Bizde daha iyisi var tuncer öz hakiki ayvalık
Bizde daha iyisi var tuncer öz hakiki ayvalık
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
AYDEMİR,çok teşekkür ederim,inşallah Gaziantep MT ile de bir yerde buluşuruz bir gün
Lodosum O zeytin olayı benim değildi,Erhan ındı...Bana jambon fazladan geldi o kadar Meşhur olma olayı ise şimdilik belli değil.Daha doğrusu DHA muhabiri arkadaşla konuştum,İstanbul a haberi göndermiş,Kanal D merkez e.Artık Kanald ye kalmış olay...Ama yerel bir gazetede çıkacağız en yakın zamanda,onu da sağolsun kargo ile gönderecek muhabir arkadaş.CNN,Kanald vs. ise dediğim gibi belli değil,şuan %50 - %50 diyebiliriz ya olur ya olmaz (Gerçi olma ihtimali yüksek diyor ama biliyorsunuz,bu tür şeyler pek ilgi gören haberler değil,Allahın motorcusuyuz kabul edin )
Tü Tü Tü Maşallahh £YL£ML£RİNİZİN Devamı
Beraberliğinizin Ve £ğlencelerinizin Daim Olması Dileği İle
Fotoğraf için DHA Muhabiri Cemal YILDIRIM ' a teşekkürler
arkadaşlar hasetimden çatladım çatlama sesi oraya geldimiiii????
çok gülle bi organzasyon olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık tebrik ediyorum sizi oraya döndüğümde bende böle bi organizasyon istiyorum ilgililere duyrulur..
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Eğer ben bu siteye 19-04-05 tarihinde üye olmuşsam(senden bile önce yani(daha eski üye isen bilemem))
bunları beklemeye hakkım var umarım birdaha böyle bir anlaşamamazlık ve araya kaynama olayının içine girmem....
Unutman kötü olmuş beni çaldırmayı;mahçup oldum , birkaç arkadaşımla pazar planımız değişikliğe uğradı bu sebeple.....Bir dahaki sefere eksiksiz bir organizasyon için umarım bunlara dikkat edersin...çağatay
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Wallace valla güzel resimler çekmişin.... Eee kadrolu fotocu olmak böyle naaparsın....
Benim düldül ü de bayağı güzel görüntülemişsin.... Güzel çıkmış kartal ım....Bu arada çömezlere araba yıkatırız böyle işte......
Teşekkürler....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
elınıze kolunuza klavyenıze fotoğraf makınanıza tekerınıze sağlık sırınce resımlerı cok sağlam cıkmıs herkese tesekkurler...murat abı bıtanesın 5bardak cayı hak ettın BENDENSIN....
Yeni fotoğraflar gelmiş Eline sağlık wallaceım...
Duyulmaz cım Sen o iki kulak işaretini en son yapan arkadaşın(acress) ne gibi cezalara çarptırıldığını bilmiyorsun demi ? Hımmm... Demek biz orada grup sürüşü hakkında bilgilendirme yaparken sen kulak yaptın,tamamdır dikkat et kendine bundan sonra
Sokemon,sitede bu konunun uzamasını istemiyorum,gerekli şeyi yüz yüze görüşünce söylerim ben sana,sende bana söylersin ne diyeceksen.Kelimelerimize dikkat edelim yeter.
Fotolar süper,imrendim vallaaa
gelemedim diye üzülürken bugün fotoları görüp daha da bi kötü olmam daha da bi koydu
benim acil bi işim cıktı ve Gökova-Akyaka ya gitmek zorunda kaldım
ama motorumla bu kadar uzun yapmanın da ayrı bi keyfi varmış onu keşfetmiş oldum
bir daha sefere inşallah gelirim diyeyim artık...
Allah içinize sindirsin
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yok zaten fotoğraftan da belli ağzında zeytin çekirdeğini çıkarmak üzere elini yakın tutuyor. Şaka bir yana forrap çok inanılmaz gayret gösterdi hatta içimden kaç defa "ne kadar çok emek veriyor" diye geçirmiştim. O isterse sarımsaklı acılı soslu zeytin bile yiyebilir.
yasak olmasaydı renki büyük harfli yazmak gerekirdi,
forrap gerçekten çok zahmet verdi, her şeyi ayarlamaya çalışmakdan kendini unuttu resmen, hepimiz toparlanma gayretindeyken o basına verilecek fotoğraf ve röportaj düzeni için uğraşmakdan kendi özel eşyalarının bi kısmını orada unuttu şu anda da aqua centerin müdüriyet odasında sahibine geri dönmeyi bekliyolar eşyalar.
bu arada gaziantepten gezimiz hakkında yorum yazan arkadaşımız aydemir'e sevgilerimi gönderiyorum, , haddimi aşarak iki il grubu adına da yazmış gibi olacağım ama gönlümüz sizinle, bende forrapdan öğrendim bilmeyenler olabilir diye açıklamak istiyorum şu anda orda motorsiklet kullanma yasağı varmış. şu anda İzmir mt - Manisa mt bütün organizasyonlarda yan yana (hatta izmiri manisası falan yok izman-mt gibi bişey) , keşke mesafeler elverseydi de destek olabilmek için sizinlede birlikde organizasyonlar yapabilseydik,
Wallace büyük emek vermişsin işini gücünü bırakıp fotoları yüklemişsin eline koluna sağlık Bu arada ben şirincede uyurgezer modundaymışım cidden o traktör resimleri falan çok yabancı geldi bana, hiç hatırlamıyorum
egelim(bedri) yola çıkmadan dükkanın önünde
buluşma yeri migros artçım berk ve şener abi
mrcool(selim) abi ve kawasaki zx9
apv41(cengiz)
altay sosyal tesisleri kahvaltı artçım berk
şener abi
egelim(bedri)
wallace(murat) ve alp tunay
ve aqua park artçım berk
egelim(bedri)
şener
berk
egelim(bedri)
bu kaydıraktan bi daha kaycağımı sanmam resmen uçuyodum kasık ağrısı da cabası oldu
şener
maşallah
egelim(bedri)
berk
egelim(bedri)
kawasaki zx6 ninja
kırmızılı prenses
berk
dönüş yolu burger kıng berk
egelim(bedri)
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler gerçekten güzel bir organizasyondu askerlik öncesi
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
hersey gayet guzeldi..forrap sagolsun ugrasmis valla..
zeytin konusunda da cocugun ustune gelmeyin ben istedim o zeytinleri..
ama forrap hani 12 ytl ye patlicakti kardes ocagima incir agaci diktin..
resimler icin de cok sagolun..
egelim isimli üyeden esinti :
bedri şener ve berk , tanıştığımıza memnun oldum, fotoğraflar nerden , ? bizde oaralardaydık gözüm ısırdı mekanları.
foto yorumu yapmışken selim abinin zoomları, açıları , ölçülendrmeleri falan çok başarılıydı valla bravo, o arada nasıl kareler yakalamışsın tebrikler
Çokk teşekkürler arkadaşlar güzel yazılarınız ve anlayışlılığınız için
Erhan 12 ytl ye aqua giriş dedim,fazlasını mı verdin ? Ben sana 12 ytl ye kahvaltı + aqua girişi + benzin parası + akşam yemeği vs.vs. demedim ki Valla geyik bir yana da,bu organizasyonlar belimizi büktü Motosiklet için krediden önce organizasyon kredisi çekicem bankadan bu gidişle...
Mustafacım Bedri nin o huyu vardır Ama boşver bir şey deme,adam askere gidiyor bol bol kendini çeksin bırak..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)