaklıkta vardı yolda sakince ve mola vererek geldik.
ama mükemmele yakın bi gezi ve etkinlik oldu en azından benim oğlum için
sudan çıkmadı akşama kadar su kaydırağı manyağı oldu
kaymadığımız su kaydırağı kalmadı...
anacak finalde tünel seklindeki kaydırak karanlık olandan ben ve gürkay(120 kg) çift kişilik bot ile kayan son kişilermişik tabi yukarıdaki görevli arkadaş bekletti bekletti botu şişirdi suyu
görevli ; (gürkay'a bakıp) ne gerek vardı bota
gürkay ; ?
görevli ; siz hiç düşmedinizmi ? (sırıtıyor bu arada)
ben ; :S anlamadım (ben iyice kıllandım)
görevli ; siz sonsunuz kapatıyoruz zaten
dedi veeeee bastı tekmeyi bota :S
abi ben diyim 80 km siz diyin 100 km
karanlık içerisi gardını da alıp koruyamıyorsun kendini nereye gittiğin belli değil,
gürkay yakası açılmamış küfürleri sıralıyor
ilk virajı aldık (ama japon yapıştırıcısı gibi yapışmışım bota can havliyle ,ilk defa tırstım gidiş gidiş değil çünki )
sonraki düzlük dahada hızlandı bot(bu arada aşağıdaki arkadaş daha hızlı gidelim diye bekletti bizi en şişirilmiş botu seçti verdi ,bizde diyoruz saf gibi ALLAH razı olsun birader
)
neyse...
ikici virajı hatırlamıyorum sanki duvara çarptık(yada ben gürkaya çarptım bilmiyorum)
sonra bot altımızdan kayboldu(boru içinde nereye gider sormayın bilmiyorum )
önce gürkay sonrada ben virajda tünelin iç duvarlarına fakir sümüğü gibi yapıştık
neyse korkunç bi boyun ağrısı ile aşağıda suyu bulduk (ama bot yok)
gürkay'da ki hasar ; sol kaş üzeri deri soyulmuş,sol el üzeri iki yerde deri kalkmış,belde sol tarafta 30 cm uzunluğunda sürtmeden kaynaklanan bi yanık ve kan oturması ve muhtelif yerlerde ezilmeler sıcağı sıcağına bişey anlaşılmıyor tabi
bende ; sağ omuzumda 5 cm lik bi yanık ve boynumda incinme , kask olmasa yanmıştık virajda iç duvara kafa attığım için baya bi başım ağrıyor
not: ayshim(aydınlı arkadaş bizden hemen önce çok kötü oda düştü )
sırf bizi bekledi kilolu o'da,abi kesin düşeceksiniz görmem lazım dedi ve bekledi muradınada erdi
ondada hasar büyük ama bakmayın güldüğüne sıcağı sıcağına anlamıyor
(yatakta yatarken ki acı içindeki inlemelerini duyar gibiyim
)
finali biz yaptık hasar büyük (en az hatırası kadar )