[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-
Reklamlar
-
01 Ağustos 2007, 13:37
isterseniz bir de sırtınıza kese bağlayın kayarken otomatik man kese yaptırmış olursunuz. Size inat maşrapa getiresim var. Ponza taşı da lazım size.
forrap, Senin o dediğin kirli ekmek teknesindeki Kadir çöpdemirin oynadığı karakter. tama göbek var hafiften ama daha o kıvama gelemedik. Hem bizi ne karıştırıyorsun kirli işlere. Yok kardeşim lodos da ben de sürekli hamam sefalarındayız. misler gibi ak pak gezeriz. ama motorumu kastettiysen ona eywallah. pis çapırcı() değilim ben. ama pis bi çapırım var.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2007, 15:31
karmacoma adlı üyeden alıntı
dishy ben daha hakimim sen daha savcısın falan demişsin de, önceki sayfaları göstermişsin çağatay (sokemon) a, memnuniyetlerinizi dostlarınıza şikayetlerinizi bize yapın derler ya bazı işyerleri bende sana ufak i sitemimi aktarayım, walla o önceki sayfalarda bi sürü antalyadaki aqua parkı anlattın ben bile gitmiş kaymış kadar oldum ama burda oranın parkını okuya okuya sıkıldım.
forrap adlı üyeden alıntı
Evet dishy,daha fazla konu dışına çıkmazsan sevinirim.İyi niyetinden şüphe yok ama konumuz bu değil.
Tamam arkadaşlar çok özür dilerim...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
01 Ağustos 2007, 16:36
Forumdan Uzaklaştırıldı
forrap adlı üyeden alıntı
Biraz sonra aqua ile tekrar görüşeceğim ufak tefek son detaylar ve kişi sayımızdaki artış ile ilgili(ortalama 50 demiştim,bu sayıyı geçebiliriz gibi gözüküyor).Sayımız son gelen özel mesajlar ve buradakilerle birlikte 50 yi geçecek gibi
Haberleri olsun,ona göre hazırlık yapsınlar..
Neeee! 50 kişi orayı dağıtır.
Bu arada karmacoma'nın dediği sabunlamayla en altta kaç km/saat hıza ulaşırız sorusu aklıma geldi. Kronometreyle süre tutalım, aşağıya en hızlı varana ödül verelim.
-
01 Ağustos 2007, 16:41
Moderatör (forrap)
-
01 Ağustos 2007, 17:28
yumuşak depikleme yöntemi ile kilosu az olanlara averaj veririz? veya kurşun plakalar bağlayarak ağırlık dengeleriz, ? bura tebrik topiği değil ama ninja olmuşsun hayırlı olsun mr cool, güle güle, sağlıklı sıhhatli, arızasız, dengeli kullanman dileğiyle.
May The Force Be With You
-
01 Ağustos 2007, 20:06
Forumdan Uzaklaştırıldı
forrap ve karmacoma, evet motor aldım. İyi dilekleriniz için teşekkürler. "Flying isn't better" yazdıracağım bile diyebilirim. (BMW'lerde yazılı olan "Only flying is better"a karşılık olsun diye)
Neyse, orada en azından yan yana olan kaydıraklarda yarışırım. Benim bir yöntemim var daha hızlı gitmek için, onu uygulayacağım. Bir de su geçirmez fenerimi alacağım o kapkaranlık solucan deliklerinde kayarken. Bir kere onlardan kaymıştım, çıkana kadar acaip tırstırıyor adamı.
-
01 Ağustos 2007, 21:28
ooo keseydii sabunlanmaydı falan
fantazi büyümüş
e o kadar yol montların içinde sauna hesabı kirlerde kabarır zatiii
ennn isi bi tellal bulalım size şööle eli hokkalısından
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
01 Ağustos 2007, 22:50
ben bu keseleme işine talibim sırasıyla forrap wallace mrcool ve meciti gözüme kestirdim önce onları montlardan çıkınca bir alkole yatıralım yumuşasınlar sonrasında ben kirlerini alırım çıkan kirlerden racenin birine pist lastiği yaparız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
02 Ağustos 2007, 00:39
Forumdan Uzaklaştırıldı
APV41 adlı üyeden alıntı
ben bu keseleme işine talibim sırasıyla forrap wallace mrcool ve meciti gözüme kestirdim önce onları montlardan çıkınca bir alkole yatıralım yumuşasınlar sonrasında ben kirlerini alırım çıkan kirlerden racenin birine pist lastiği yaparız
Benden fazla kir çıkmayabilir, sporla ilgilendiğim için hergün 1 ya da 2 kez yıkanırım. Randıman alamazsın benden. Ama çıkacak lastiğe talip olabilirim. Ancak hamurunun kıvamı iyi olmalı.
-
02 Ağustos 2007, 02:10
-
02 Ağustos 2007, 03:46
sokemon adlı üyeden alıntı
pazar günü bu kadar kalabalık bir grup haa süper , beni artçı olarak kabul ederseniz gelebilir miyim
telsizlerimide getiririm haa ne dersiniz
Artçı mı,Çağatay kullanmayı bilsem seni artçı olarak alırım ama biliyon daha geçen cuma aldım motoru,rodajı da bitmedi zaten. ama telsizini alabilirim
TEEEY TEEY TEEEYYY'!!!!!!!!!!!
MrCool adlı üyeden alıntı
Neeee! 50 kişi orayı dağıtır.
Bu arada karmacoma'nın dediği sabunlamayla en altta kaç km/saat hıza ulaşırız sorusu aklıma geldi. Kronometreyle süre tutalım, aşağıya en hızlı varana ödül verelim.
arkadaş amma fantaaaazi meraklısıymışsınız yaaa.Kaydırak bu şakaya gelmez hehehhee kaskımı pazara kadar naylon kaplayayım da eski günlerdeki gibi pekmezimizi akıtmayalım orda.Temizlemesi uzun sürüyor sonra
-
02 Ağustos 2007, 03:48
zaten tünelin içinde tırsmak , yusuf ölçeğiyle 3,5a çıkmak falan olası şeyler , mesele çıkışta mağrur çıkmak belli etmemek, uca varana kadar istediğim kadar tırsacam walla, zaten 1.nci sayfada resimlerde ki 2.nci resmin sol yanında kulenin ucuna bağlı iki uzun kaydırmaç var onlar 4,5 e çıkarırmı diye düşünüyorum ölçeği..
sabunlama ardından depme yöntemiyle yolcu edip, arkasından wallaceın getireceği maşrapa ile bi maşrapa su dökersek 99 km/h garantisi veriyom...
May The Force Be With You
-
02 Ağustos 2007, 03:48
-
02 Ağustos 2007, 10:07
Forumdan Uzaklaştırıldı
darksilence ve duyulmaz, teşekkürler. Motor üzerinde ayrıntılı bilgileri yüz yüze paylaşırız. Ama hayatta bu kadar zevk aldığım bir oyuncağım olmamıştı.
-
02 Ağustos 2007, 10:16
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
02 Ağustos 2007, 13:36
Moderatör (forrap)
-
02 Ağustos 2007, 14:01
tuncer biz büyük ihitmal araba ike geleceğiz ama yer olurmu olmazmı bilemem bizim buradan gelecek olanlar ile bi konuşup kararlaştırmak lazım kontenjanda boş yer olursa sana hemen bildiririm...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
02 Ağustos 2007, 14:05
Moderatör (forrap)
Tamamdır abi...
Haber bekliyorumTeşekkürler.
-
02 Ağustos 2007, 14:09
max 70 kg, korumaları tam artçı alabilirim...artçı tecrübeli olmak tercih sebebidir...
-
02 Ağustos 2007, 14:20
Moderatör (forrap)
chatkut,istediğin niteliklere sahip artçı mevcutTamamdır o zaman...
Teşekkürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)