Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

REKLAM ALANI
    belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizde tatılden yenı geldık nasıl kacırdık bu organızasyonu yaa neyse resımlerı beklıyoruz 4 gozle

ferhat&sule saygılar dıler
    şule hoş geldinizzz
    umarım sizin tatilinizde güzel geçmiştirr

kaçıranlar çokkk şey kaçırdı
    yine süperrr bi aktiviteydiii
    halat çekme, basın, kaydıraklarr offf offf
    heleki o ilk kaydığımmm beyaz kaydırakk ofoffff

tuncer(bak artık doğru söylüyor özge) her şey içinçok teşekkürler
    karmacoma sana apayrı bi teşekkür borcum var koca yol çenemi çektinnn

artıkk top muratttaaa
    fotoları atsnlardaaa düşman çatlatalım
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kumita45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar eve gireli yarımm saat kadarrr olduuuu şirince gerçektenn birr harikaydııı çokkk keyifli geçtiiiii artık gerisinii diğerr şirince ekibi anlatırrr... çünkiii benn p.tesi nöbetçiyimmm yani yarın salı sabahıına kadarrrrr.......:(sizeee iiii muhabbetlerrr fotolarıııııııııııııııı istiyommmmmmmmmmmmmmmm..........)))))).......iiiiii gecelerr saygılarrrr.......(hepinizdee çokk iiiiiisinizz be arkadaşlarrr)
    asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır

BaByFaCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r
    cok keyifliydi valla simdi geldim ewe ben de oluyorum yorgunluktan..sizden ayrildiktan sonra adada dolastik arkadaslarla sonra gripin emre aydin konserine gittik..hizimizi alamayip ordan canli muzige gittik..en son universite 2 de az once cay molami verdim..otobanda cok kotu bi kaza vardi..herneyse acayip uykum var..fotolari cok merak ettim..herkese iyi sabahlar

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    bende daha yeni işten geldim..bişey yazamıycak kadar yorgunum..yatıyorum..ii sabahlar herkese..24 saat uykusuz bir gündü benim için ama güzeldi gerçekten...;)
    As The Years Go Passing By...

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    yaw üzerimden tır geçmişşş gibi her yerimmm ağrıyorrr
    mahfetmiş bu kaydıraklar bizi hoplatıp zıplatmaktan

Alıntı kumita45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar eve gireli yarımm saat kadarrr olduuuu şirince gerçektenn birr harikaydııı çokkk keyifli geçtiiiii artık gerisinii diğerr şirince ekibi anlatırrr... çünkiii benn p.tesi nöbetçiyimmm yani yarın salı sabahıına kadarrrrr.......:(sizeee iiii muhabbetlerrr fotolarıııııııııııııııı istiyommmmmmmmmmmmmmmm..........)))))).......iiiiii gecelerr saygılarrrr.......(hepinizdee çokk iiiiiisinizz be arkadaşlarrr)
    diğer şirince ekibi de yoldakı her tesiste tadımlık yaptı mamüllleri
    en son burger king de dondurma savaşı, patates yeme yarışı yaptı

Alıntı BaByFaCe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizden ayrildiktan sonra adada dolastik arkadaslarla sonra gripin emre aydin konserine gittik..hizimizi alamayip ordan canli muzige gittik..en son universite 2 de az once cay molami verdim..otobanda cok kotu bi kaza vardi..herneyse acayip uykum var..fotolari cok merak ettim..herkese iyi sabahlar
    bu ne enerji yahuu ben eve zor attım kendimi
    bi de millet konsere falan gitmiş
    41 kere maşallah ne diyim wallaa
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    aranıza bir/iki saat geç katıldık ama biliyorsunuz ailece geldik(iki aile) ve ufaklıkta vardı yolda sakince ve mola vererek geldik.
    ama mükemmele yakın bi gezi ve etkinlik oldu en azından benim oğlum için sudan çıkmadı akşama kadar su kaydırağı manyağı oldu

kaymadığımız su kaydırağı kalmadı...

anacak finalde tünel seklindeki kaydırak karanlık olandan ben ve gürkay(120 kg) çift kişilik bot ile kayan son kişilermişik tabi yukarıdaki görevli arkadaş bekletti bekletti botu şişirdi suyu
    görevli ; (gürkay'a bakıp) ne gerek vardı bota
    gürkay ; ?
    görevli ; siz hiç düşmedinizmi ? (sırıtıyor bu arada)
    ben ; :S anlamadım (ben iyice kıllandım)
    görevli ; siz sonsunuz kapatıyoruz zaten

dedi veeeee bastı tekmeyi bota :S

abi ben diyim 80 km siz diyin 100 km
    karanlık içerisi gardını da alıp koruyamıyorsun kendini nereye gittiğin belli değil,
    gürkay yakası açılmamış küfürleri sıralıyor

ilk virajı aldık (ama japon yapıştırıcısı gibi yapışmışım bota can havliyle ,ilk defa tırstım gidiş gidiş değil çünki )
    sonraki düzlük dahada hızlandı bot(bu arada aşağıdaki arkadaş daha hızlı gidelim diye bekletti bizi en şişirilmiş botu seçti verdi ,bizde diyoruz saf gibi ALLAH razı olsun birader )
    neyse...
    ikici virajı hatırlamıyorum sanki duvara çarptık(yada ben gürkaya çarptım bilmiyorum)
    sonra bot altımızdan kayboldu(boru içinde nereye gider sormayın bilmiyorum )
    önce gürkay sonrada ben virajda tünelin iç duvarlarına fakir sümüğü gibi yapıştık

neyse korkunç bi boyun ağrısı ile aşağıda suyu bulduk (ama bot yok)

gürkay'da ki hasar ; sol kaş üzeri deri soyulmuş,sol el üzeri iki yerde deri kalkmış,belde sol tarafta 30 cm uzunluğunda sürtmeden kaynaklanan bi yanık ve kan oturması ve muhtelif yerlerde ezilmeler sıcağı sıcağına bişey anlaşılmıyor tabi

bende ; sağ omuzumda 5 cm lik bi yanık ve boynumda incinme , kask olmasa yanmıştık virajda iç duvara kafa attığım için baya bi başım ağrıyor

not: ayshim(aydınlı arkadaş bizden hemen önce çok kötü oda düştü )
    sırf bizi bekledi kilolu o'da,abi kesin düşeceksiniz görmem lazım dedi ve bekledi muradınada erdi
    ondada hasar büyük ama bakmayın güldüğüne sıcağı sıcağına anlamıyor (yatakta yatarken ki acı içindeki inlemelerini duyar gibiyim )

finali biz yaptık hasar büyük (en az hatırası kadar )
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

arkadaşlar süper bir gündü havuzda biraz klor fazlaydı ama neyse tuncer arkadaşıma çok teşşekkür ederim bu gezisin her şeyiyle eksiksiz ilgilendiği için gelen arkadaşlarımın hepsinin ayaklarına sağlık herşey mükemmeldi iyiydi güzeldi ama sırtım acıdan yanıyo gece uyuyamadım meşur olucaz diye sıcağın altında diktiler br saat
    **************ergün************

gezi

süperdi gezimiz

gene gerçi bizde gezi sonrası bi şirince yaptık çokta zevkli oldu bir düğüne denk geldik fotolar murat abıde ama o da henuz uyuyo umarım okula gec kalmaz aksam fotograflarımızda güzel şeyler var mt kendinize ii bakın hersey için tesekkürler forrap
    [COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Gerrçekten muhteşem bir gündü.Herkese Çoooook teşekkürlerEğlenmeyen yoktur hoş Murat abi günün yarısında uyudu ama neyse
    Fotoları ve vidyoları bekliyoruz
    Bu arada tilivizyona ne zaman çıkıyoruz

cok cok cok guzel bı gundu aqua sırınce cok superdı ozellıkle sırınce duğun traktor yemek yedıımız yer cok guzeldı en guzelıde mıllete sarap alalım dedım herkes sen alcaksan al dedı ben bı gırdım huraaaaaaa herkes arkamdan abı sunu tadalım bunu tadalım sunuda tadabılırmıyız ve cıkısta herkesın elınde 1-2sıse sarap(almıcak olanlara bak)...
    duğun pastası cok lezzetlıydı uzun lafın kısası zuuuuppppppeeeeeerrrrrrdıııı herkese cok cok cok cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkurler emeğı gecen gecmeyen gelen gelemeyen herkese.....saygılar

bu arada unutmadan resımlerı ve vıdeoları 4deıl 44gozle beklıyorum

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tüm katılan dostlara emeği geçen herkeze çok teşekkürler.kazasız belasız bi gün geçirdik diyecem ama öyle olmadı durduk durduk ALLAHINDAN bulduk son finalde kaşı gözü patlatıyorduk az kaldı bereket kaporta sağlam mercedes kaportası gibi yoksa halimiz haraptı.ama illede her parkta bi vukaatım oluyo neyse herşeye rağmen güzeldi hepinize selamlar arkası devam etsin görüşmek üzere
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

murat abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duy sesımı abı senın ıcın termus alcam her gezıde sana naklen goruntu yapcam ama termusun 50-60lıtrelık olması lazım anca yeter

volkancimen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er-5,Suzuki DR 650
    Desenize kaçırmışız pazar günkü güzel eğlenceyi Keşke tatili biraz daha erken kesip orda olsaymışım.Neyse başka sefere artık.Görüşmek üzere...
    Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)

Motosikleti
    Siyah YBR 125
    Şimdii nerden başlasam hangisini anlatsam bilmiyorum Abi valla gene düşman çatlattık yaw Çok güzel bi geziydi..Eğlenmekten yoruldum valla...Emiği geçen tekeri dönen tüm Mt ailesine teşekkürler...
    Aştım artık tek teker dolaşıyorum

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    haa bu arada bot yukarıda sıkışmış boru içerisinden biz sonu bulduktan sonra aşağıdaki görevli tersleme tırmandı içeri ,botu buldu.

görevli : abi ilk defa böyle bişey ile karşılaşıyorum bot sıkışmış içeride abi
    ben : bot nerdeeeee !!! bot nerdeeee !!!! (sanane be oğlum bottan çık havuzdan işte)
    ayshim : heheheheheheeeeee !!!!
    gürkay :

gürkay havuzdan çıkacak ama şoktan yüzmeyide unutmuş yürümeyide ,suya düşmüş kedi gibi nafile garip garip olduğu yerde tutarsız hareketler yapıyor

geçen seneki aqua maceramızda da şortu bırakmıştı kaydırakta (gün boyu yasaklamışlardı gürkay'a o kaydıraktan kaymayı kendi ve çevresindekilerin can güvenliği için

bide televizyona çıkacağız umarım meşhur olacak izmir-mt-manisa reyting rekorları kıracağız ünümüz yurtdışına taşacak ,adımıza fanclub ler kurulacak ...hehe
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haa bu arada bot yukarıda sıkışmış boru içerisinden biz sonu bulduktan sonra aşağıdaki görevli tersleme tırmandı içeri ,botu buldu.

görevli : abi ilk defa böyle bişey ile karşılaşıyorum bot sıkışmış içeride abi
    ben : bot nerdeeeee !!! bot nerdeeee !!!! (sanane be oğlum bottan çık havuzdan işte)
    ayshim : heheheheheheeeeee !!!!
    gürkay :

gürkay havuzdan çıkacak ama şoktan yüzmeyide unutmuş yürümeyide ,suya düşmüş kedi gibi nafile garip garip olduğu yerde tutarsız hareketler yapıyor

geçen seneki aqua maceramızda da şortu bırakmıştı kaydırakta (gün boyu yasaklamışlardı gürkay'a o kaydıraktan kaymayı kendi ve çevresindekilerin can güvenliği için

bide televizyona çıkacağız umarım meşhur olacak izmir-mt-manisa reyting rekorları kıracağız ünümüz yurtdışına taşacak ,adımıza fanclub ler kurulacak ...hehe
    +++++++++++supersın abı ağzına sağlık gercekten cok guzeldı ya aslında anlatılmaz yasanır dedıklerı bu olsa gerek herhalde o bataklıktakı sezlonglar falan ortam o kadar sıcak ve guzeldıkı kotu olan seylerle bıle eğlanmeyı bıldık ben yere dustum halat cekme yarısında canım acıdı ama herkes gulmeye baslayınca bende gulmeye basladım o an canımın acısı gectı ama sımdı acıyo beeeeehhhhvarmı pansumandan falan anlayan ordakı hemsıreyemı gıtseydım acaba

sokemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...
    tuncercim pazar sabah çaldırdıgın için teşekkür ederim
    *************cAgAtAy*************
    [I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
    Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Var mı KAMİKAZE'ye geleen .......süperdiii...
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    ya içim gitti be aqua parka gelemedim diye pazar sabah 140 km yol alıp yetişmeyi bile düşündüm gaza gelip ama perşembeden beri yollarda olunca aqua da ölmiyim dedim yorgunluktan
    bende gezdim uleynn kıskandırmayın adamı sulu sulu
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...frez-turu.html
    Ride your way

..

varrrr yupii,,,,, ama hani cici fotolar rots cok merak etti herkezler hadi yükle de bakalım
    [COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:

16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)