OOOOoooo
biz yokuz diye şaane geziler düzenleniyor bakıyorumda
Olsun bizde buralarda geziyoz. Dönüşte bir topik açacağım: Edremit-Akçay-Altınoluk vs...
OOOOoooo
biz yokuz diye şaane geziler düzenleniyor bakıyorumda
Olsun bizde buralarda geziyoz. Dönüşte bir topik açacağım: Edremit-Akçay-Altınoluk vs...
Poturdak
Güzel gezi olmuş,
Motoru çalınan arkadaşa geçmiş olsun.
Ah o grup psikoljisi yokmuu...sanki sen değilsin süren bir başkası oluyor...hızına adapte olamıyorsun sağlıklı frenleme yapamıyorsun tedirgin oluyorsun...ben hep grup sürüşlerinde mesafe aralığının en uzak tutulmasından yanayım...biri kaza yaptımı diğeri en azındna kendini kurtarabilsin veya buna benzer ihtimaller...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kanka ben tırsıyom grup sürüşden ...ne maynaklar çıkıyo bi bilsen...eli yüzü düzgün tipler...konuşuyon sohbet ediyon...insan evladı...anası babası sevenleri var...sosyal biri...ama yola çıkıyon sapıtıyor herif...makaslar...ani hızlanmalar...insan şaşıyo...
bi eğim gördümü kökleyen tipler biliyom kendimden...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
biz onlara apaçi diyoruzbi eğim gördümü kökleyen tipler biliyom...
hele bazıları varki su katılmamış apaçi
mete abi ne yaptın ya ne kesmesi kızılderili apaçi diiil motor apaçi yahuu ayrıca benim apaçi nedendir bilmiyom dişlilerden yada yanlış vites seçiminden olabilir eğim gördüğü zaman deli gibi salıyo aşağı kendini fakat rampaya gelince pek bi isteksiz utanamasam inip çekecem yani ...
İki kişinin bindiği motor değildir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)