Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

REKLAM ALANI
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    isterseniz bir de sırtınıza kese bağlayın kayarken otomatik man kese yaptırmış olursunuz. Size inat maşrapa getiresim var. Ponza taşı da lazım size.

forrap, Senin o dediğin kirli ekmek teknesindeki Kadir çöpdemirin oynadığı karakter. tama göbek var hafiften ama daha o kıvama gelemedik. Hem bizi ne karıştırıyorsun kirli işlere. Yok kardeşim lodos da ben de sürekli hamam sefalarındayız. misler gibi ak pak gezeriz. ama motorumu kastettiysen ona eywallah. pis çapırcı() değilim ben. ama pis bi çapırım var.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dishy ben daha hakimim sen daha savcısın falan demişsin de, önceki sayfaları göstermişsin çağatay (sokemon) a, memnuniyetlerinizi dostlarınıza şikayetlerinizi bize yapın derler ya bazı işyerleri bende sana ufak i sitemimi aktarayım, walla o önceki sayfalarda bi sürü antalyadaki aqua parkı anlattın ben bile gitmiş kaymış kadar oldum ama burda oranın parkını okuya okuya sıkıldım.
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet dishy,daha fazla konu dışına çıkmazsan sevinirim.İyi niyetinden şüphe yok ama konumuz bu değil.
    Tamam arkadaşlar çok özür dilerim...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz sonra aqua ile tekrar görüşeceğim ufak tefek son detaylar ve kişi sayımızdaki artış ile ilgili(ortalama 50 demiştim,bu sayıyı geçebiliriz gibi gözüküyor).Sayımız son gelen özel mesajlar ve buradakilerle birlikte 50 yi geçecek gibi Haberleri olsun,ona göre hazırlık yapsınlar..

Neeee! 50 kişi orayı dağıtır.

Bu arada karmacoma'nın dediği sabunlamayla en altta kaç km/saat hıza ulaşırız sorusu aklıma geldi. Kronometreyle süre tutalım, aşağıya en hızlı varana ödül verelim.

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MrCool,iyide fiziksel açısı da var bunun.Yani aşağıya hafif birinin varma süresiyle ağır birinin varma süresi bir değil ki.Haksızlık olur Tanrı herkesi aynı yaratmamış ki

Bu arada zx9 un hayırlı olsun,kazasız belasız
    (Aman dikkat gözünü seveyim abi,ne kadar dikkatli birisi olduğunu biliyorum,ama bir anlık dalgınlık bile nelere mal olabilir bu tür bir makinada.Aman...)

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yumuşak depikleme yöntemi ile kilosu az olanlara averaj veririz? veya kurşun plakalar bağlayarak ağırlık dengeleriz, ? bura tebrik topiği değil ama ninja olmuşsun hayırlı olsun mr cool, güle güle, sağlıklı sıhhatli, arızasız, dengeli kullanman dileğiyle.
    May The Force Be With You

Motosikleti
    forrap ve karmacoma, evet motor aldım. İyi dilekleriniz için teşekkürler. "Flying isn't better" yazdıracağım bile diyebilirim. (BMW'lerde yazılı olan "Only flying is better"a karşılık olsun diye)

Neyse, orada en azından yan yana olan kaydıraklarda yarışırım. Benim bir yöntemim var daha hızlı gitmek için, onu uygulayacağım. Bir de su geçirmez fenerimi alacağım o kapkaranlık solucan deliklerinde kayarken. Bir kere onlardan kaymıştım, çıkana kadar acaip tırstırıyor adamı.

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    ooo keseydii sabunlanmaydı falan
    fantazi büyümüş
    e o kadar yol montların içinde sauna hesabı kirlerde kabarır zatiii
    ennn isi bi tellal bulalım size şööle eli hokkalısından
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ben bu keseleme işine talibim sırasıyla forrap wallace mrcool ve meciti gözüme kestirdim önce onları montlardan çıkınca bir alkole yatıralım yumuşasınlar sonrasında ben kirlerini alırım çıkan kirlerden racenin birine pist lastiği yaparız
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu keseleme işine talibim sırasıyla forrap wallace mrcool ve meciti gözüme kestirdim önce onları montlardan çıkınca bir alkole yatıralım yumuşasınlar sonrasında ben kirlerini alırım çıkan kirlerden racenin birine pist lastiği yaparız
    Benden fazla kir çıkmayabilir, sporla ilgilendiğim için hergün 1 ya da 2 kez yıkanırım. Randıman alamazsın benden. Ama çıkacak lastiğe talip olabilirim. Ancak hamurunun kıvamı iyi olmalı.

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    valla aslında çıkacak lastiğe bende talip oliyim...mr cool lastikleri paylaşalım aramızda...benim motorun lastikleri marka probleminden dolayı acaip kaydırıyor doorusu...hamuru tuttuabilirsek tamamdır bu iş...
    bu arada gecikmiş bir kutlama olarak zx-9r hayırlı olsun...ne renk kaç model sorusu bende bir merak uyandırdı nedense...
    As The Years Go Passing By...

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı sokemon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar günü bu kadar kalabalık bir grup haa süper , beni artçı olarak kabul ederseniz gelebilir miyim telsizlerimide getiririm haa ne dersiniz
    Artçı mı,Çağatay kullanmayı bilsem seni artçı olarak alırım ama biliyon daha geçen cuma aldım motoru,rodajı da bitmedi zaten. ama telsizini alabilirim

TEEEY TEEY TEEEYYY'!!!!!!!!!!!

Alıntı MrCool adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neeee! 50 kişi orayı dağıtır.

Bu arada karmacoma'nın dediği sabunlamayla en altta kaç km/saat hıza ulaşırız sorusu aklıma geldi. Kronometreyle süre tutalım, aşağıya en hızlı varana ödül verelim.
    arkadaş amma fantaaaazi meraklısıymışsınız yaaa.Kaydırak bu şakaya gelmez hehehhee kaskımı pazara kadar naylon kaplayayım da eski günlerdeki gibi pekmezimizi akıtmayalım orda.Temizlemesi uzun sürüyor sonra
    :pr::pr::pr:

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zaten tünelin içinde tırsmak , yusuf ölçeğiyle 3,5a çıkmak falan olası şeyler , mesele çıkışta mağrur çıkmak belli etmemek, uca varana kadar istediğim kadar tırsacam walla, zaten 1.nci sayfada resimlerde ki 2.nci resmin sol yanında kulenin ucuna bağlı iki uzun kaydırmaç var onlar 4,5 e çıkarırmı diye düşünüyorum ölçeği..

sabunlama ardından depme yöntemiyle yolcu edip, arkasından wallaceın getireceği maşrapa ile bi maşrapa su dökersek 99 km/h garantisi veriyom...
    May The Force Be With You

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooo keseydii sabunlanmaydı falan
    fantazi büyümüş
    e o kadar yol montların içinde sauna hesabı kirlerde kabarır zatiii
    ennn isi bi tellal bulalım size şööle eli hokkalısından
    Hayatta bi kişiye kese yaptım,ve o zamanlardan elimin ayarının olmadığı anladım.

nee sonuç mu...??? Bi yaralı

MC cool

hocam yeni motorun da hayırlı uğurlu olsun.Tekerine taş değmesin,tek tekere kalkasın,düzgünce inesin...

Kazasız belasızz...
    :pr::pr::pr:

Motosikleti
    darksilence ve duyulmaz, teşekkürler. Motor üzerinde ayrıntılı bilgileri yüz yüze paylaşırız. Ama hayatta bu kadar zevk aldığım bir oyuncağım olmamıştı.

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    Alıntı MrCool adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    darksilence ve duyulmaz, teşekkürler. Motor üzerinde ayrıntılı bilgileri yüz yüze paylaşırız. Ama hayatta bu kadar zevk aldığım bir oyuncağım olmamıştı.
    Yeni oyuncağın hayırlı olsun Selim abi
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

APV41,tamamdır.Ama çok beyazlatma da çok kirli olduğumuz belli olmasın Ace reklamında oynamayalım sonra

Günler geçmiyor yahu Az kaldı ama az...
    Aqua yı inleteceğiz Allah ın izniyle

Arabasında yer olan ve misafir alabilecek olan ya da motosikletinde yer olup artçı alabilecek olan varsa(motosiklet tecrübesi iyi olan) lütfen belirtsin.Aracı olmayanlar mevcut...

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    tuncer biz büyük ihitmal araba ike geleceğiz ama yer olurmu olmazmı bilemem bizim buradan gelecek olanlar ile bi konuşup kararlaştırmak lazım kontenjanda boş yer olursa sana hemen bildiririm...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Tamamdır abi...
    Haber bekliyorumTeşekkürler.

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    max 70 kg, korumaları tam artçı alabilirim...artçı tecrübeli olmak tercih sebebidir...

chatkut,istediğin niteliklere sahip artçı mevcutTamamdır o zaman...
    Teşekkürler...

11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)