Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

REKLAM ALANI
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bu grubun içinde olduğum sürede bu kadar nezih, seviyeli,canlı,heyecanlı bir organizasyon görmedim her haftamız ayrı bir güzellikte geçiyor bu grup sanıyorum daha çok güzel şeylere imza atacak başta tuncer olmak üzere emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum tuncerin inanılmaz çabalarıyla tüm arkadaşların kıymetli katılımlarıyla daha neler yapacağız alp tunay ın ailemi arabasında taşımasına tuncerin daha önce birlikte grup sürüşü yapmamış bu kadar motorcuyla harika uyumlu bir yol güzergahı çizmesiyle muhteşem üstü bir gezi kimsenin YORGUNLUK harici şikayeti olmadan sonlandı her güzelin bir kusuru var diyenler bir kere daha yanıldı MT MANİSA-İZMİRDE tek kusur kellik kusuru olan LODOS ( bulaşmazsam olmaz ) şu zeytin meselesini biz MT HUZUR EVİ sakinleri olarak ilk emekli maaşlarımızdan FORRAP ( tuncer ) e bir dönüm zeytin tarlası alarak vefa borcumuzu ödemek istiyoruz gerçi onun yaptıklarının yanında bu HİÇ kalır ama buda bir başlangıçtır
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egelim isimli üyeden esinti :
    bedri şener ve berk , tanıştığımıza memnun oldum, fotoğraflar nerden , ? bizde oaralardaydık gözüm ısırdı mekanları.

foto yorumu yapmışken selim abinin zoomları, açıları , ölçülendrmeleri falan çok başarılıydı valla bravo, o arada nasıl kareler yakalamışsın tebrikler
    ben de memnun oldum bişey değil
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aman Cengiz abim,utandırdın vallaha...
    Ben bir şey yapmadım,hepimiz yaptık.Tek başıma ben belki aqua parkı kahvaltıyı vs. yi ayarlardım ama bu denli güzel bir günü planlayamazdım.Bunda herkesin payı var...
    Gruptaki herkes az çok emek gösteriyor bu işin en iyi şekilde sonuçlanması için.Daha ne olsun...
    Ben teşekkür ediyorum bu güzel gün için tüm MT li dostlara.

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    tüm grup üyeleri kendinden azda olsa bir şeyler katınca ( en azından sevgisini saygısını varlığını ) çok güzel paylaşımlar ortaya çıkıyor dayanışmanın en güzel örneklerinden bu tür GÜZELLİKLER doğuyor
    CENGOMOTO

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman Cengiz abim,utandırdın vallaha...
    Ben bir şey yapmadım,hepimiz yaptık.Tek başıma ben belki aqua parkı kahvaltıyı vs. yi ayarlardım ama bu denli güzel bir günü planlayamazdım.Bunda herkesin payı var...
    Gruptaki herkes az çok emek gösteriyor bu işin en iyi şekilde sonuçlanması için.Daha ne olsun...
    Ben teşekkür ediyorum bu güzel gün için tüm MT li dostlara.

Kimse çok özel bir şey yapmak için uğraşmadı..... Olanlar da olması gerekenlerdi... Dostluk sıcaklık sevgi saygı herşey fazlasıyla olunca bu güzellik kaçınılmazdı....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Forrap'ın hakkı ödenmez gerceçten adam yerinde durmuyordu ordan oraya koşuşturup durdu
    Selim,Alper,Murat abi fotolar için ayrı ayrı teşekkürler

I-BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Gene resimlerden gördüğüm kadarıyla süper bi organizasyon olmuşş.. Tabee Süper Mod'umm sayesindee.. (saygılar efenimm.. Şımartılmak hakkın o ayrı.. )
    Gülmüşş, eğlenmişş her zaman ki gibi güzel bir gün geçirmişsinizz.. Allah içinize sindirsin dostlarr..

egelim isimli üyeden esinti :
    bedri şener ve berk , tanıştığımıza memnun oldum, fotoğraflar nerden , ? bizde oaralardaydık gözüm ısırdı mekanları.

foto yorumu yapmışken selim abinin zoomları, açıları , ölçülendrmeleri falan çok başarılıydı valla bravo, o arada nasıl kareler yakalamışsın tebrikler
    Bedri yaa hakketenn de İzmir-MT-Manisadan da gelen bir kaç kişi (sanırım en azından 30 ile 40 arası bi kaç kişii ) vardı Aqua Center da görmedin mi onları yaww.. Alla Allaa..

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bakmadıki görsün aynaya bakmaktan başkasını görmedi ERKEK güzeli
    CENGOMOTO

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkürler herkese güzel düşüncelerden ötürü

Üç beş foto da kız arkadaşımın fotoğraf makinasından atıyorum,biraz önce elime geçti...

Ben ve bitanem

Ebru ve Tarık ( Çok yakışıyorsunuzNazar deymesin...)

DHA Muhabirleriyle röportaj...

Akşam dönüş yolunda Burger King de mola verdik,beste yapar hale gelmiş koro halindeki karın guruldamalarımızı durdurmak için...

Ve dolunay çıkmıştı...Kurt adamlar dadandı masaya..
    Gördüğünüz gibi karizma çizdirme gibi bir derdimiz yok
    Ben ve karmacoma (Mustafa)

Motosikleti
    Honda ReBeL
    Süper eğlenmişsiniz yaw.İş yerinden izin ayarlayamadım yoksa gelmezmiydim bee. Bi ara istifamı basayım çıkıp geleyim die düşündüm ama ıhh oda mantıklı gelmedi valla .Neyse nasip değilmiş inşallah bi dahaki sefere diyelim artık

Motosikleti
    CBF 250
    oldu da bitti maşallah, nazar değmez inşallah,
    eve gelince yaptığım hasar tespit çalışmaları ardından = sırtım morarmış, topuğum yıpranmış, dirseğim aşınmış (abartıyom inanmayın), ama etlerde hafif hafif ezilmeler var galiba
    havuza çakılıp kafamıda kırsydım bu organizasyonun keyfinden acı hissetmezdim herhalde...

ee bide en canalıcı noktalardan biride bu topik organizasyonumuz ardından bi kaç msjdan soora hemen kapanmayacak bence, peşimizden koşan ve modumuzla bir röportaj için yapmadıkları yalakalık kalmayan , bizleri topluca görüntülemek için uzun uzun bekleyen basın'ın da desteğiyle coşacak, hit olacak, forumlara sığmayacak, ahada buraya yazıyom.. bu akşamın müthiş derbisi kuşadasında yaşandı ve asılanlar-koparanlar derbisinde asılanların çekici üstünlüğüyle sonuçlandı , bunu deklere etmeden geçemeyeceğim
    bi sürü teşekkür dağıtıyorum, hepinize var en az bi tane

ÜStat ben de kendimdeki hasarları sayayım;sağ bilekde bir samimiyetsizlik avr ama çözemedim,özlemle o turuncu lanet yerden atladık öne geçtim ama ayağı da vurunca hız kesildi aşamadık rampayı.Yani aşsak belki ağrım dinerdi ama hırs yaptım.aaAAAAAaaa!!!!! acıyooooo... sonra o beyaz kamikazeden atladık 4 kere yani afedersiniz motora binemedim bugün,o derece(çok fena çoook)Yıllarca özenle baktığın şeyleri bir günde ez,büz,morart,çürük.Olmaz böyle...hehehhee.Ortalarda bi diskim de kaymış gibi geldi bana,adam gibi sola sağa dönemiyorum.Allahdan pekmezimizi akıtmadık.Kask taktık ya belki ondandır hahahhaaaaa Ben X-lite ı tercih ettim orada,Nolan da iyiydi ama ARAİ vardı bi tane sıra gelmedi.Shark kadkları da fena değildi hani ama eski modeldi o

Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kaçıranlar çokkk şey kaçırdı
    yine süperrr bi aktiviteydiii
    halat çekme, basın, kaydıraklarr offf offf
    heleki o ilk kaydığımmm beyaz kaydırakk ofoffff

tuncer(bak artık doğru söylüyor özge) her şey içinçok teşekkürler
    karmacoma sana apayrı bi teşekkür borcum var koca yol çenemi çektinnn

Tuncer cidden çok güzel bir aktiviteydi.Kaçıranlara bi bardak duble alttan çift gergili,yamulmaz bükülmez tomurcuklu çay benden.

ÖZlem de yolda hiç çekilmez,derdi tasası bitmez... hahahahaaaa!!! ÖRTMENİM,mustafa saçımı çekti

Özlem:Sen de onun arabasını çiz o zaman,ya çocuklar kendi dertlerinizi bana getirmeyin lütfen,kendi aranızda halledin.

Örtmenim mustafayı çıkışta beklesem???...

Özlem:Aferin evladım gelişme gösteriyorsun,bi ara hatırlat sana ödül olarak tek d kilitli kask verecem.Aqua centre dan yürüttüm

Teşekkürler örtmeniiiiim!!!

Alıntı kumita45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar eve gireli yarımm saat kadarrr olduuuu şirince gerçektenn birr harikaydııı çokkk keyifli geçtiiiii artık gerisinii diğerr şirince ekibi anlatırrr.
    bizde gittik şirinceye,ne güzel yollar allahım
    ,hele ki arkamda artçıların gülü böcük vardı (böcekmiydi),2 tane şarkı kaydetmiş 15 er saniyeden,onu söyleye söyleye gittik.Fermuar düzenine "ROCK FOREVER",tekli gidişe "ORYANTAL" işaretleri yaparak giden bir ekibin 2 saat öncesine bakarsak,kaydırakların şuuru kapattığını anlayabiliriz. o değilde gelirken ben dondum yaaaa.Boğazım acıyor... öhööö öhhee!!!!!

Traktörle de 2 , 60 gördüm (mü acaba)

Murat abi senin koku alma duyuna hayranım,mekan bulma konusunda üzerine adam tanımam.Fotoğrafları tamam ama yüklemek bambaşka bir sabır işi.
    Saygı sevgi ŞÜKRAAAAAN!!!!
    :pr::pr::pr:

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Son fotolara dogru herkesin suratlar pembe pembe olmuş muhaha

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aranıza bir/iki saat geç katıldık ama biliyorsunuz ailece geldik(iki aile) ve ufaklıkta vardı yolda sakince ve mola vererek geldik.
    ama mükemmele yakın bi gezi ve etkinlik oldu en azından benim oğlum için sudan çıkmadı akşama kadar su kaydırağı manyağı oldu

kaymadığımız su kaydırağı kalmadı...

anacak finalde tünel seklindeki kaydırak karanlık olandan ben ve gürkay(120 kg) çift kişilik bot ile kayan son kişilermişik tabi yukarıdaki görevli arkadaş bekletti bekletti botu şişirdi suyu
    görevli ; (gürkay'a bakıp) ne gerek vardı bota
    gürkay ; ?
    görevli ; siz hiç düşmedinizmi ? (sırıtıyor bu arada)
    ben ; :S anlamadım (ben iyice kıllandım)
    görevli ; siz sonsunuz kapatıyoruz zaten

dedi veeeee bastı tekmeyi bota :S

abi ben diyim 80 km siz diyin 100 km
    karanlık içerisi gardını da alıp koruyamıyorsun kendini nereye gittiğin belli değil,
    gürkay yakası açılmamış küfürleri sıralıyor

ilk virajı aldık (ama japon yapıştırıcısı gibi yapışmışım bota can havliyle ,ilk defa tırstım gidiş gidiş değil çünki )
    sonraki düzlük dahada hızlandı bot(bu arada aşağıdaki arkadaş daha hızlı gidelim diye bekletti bizi en şişirilmiş botu seçti verdi ,bizde diyoruz saf gibi ALLAH razı olsun birader )
    neyse...
    ikici virajı hatırlamıyorum sanki duvara çarptık(yada ben gürkaya çarptım bilmiyorum)
    sonra bot altımızdan kayboldu(boru içinde nereye gider sormayın bilmiyorum )
    önce gürkay sonrada ben virajda tünelin iç duvarlarına fakir sümüğü gibi yapıştık

neyse korkunç bi boyun ağrısı ile aşağıda suyu bulduk (ama bot yok)

gürkay'da ki hasar ; sol kaş üzeri deri soyulmuş,sol el üzeri iki yerde deri kalkmış,belde sol tarafta 30 cm uzunluğunda sürtmeden kaynaklanan bi yanık ve kan oturması ve muhtelif yerlerde ezilmeler sıcağı sıcağına bişey anlaşılmıyor tabi

bende ; sağ omuzumda 5 cm lik bi yanık ve boynumda incinme , kask olmasa yanmıştık virajda iç duvara kafa attığım için baya bi başım ağrıyor

not: ayshim(aydınlı arkadaş bizden hemen önce çok kötü oda düştü )
    sırf bizi bekledi kilolu o'da,abi kesin düşeceksiniz görmem lazım dedi ve bekledi muradınada erdi
    ondada hasar büyük ama bakmayın güldüğüne sıcağı sıcağına anlamıyor (yatakta yatarken ki acı içindeki inlemelerini duyar gibiyim )

finali biz yaptık hasar büyük (en az hatırası kadar )
    ayshim sadistmisin sen yaa hahahahaaaaa...Adamın dediği çıkıyor,yalan yok hehheheee .Abicim geçmiş olsun sana,en ağır hasar sendeydi,el ve göz çevresi fena olmuşdu senin.Geçmiş olsun

CEYDAAAAAA kaçıp gitmişsiniz,giderken göremedik sizi,o sıraka kafa ve göz dağıtmayla uğraşıyorduk.Mazoşistlik diz boyu bizde hahhhaaaa...Arabanızı bir depo misali doldurduk,eşyaları koyduk,sonra sizin gittiğini öğrenince şuur öyle kapalı ki "aha dedim eşyalarda gitti,kaldık böyle mayoyla...Ulen kask da onların arabasındaydı yaa" diye
    .HAhahahaa sonra kendi kendime güldüm.

SERKAN abim,abi hasar var bizde de ama sizinki çok fena hehehee.Gürkay abi"ya ölüm makinasına biniyoz kormuyoruz ama bu beter etti bizi" dedi.Gülermisin ağlarmısın.Geldiğiniz için ve eşyaları bir kamyon misali arabanıza yüklememize izin verdiğiniz için teşekkürler.Bir aktarma olmuş sonradan sizin arabaya.O bir araba değil...O bir Ford Ka.Ford Ka da büyük arabaymış hani,yani iki tane oturma grubu bile taşınırdı bana göre,zor bişiy değil

Saygılar

MrCool(SELİM ABİ)

abi geçmiş olsun özcelikle motorunun ön lastiğini umarım halletmişsindir,bi talihsizlik işte sen tut patla orda ama eskiydi de şimdi

Selim abi fotoğraflara hayran kaldım,çok güzel çekmişsin,fotoğrafcımısın anlayamadım ama manzaralar olsun,genel çekimler süpersin abi,çok teşekkürler

Kolay gelsin

Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu grubun içinde olduğum sürede bu kadar nezih, seviyeli,canlı,heyecanlı bir organizasyon görmedim her haftamız ayrı bir güzellikte geçiyor bu grup sanıyorum daha çok güzel şeylere imza atacak başta tuncer olmak üzere emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum tuncerin inanılmaz çabalarıyla tüm arkadaşların kıymetli katılımlarıyla daha neler yapacağız alp tunay ın ailemi arabasında taşımasına tuncerin daha önce birlikte grup sürüşü yapmamış bu kadar motorcuyla harika uyumlu bir yol güzergahı çizmesiyle muhteşem üstü bir gezi kimsenin YORGUNLUK harici şikayeti olmadan sonlandı her güzelin bir kusuru var diyenler bir kere daha yanıldı MT MANİSA-İZMİRDE tek kusur kellik kusuru olan LODOS ( bulaşmazsam olmaz ) şu zeytin meselesini biz MT HUZUR EVİ sakinleri olarak ilk emekli maaşlarımızdan FORRAP ( tuncer ) e bir dönüm zeytin tarlası alarak vefa borcumuzu ödemek istiyoruz gerçi onun yaptıklarının yanında bu HİÇ kalır ama buda bir başlangıçtır
    Abim bizi hizaya sokup sağ salim varmamıza vesile olduğunuz için teşekkürler,iyiki varsınız

Katılan ve emeği geçen herkeze canı gönülden teşekkür ederim.Çok güzel bir geziydi,devamının gelmesini dileriz.

Tuncere de teşekkürler böyle bir organizasyonu düzenlediği için,ha bi de sen grup sürüşü olayını anlatırken biri arkadan kulak yapmış falan terbiyesiz adam yaa boşver manyaaan teki zaten onu yapcan.Bence bırak Allahından bulsun,uğraşma

DAVUT nasıl geçtik ama turuncudan,2 kere bindim ona ama 2 de 1 oldu .Özlemle aşamadık,benden kaynaklı,ayağımı vurdum inceden aaaaahhhhhgggg!!!

Bu arada benim güneş gözlüğüne biri oturmuş,Mustafa'nın dediğine göre artık o bir güneş gözlüğü değil...SAVAŞ GÖZLÜĞÜ

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı duyulmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayağı da vurunca hız kesildi aşamadık rampayı.
    haaa ayak freni ile durdunuz orda yanii , -tee uca kadar kim gidecek bi de ordan düşmesi var ıslanması var ben ayağı koyayım müsait bi yerde çimlere inelim, güvenli güvenli çıkalım bu tünelden de demişsinizdir, o rampayı aşamamanızın başka nedeni yokmu yanii, e hadi ööle olsun,
    walla bizim acelemiz vardı , tünel çıkışına yetişmemiz lazımdı ardınızdan o rampayı ben diyim 80 sen de 180 le geçmişiz.

Ben : örtmenim kaç zil kaldııı
    Örtmen: ha?
    Ben: kaç zil çalınca eve gidecez
    Örtmen: son ders bu neden,
    Ben: ben gitmesem olurmu ahmet dışarda bekliyo galiba

haa örtmen kim diye merak ederseniz; gece üstümüz açılınca hiç haberimiz yokken gelip üstümüzü örten bir süper kahraman = ÖrtMen

güreş gözlüğü olmuştu, .......

Motosikleti
    CBF 250
    haaa ayak freni ile durdunuz orda yanii , -tee uca kadar kim gidecek bi de ordan düşmesi var ıslanması var ben ayağı koyayım müsait bi yerde çimlere inelim, güvenli güvenli çıkalım bu tünelden de demişsinizdir, o rampayı aşamamanızın başka nedeni yokmu yanii, e hadi ööle olsun,
    walla bizim acelemiz vardı , tünel çıkışına yetişmemiz lazımdı ardınızdan o rampayı ben diyim 80 sen de 180 le geçmişiz.

Ben : örtmenim kaç zil kaldııı
    Örtmen: ha?
    Ben: kaç zil çalınca eve gidecez
    Örtmen: son ders bu neden,
    Ben: ben gitmesem olurmu ahmet dışarda bekliyo galiba

haa örtmen kim diye merak ederseniz; gece üstümüz açılınca hiç haberimiz yokken gelip üstümüzü örten bir süper kahraman = ÖrtMen

güreş gözlüğü olmuştu, .......
    pardon güreş gözlüğüydü dimi ahahahaaa neyse o şavaş da olur,savaşdan çıkmış gibiyiz yaaa.Her yerim ağrıyor.Kavgaya girsem bu kadar darbe almam ha hehhee.

Tünel konusunda da ben artçı olayım bi daha,sağ bilek iptal benim.Ödünç varsa alabilirim,fazladan

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    şişşşşttttt duyulmazzzzz
    şişşşttttt karmacoma kaşınmayınnn oğlummm
    bu ne yaw çrş buluşmasından beri manisadaki bi örtmennn geyiği dönüyorr
    attırmayın kafamınnn tasını salarımmm walla beni aılıları üstünüzeeee
    onlarrr çok seviyorlarrr örtmennnleriniii
    hepinizi ısırıverirlerrr ona göreee

hep duyulmaz ne ayak freni falan karıştırdın sen turuncuda
    kapak olduk şimdi millete
    yer çekimi ağır geldi çıkamamışlarrr diyorlarrrr
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gelemediğim için o kadar üzüldüm ki anlatamam. Herşey gerçekten süper olmuş .Zaten bizim guruptan da bu beklenirdi, Umarım bundan sonraki gezilerde birlikte oluruz. Kendinize iyi bakın, keyifli sürüşler

yurtdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Joymax 250i
    Çok güzel bir eğlence olmuş.. aranızda olmak sizlerle tanışmayı çok isterdim. ama ne yapalım bu safer böyle olsun ama bir dahaki buluşma toplantı veya gezide aranızdayım ona göre..
    Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
    Ya 3,5 Atarsın
    Ya 4 dörtlük yaşarsın...

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Güzel bir gezi olmuş arkadaşlar Süper eğlenmişsiniz tebrikler

öğretmenim öğretmenim öğretmenim forrap odevını tam yapmıs bence bı yıldızlı 5 vermelısınız...

19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)