evet fiyatlar çok uygun ama bakalim vakit bulunabilirmi
evet fiyatlar çok uygun ama bakalim vakit bulunabilirmi
::sigara:: 35 NAC 79 ::tutkuy::
AL Bİ YBR, BİN GEBERE GEBERE :cat:
ya ben geçen haftadan bi hazırlık listesi çıkarmıştım,
1-havlu 2-güneş yağı 3-şort 4-termos 5-terlik 6-palet 7-kolluk 8-bone 9-sabun 10-kese 11-şinorkel (kesin yanlış yazdım) 12-zodiac 13-yedek şort 14-olta takımı 15-zıpkın 16-GPS 17-deve güreşi turnuvası için güreş mayosu 18-tünel kaydırak için fener 19-açık kaydırak için bjk (iğrenç bi espiri) 20-kronometre 21-saç kurutma makinası 22-suda uyumak için sörf tahtası 23-uyanmak için çalar saat
çalışmalarım sürüyo ama daha bitmedi
haftaya ertelesek olurmu
May The Force Be With You
Evet, mayo dışında unutmak istemeyeceğim iki malzeme şunlar:
2-güneş yağı (Yüksek faktörlü, 8 saat falan devamlı güneş altındayız)
18-tünel kaydırak için (su geçirmez) fener (Bunu mutlaka getireceğim, umarım unutmam)
Sigara içenlerle spor yapmayanlar (ya da çok ham olanlar) günün ortasında daha az kaymaya başlayacak. Bu hiç aklıma gelmeyen bir ayrıntıydı ta ki önceki gidişlerimde fark edene kadar. Çünkü sabahtan akşama kadar faal bir kişinin tırmanacağı merdiven sayısı hiç de az değil.
Önemli
Pazar sabahı toplu kahvaltı yapılacaktır.Migrosta buluştuktan sonra hemen 1-2 km mesafedeki bir yerle konuştum kahvaltı için.Çok güzel çeşitlerin olduğu (jambon,iki çeşit zeytin,bal,bazlama vs.vs.vs.) bir kahvaltı için 5 ytl gibi bir fiyat aldım.Ve en çok wallace ı ilgilendiren tarafı olansa,çay sınırı yok,yani istediğiniz kadar çay mühesseseden
Biz buluşmadan sonra gurup sürüşü hakkında kısa bir bilgilendirmenin ardından kahvaltı yapmaya gideceğiz.Kahvaltıdan çıkıp Kuşadası'na gelmemiz ortalama 11 i bulur gibi.Sizde ona göre ayarlayın kendinizi...
(Dip Not: Yanlış aqua ya gitmemeye dikkat edin,aqua land ya da fantasy değil,aqua center gittiğimiz yer.)
Kahvaltı açıklamasını yukarıda yaptım,dünki toplantıda da yaptım.Yarın ona göre aç gelirsin artık
Ben şimdiden başlıyım yemek yememeye.... Yarın aç olcaz ya....
Yumurta varmı kahvaltıda?..Yumurtasız kahvaltı yapmam abi.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
alp_tunay,yumurta yı tam hatırlamıyorum,ama yoksa bile istediğiniz yumurta olsun,siz yeterki isteyin...
bende varım arkadaslar gelmem kesınlestı...ıns guzel bı tatıl gecırırız...saygılar
Araları Sıkıştırın
Sola ve sağa dönüş emniyeten elle gösterilebilir,gösterilmediği taktirde bu konuda bağlayıcı unsur sinyallerdir.Herkes öncünün sinyalini gördüğü an sinyal vermelidir.
Fermuar düzeni ve diğer konular hakkında kısa bilgi pazar sabahı verilecektir.[/QUOTE]
sımdı bısey soylıcem yıne tapkı yaratcak belkıde sabah sabah uykulu olduğum ıcındır ama ARALARI SIKIŞTIRIN yazısını arabaları sıkıstırın okuyorum ıcımden de alla alla bana laf soyledıler kendılerı bunun ıcın ozel terım haraket bıle yapmıslar dıyorum...neyse ben daha uyanamadım galıba
Ben yumurtayı çok sevmem, benim tabaktakini verebilirim. İki tane yumurta yemiş olursun.
MrCool aynı şey benim içinde geçerli,yumurta vardıysa menüde bende birine verebilirim yumurtamı(o kokusu yokmu hele pöf pöf pöf)..
Yalnız yumurtaları bol keseden dağıtmayalım,menüde varmıydı hatırlamıyorum Ama yoksa bile dediğim gibi,isteyen arkadaşlara özel hazırlatırım yine yedirtirim yumurtalarını
tuncer gerekli olanı düşünüp organize ettiği için mesajımı değiştirdim .
biz ne bilem cahil köylü çocuğuyuz
bizdeki de akıl işte
karışma dimi
ben gideyim tarlaya çapaya iş çok beni bekler
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
lodos,her şeyin planlaması yapıldı.Bir saat öne çekmemiz imkansız.Zaten 8 gibi erken bir saatte buluşuyoruz.Molalar ve kahvaltı hesaplandı,mekanla özel olarak bu konuda görüştük,sabah o saatlerde müşteri olarak çok kişinin olmadığını ama 25 tane elemanın (akşamları çok kalabalık olan bir yer) erken saatte iş başı yaptığını,kesinlikle servis konusunda sıkıntı çekmeyeceğimiz belirtildi.Masaların dizilişine kadar tek tek herşeyi konuştum ve planladım.
Kısaca bahsetmek gerekirse,
8:15-8:30 Kahvaltı yapacağımız yere doğru (1-2 km mesafe) teker çevrilişi.Kahvaltı mekanına ulaşmamız 2-3 dakika gibi bir süremizi alacak,varacağımız saati bildirdim mekana,bunun için önceden her şey hazırlanmış olacak,biz yok servis açıldı yok şu oldu bu oldu beklemeyeceğiz.Elbetteki dakikasında her şey önümüze konulmaz,ancak aman aman bir gecikme olmayacak,bunu da özellikle konuştum.Kahvaltı mekanı için hesaplanan çıkış süresi 9:15.Ve yola çıkışla birlikte hızlı makinalar için ayrı bir gurup,yavaş makinalar için ayrı bir gurup oluşturuldu.Tek mola vereceğiz yolda.Ortalama olarak 10:45-11:00 da aqua da olacağız.Bu süre zarfında da aqua dolmamış olur ve bizim gideceğimiz zaten belli olduğu için varıştan önce oranın sorumlusu Banu hanımla tekrar telefonlaşacağım.Oraya vardığımızda,yer bulma sıkıntısı çekmeyeceğiz merak etmeyin...
Bunun haricinde,otobüsle buluşma yerine gelecekler var(migros a) onların otobüsle gelmesi için hafta sonunu da göz önüne alarak bu saati verdim.Saat 7 de yapsak,otobüsle gelecek insanın sabah 5:30-6:00 da otobüse binmesi gerekir ki o saatte otobüs bulamaz.
Kısacası,herşey kontrol altında...Hesaplar yapılarak bu veriler elde edildi.
Yol güzergahı belli mi arkadaşlar????
Gideceğimiz yerin sitesine baktıgımda oraya erişim ile ilgili küçük bir adres var sadece daha detaylı bilgisi olan varsa yol şartlarına göre konuşalım yarın bilgilendirme konusunda ...
yarın ki yol şartları ile ilgili olarak havanın açık gececegi fakat rüzgarın kuvvetli olacagını yazmış meteoroloji siteleri nemin ise %43( bunlar izmire göre verilen veriler) bunlar göz onune alınarak özellikle ki rüzgar yol güzergahını secmekte fayda var...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Sevgili arkadaşlar yarın özel sebeplerden dolayı aranızda olamıycam sizlere iyi eğlenceler diliyorum. İnşallah ileride başka bir gezide yine birlikte oluruz.
tuncer sen moderatörlükten artan zamanlarındamı çalışıyorsun ne
ne zaman ayarladın,düşündün bu kadar işi hallettin ,helal olsun kardeşime
biz AKHİSAR'dan hanımın ehliyet sınavı dolayısı ile biraz geç çıkabiliriz kahvaltı ve molaları hesaplarsak aqua center girişinde sizi yakalarız.
orada görüşmek dileği ile dostlar
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
lodosum bende özlemiştim seni sana verdiğim söz hala geçerli B R R üçgenini kuracağız ( kimseye çaktırmadan ) yoksa deniz kıyısında bir roka tarlası lazım bu YAMYAM lara
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
walla helal olsun sana forrap otobüsle gelecekleri bile hesaba katmışsınn
saat 7 ye alınsaydı benim izmire geceden gelmem gerekecekti ozz da sabahlardım artık
saat 8 için 6.15 otobüsüyle yola çıkıcam manisadan
karmacoma karşılıcak bornovadannn
LODOS herkesin bi KA sı yok ne saat 7si pazar pazar uyusun millet acık
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Teşekkürler arkadaşlar
Düşünmeye çalıştım herkesi,umarım bir unuttuğumuz yoktur...Amaç herkesin katılabilmesi için mevcut şartlara göre uygun yollar bulmak.
Gelelim bir kaç uydu fotoğrafı ile Aqua Center ın herkes tarafından görülmesi-daha sonra geleceklerin yeri daha kolay bulması- olayına.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)