[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-
Reklamlar
-
31 Temmuz 2007, 20:24
Reklamlar
-
31 Temmuz 2007, 20:37
çarşamba manisa pazar aqua var, e bu hafta cuma toplantısı haftası
aktivite manyağı olcaz sanırım
-
31 Temmuz 2007, 20:49
Birde hafta içi buluşmuştuk biz.... Ne yani manyakmıyız?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
31 Temmuz 2007, 20:53
demek bensiz gizli saklı buluşmalar gerçekleşiyor, maynakmısınız bensiz toplanıyonuz
-
31 Temmuz 2007, 22:42
forrap beni de listeye ekle kardeşimle beraber geliyorum. kuşadasında görüşürüz.içeriye girerken MT'den geldik desek içeri alırlar dimi
Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!
-
01 Ağustos 2007, 01:41
duyulmaz adlı üyeden alıntı
o gün rezervasyon yaptırıp kapatalım hakkaten,Forrap ım Tuncerim gidince hani motorcuyuz falan serseri gözüyle bakan olursa bize,şahsen ben o bakan kişilere anlayış göstermek yerine yeni geliştirdiğim degaj tekniğini kullanmak istiyorum.İzin varsa tabi.
Durap topların hastasıyım...
taşalım , coşalım, ve motorcu serseridir diye gören olursa motorcu efendidir diye gösterip utandıralım, çünkü az önce içime bi his download ettim kesin döndüğümüzün günün gecesi bi daha gidelim diyeceğiz birçoğumuz,
ben bi sürü hazırlanıyom, bi kalıp sabun bile aldım, suyun içinde sabunlanmak çok ayıp olacağını biliyorum onun için kaydırağın tepesinde iyice köpürteceğim kendimi soora hem vıjjjttt diye kaymamamı sağlayacak, hem de suya daldığım anda durulanacağımdan vay kro diye bakan gözler olmayacak ve gıcır gıcır yıkanmış da olacağım..
May The Force Be With You
-
01 Ağustos 2007, 04:56
As The Years Go Passing By...
-
01 Ağustos 2007, 10:43
kuş
umutus adlı üyeden alıntı
Hımmm şimdilik kesin birşey demiyorum fakat gelmeye çalışırım o hafta Burdur'a gidebişilme ihtimalim var
yok öle bişiyh ayarlıyorsun kendini gidiyoruz bu gezıye
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
-
01 Ağustos 2007, 11:03
acress adlı üyeden alıntı
yok öle bişiyh ayarlıyorsun kendini gidiyoruz bu gezıye
Umutus bak emir büyük yerden geldiii
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
01 Ağustos 2007, 11:25
pazar günü bu kadar kalabalık bir grup haa süper , beni artçı olarak kabul ederseniz gelebilir miyim telsizlerimide getiririm haa ne dersiniz
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
-
01 Ağustos 2007, 11:28
Hayırlısıyla atlatsaydınız şu aqua center olayını
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
01 Ağustos 2007, 11:30
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
-
01 Ağustos 2007, 11:42
İlk sayfalara bak istersen, ben senden daha hakimim olaylara Bu arada dishy ben, sen kimsin ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
01 Ağustos 2007, 12:25
Moderatör (forrap)
-
01 Ağustos 2007, 13:15
sokemon adlı üyeden alıntı
pazar günü bu kadar kalabalık bir grup haa süper , beni artçı olarak kabul ederseniz gelebilir miyim
telsizlerimide getiririm haa ne dersiniz
almam alana da mani olurum. senin artçılığın çekilmez hele telsiz varsa hiç ama him çekilmez. yol boyu salak salak şarkılar söylersin. Millet sakın ha tongaya düşüp de ben alırım gel buyur falan demeyin. bakın uyarayım baştan
-
01 Ağustos 2007, 13:17
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
01 Ağustos 2007, 13:23
dishy ben daha hakimim sen daha savcısın falan demişsin de, önceki sayfaları göstermişsin çağatay (sokemon) a, memnuniyetlerinizi dostlarınıza şikayetlerinizi bize yapın derler ya bazı işyerleri bende sana ufak i sitemimi aktarayım, walla o önceki sayfalarda bi sürü antalyadaki aqua parkı anlattın ben bile gitmiş kaymış kadar oldum ama burda oranın parkını okuya okuya sıkıldım.
-
01 Ağustos 2007, 13:26
Moderatör (forrap)
Evet dishy,daha fazla konu dışına çıkmazsan sevinirim.İyi niyetinden şüphe yok ama konumuz bu değil.
-
01 Ağustos 2007, 13:28
forrap adlı üyeden alıntı
karmacoma,yukarda birbirimizi çitileriz hatta
Ben sevdim bu olayı...Bende varım
sanada böyle bişey lazımdı, gurmede kolonyalı mendille kendini temizlerken 8 aydır yıkanamadığını söylemiştin, içim paralanmıştı, ordan dönüşte seni tanıyamayacağız zannımca.
-bu şeffaf çocukda kim ne kadarda tuncere benziyo ama bi kaç ton açığı,
-yada aaa tuncer kaybolmuş giderken vardı dönerken yok eyvah, diye tepkiler doğurabilirsin
-
01 Ağustos 2007, 13:37
Moderatör (forrap)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)