abi bende +2 var ve +1 i açıkta kalıyor 4 işlem sonucu yardımcı olabilecek birisi aracında +1e yer olan varmı ?
abi bende +2 var ve +1 i açıkta kalıyor 4 işlem sonucu yardımcı olabilecek birisi aracında +1e yer olan varmı ?
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Varya aslında bir de dolmuş tutmak aklımdan geçmedi değil.Baya bir açık var ya şaka maka.. Ayarlıyacağız artık bir şekilde...
Ferman okuna ey gurup,
Var ise aracında boş yer,
Söyle bunu forrap e,
Herkes gelsin,bu gurup buna değer...
Ferman gurubundur ey ahali,
Padişah yok bizde uzun zamandan kelli,
Aracında yoktur yayılmak,
Dostunun derdi iken araç bulmak...
cuma akşam ortaboy bi toplantı durumu kesinleşir ve görüşürsek ulaşımla iligli son ayarlamaları herkes varken kouşup yapabiliriz sanırım, gerekirse kağıt kalem ile hareket planı, taaruz senaryosu falan çıkarırız..?
May The Force Be With You
Ahhh ahhh Şu duyurular kısmını takip etsenizBaşlık açtım zaten,aha da linki;
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...i-omeraga.html
yeni uyandım özür,
son şiirinin baş harfleri fvsh fpad olmuş bi anlamı varmı...
May The Force Be With You
Hani resimler nerde?.....................
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Forrap Verir Selam Herkese
Forrap Pırasadan Adam Değilki gelmesin aqua merkeze
Yok abi ne anlamı olacak uğraştırıyon bizi burda ne çıkar diye
alp_tunay,dur ne resmi bu topicte değil onlar Aqua topicine bak 2 ayrı buluşmanın daha muhabbeti var içinde Diğer topice gelir fotolar,aman burayı karıştırmayın
Chatkut,dur bakalım mülakat olayı sonra olur Duruma göre bakarız...
Önemli ! :
Buluşma yerinde bunları anlatmayı düşünüyordum,ancak herkesin bu konuda dikkatli olup vaktinde gelmesi ve herkesin bu bilgilendirmeye katılması için buraya da yazmaya karar verdim.
Arkadaşlar !
Pazar günü herkesin vaktinde gelmesini önemle rica ediyorum.
Gruba yeni katılanlar ve gurup sürüşü daha önce yapmamış arkadaşlar olduğu için yola çıkmadan önce temel bir kaç bilgi ve gerekli son ayarlamaları yapmak adına bu çok önemli.
Grup sürüşünde bir kişinin hatası bütün gurubu etkileyebilir,kimseyi riske atma gibi bir lüksümüz olamaz.Gittiğimiz yere eğlence için gidiyoruz,istenmedik bir olayın canımızı sıkmasını kimse istemez.Bu konuda gerekli bilgileri herkese verebilmek adına lütfen herkes vaktinde gelsin.
Grup sürüşündeki hareketler ve anlamları,grup sürüşündeki diziliş biçimleri ve olası durumlarda ne yapmamız gerektiği ve benzeri temel bilgilerin yer alacağı bu kısa bilgilendirmede herkesin olmasının faydalı olacağını düşünüyorum.
Özellikle yeni katılan arkadaşların bu konuda daha özenli katılmalarını istiyorum.
Saygılar
arkadaslar gozlerım yoruldu beynım sulandı okuyana kadar cumartesı aksamı ben net bısey yazarım buyuk ıtımalle gelırım...ayrıca bu aksamkı toplantıdada kesın varım cok buyuk bı aksılık olmazsa ısten cıktıım gıbı ver elını alsancak
arkadaşlar özellikle rica edeceğim pazar günü tüm sürücüler ve artçılar tam koruma gelsinler. Eksiği olanlar varsa söylesinler belki bişeyler ayarlanır.
montu alırım artık ne yapalım ınnovanın ustunde racıng montu sırıtıyo ama hıc olmazsa derı ehh bıraz terlıcez havuza gırınce bısey kalmaz:D montuda daha motor almamıstım halam calısıyodu fabrıkasında o zaman aldım heves ıste ne yaparsın kucukduk daha o zamanlar gercı hala kucuuz ya.. nys montu alırım ben yanıma gıymezsem fıleye koyarım..
Pazar günü grup sürüşümüzde kullanacağımız(pazar sabahı kısaca yine bahsedilecek ancak göz atmanızda fayda var) bazı işaretler ve anlamları;
Motoru çalıştır.
Sola dön.
Sağa dön
Solda Tehlike !
Sağda Tehlike
Hızlan!
Yavaşla!
Dur.
Tek Sıra
Fermuar düzeni
Araları Sıkıştırın
Sola ve sağa dönüş emniyeten elle gösterilebilir,gösterilmediği taktirde bu konuda bağlayıcı unsur sinyallerdir.Herkes öncünün sinyalini gördüğü an sinyal vermelidir.
Fermuar düzeni ve diğer konular hakkında kısa bilgi pazar sabahı verilecektir.
forrapım bu önemli bilgilerini bizimle paylaştığım için teşekkürler..aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza çok faydalı bilgiler bunlar...;)
As The Years Go Passing By...
tesekkurler Moderatörlerın bıtanesı sağyende oğrenıcez ıns.. gelmek ıcın elımden gelenın fazlasını yapıcam kendımı parcalıcam ıns gelırım sımdılık gelmemem ıcım bı durum yok ama heran hersey olabılır...
arkadaslar bıseyı kararlastıralım hep beraber bıyerde kahvaltı yapıcaksak ac gelelım
forrap dostum biz aydından geleceğiz ya siz kaç gibi kuşadasında olursunuz? bizde ona göre buradan hareket edelim erken gidipde sizi beklemiyelim.
Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)