[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-
Reklamlar
-
06 Ağustos 2007, 02:24
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Reklamlar
-
06 Ağustos 2007, 02:37
arkadaşlar eve gireli yarımm saat kadarrr olduuuu şirince gerçektenn birr harikaydııı çokkk keyifli geçtiiiii artık gerisinii diğerr şirince ekibi anlatırrr... çünkiii benn p.tesi nöbetçiyimmm yani yarın salı sabahıına kadarrrrr.......:(sizeee iiii muhabbetlerrr fotolarıııııııııııııııı istiyommmmmmmmmmmmmmmm..........)))))).......iiiiii gecelerr saygılarrrr.......(hepinizdee çokk iiiiiisinizz be arkadaşlarrr)
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
06 Ağustos 2007, 05:47
cok keyifliydi valla simdi geldim ewe ben de oluyorum yorgunluktan..sizden ayrildiktan sonra adada dolastik arkadaslarla sonra gripin emre aydin konserine gittik..hizimizi alamayip ordan canli muzige gittik..en son universite 2 de az once cay molami verdim..otobanda cok kotu bi kaza vardi..herneyse acayip uykum var..fotolari cok merak ettim..herkese iyi sabahlar
-
06 Ağustos 2007, 06:43
bende daha yeni işten geldim..bişey yazamıycak kadar yorgunum..yatıyorum..ii sabahlar herkese..24 saat uykusuz bir gündü benim için ama güzeldi gerçekten...;)
As The Years Go Passing By...
-
06 Ağustos 2007, 09:46
yaw üzerimden tır geçmişşş gibi her yerimmm ağrıyorrr
mahfetmiş bu kaydıraklar bizi hoplatıp zıplatmaktan
kumita45 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar eve gireli yarımm saat kadarrr olduuuu şirince gerçektenn birr harikaydııı çokkk keyifli geçtiiiii artık gerisinii diğerr şirince ekibi anlatırrr... çünkiii benn p.tesi nöbetçiyimmm yani yarın salı sabahıına kadarrrrr.......:(sizeee iiii muhabbetlerrr fotolarıııııııııııııııı istiyommmmmmmmmmmmmmmm..........
)))))).......iiiiii gecelerr saygılarrrr.......(hepinizdee çokk iiiiiisinizz be arkadaşlarrr)
diğer şirince ekibi de yoldakı her tesiste tadımlık yaptı mamüllleri
en son burger king de dondurma savaşı, patates yeme yarışı yaptı
BaByFaCe adlı üyeden alıntı
sizden ayrildiktan sonra adada dolastik arkadaslarla sonra gripin emre aydin konserine gittik..hizimizi alamayip ordan canli muzige gittik..en son universite 2 de az once cay molami verdim..otobanda cok kotu bi kaza vardi..herneyse acayip uykum var..fotolari cok merak ettim..herkese iyi sabahlar
bu ne enerji yahuu ben eve zor attım kendimi
bi de millet konsere falan gitmiş
41 kere maşallah ne diyim wallaa
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
06 Ağustos 2007, 09:56
-
06 Ağustos 2007, 10:25
arkadaşlar süper bir gündü havuzda biraz klor fazlaydı ama neyse tuncer arkadaşıma çok teşşekkür ederim bu gezisin her şeyiyle eksiksiz ilgilendiği için gelen arkadaşlarımın hepsinin ayaklarına sağlık herşey mükemmeldi iyiydi güzeldi ama sırtım acıdan yanıyo gece uyuyamadım meşur olucaz diye sıcağın altında diktiler br saat
**************ergün************
-
06 Ağustos 2007, 10:45
gezi
süperdi gezimiz
gene gerçi bizde gezi sonrası bi şirince yaptık çokta zevkli oldu bir düğüne denk geldik fotolar murat abıde ama o da henuz uyuyo umarım okula gec kalmaz aksam fotograflarımızda güzel şeyler var mt kendinize ii bakın hersey için tesekkürler forrap
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
-
06 Ağustos 2007, 10:59
-
06 Ağustos 2007, 11:15
cok cok cok guzel bı gundu aqua sırınce cok superdı ozellıkle sırınce duğun traktor yemek yedıımız yer cok guzeldı en guzelıde mıllete sarap alalım dedım herkes sen alcaksan al dedı ben bı gırdım huraaaaaaa herkes arkamdan abı sunu tadalım bunu tadalım sunuda tadabılırmıyız ve cıkısta herkesın elınde 1-2sıse sarap(almıcak olanlara bak)...
duğun pastası cok lezzetlıydı uzun lafın kısası zuuuuppppppeeeeeerrrrrrdıııı herkese cok cok cok cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkurler emeğı gecen gecmeyen gelen gelemeyen herkese.....saygılar
bu arada unutmadan resımlerı ve vıdeoları 4deıl 44gozle beklıyorum
-
06 Ağustos 2007, 11:24
-
06 Ağustos 2007, 11:39
-
06 Ağustos 2007, 12:16
Desenize kaçırmışız pazar günkü güzel eğlenceyi Keşke tatili biraz daha erken kesip orda olsaymışım.Neyse başka sefere artık.Görüşmek üzere...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
-
06 Ağustos 2007, 12:22
Şimdii nerden başlasam hangisini anlatsam bilmiyorum Abi valla gene düşman çatlattık yaw Çok güzel bi geziydi..Eğlenmekten yoruldum valla...Emiği geçen tekeri dönen tüm Mt ailesine teşekkürler...
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
-
06 Ağustos 2007, 12:50
-
06 Ağustos 2007, 12:58
-
06 Ağustos 2007, 13:25
tuncercim pazar sabah çaldırdıgın için teşekkür ederim
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
-
06 Ağustos 2007, 13:41
Var mı KAMİKAZE'ye geleen .......süperdiii...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
06 Ağustos 2007, 13:54
-
06 Ağustos 2007, 13:56
..
varrrr yupii,,,,, ama hani cici fotolar rots cok merak etti herkezler hadi yükle de bakalım
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)