Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

29 Temmuz 2007 Pazar / Şile - Ağva Gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW R1200GS '08 & Piaggio X9 250 '06
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam üniversitenin altında,Şile'nin çıkışındaki petrol ofisinde mola vermiştik.

Danger0,spontone olması belki daha iyi bile olmuştur.Gerilip gerilip plan yaptıktan sonra istediğimiz gibi olmaması daha kötü olurdu.Emeğine sağlık,bu haftasonunu dostlarla geçirmemizi sağladığın için.Grup sürüşünde katılıyorum,hatalarımız oldu.Bundan sonraki gezilerde printini alıp 10dk. önce acemiyim deyen arkadaşlara brifing verelim derim.Bide "Benim gibi" sorumluluk alanların mutlaka iletişim amacıyla tel.no'su alması ve grubu bir arada tutmak içinazami çaba göstermesi gerekir.(Bu laf direk kendime)
    Liderliğine laf yok

Yavaş grubu cok iyi idare ettin, hem liderlik ettin hem kolladın. Tebrik ve tesekkurler.

Sanırım sana yardımcı bir supurucu olmadıgı için yasadık tum sorunları. Fermuar duzeni yapamadıgımız ıcın aramıza arabalar girdi vs. Ancak ciddi bir sorun yaşamadık, ustelik yavas gidince daha zevkli oluyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam üniversitenin altında,Şile'nin çıkışındaki petrol ofisinde mola vermiştik.

Danger0,spontone olması belki daha iyi bile olmuştur.Gerilip gerilip plan yaptıktan sonra istediğimiz gibi olmaması daha kötü olurdu.Emeğine sağlık,bu haftasonunu dostlarla geçirmemizi sağladığın için.Grup sürüşünde katılıyorum,hatalarımız oldu.Bundan sonraki gezilerde printini alıp 10dk. önce acemiyim deyen arkadaşlara brifing verelim derim.Bide "Benim gibi" sorumluluk alanların mutlaka iletişim amacıyla tel.no'su alması ve grubu bir arada tutmak içinazami çaba göstermesi gerekir.(Bu laf direk kendime)
    evet abi kesinlikle grup yola çıkmadan birkaç kişi telefonunu birbirine verse ne iyi olur biz ağva merkezde arama teşebbüsünde bulunduk ama kimi arayacağız
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @danger0
    Hem sohbetler , hem yol çok keyifliydi, Katılan herkese çok teşekkür ediyorum, Organizasyonu çok iyi yapamadım ama umarım herkes memnun kalmıştır. Gurup sürüşü hakkında çok eksiğimiz olduğunu farkettim bu gezide, gezide bu konuda sorun yaşayanlar için sitedeki grup sürüşüyle ilgili başlığı iyice incelemelerini tavsiye ediyorum
    Organizasyonda bazı problemler yaşasak da bu senden kaynaklanmıyor. Bazı arkadaşlar bu tip gezilere ilk defa katıldı sanıyorum. Özellikle grup sürüşü hakkında seninle aynı fikirdeyim. Bu tip gezileri senelerdir düzenlediğimizden artık bu konuda kimin bilgili kimin bilgisiz olduğunu çok kolay anlaşılabiliyor. Bence de Mert'in dediği gibi sitedeki grup sürüşü ile ilgili yazıları okumanızı tavsiye ediyorum. Bu tür gezilere katıldıkça zamanla zaten herşey oturacaktır. Dönüş trafiği ilginçti, biz tek şerit halinde karşı şeritten ilerledik. Ben kesin olağanüstü bir durum olduğunu düşündüm çünkü Görkem'in dediği gibi Independence Day filmindeki gibi sanki insanlar şehri terkediyor gibiydi. Hiç bu kadar arabayı o yolda dururken görmemiştim. Şile yolu kaliteli asfalttan kalitesiz asfalta geçişlerin olduğu, dolayısıyla bazı durumlarda tehlikeli durumların söz konusu olabileceği bir yoldur. Neyse ki sağ salim gidip döndük.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    çocuklar gezi güzel olmuş, en güzel yanıysa kazasız belasız geçmesi
    malum sebepten dolayı katılamadım geziiye
    bir dahaki sefere inşallah..
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Comet
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çocuklar gezi güzel olmuş, en güzel yanıysa kazasız belasız geçmesi
    malum sebepten dolayı katılamadım geziiye
    bir dahaki sefere inşallah..
    ya gökhan allah sabır versin burunlarından gelir inşallah
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ALPERRR
    Alper arkadaşım, özellikle sana birkaç tavsiyede bulunmak isterim. Grup sürüşü hakkında eksikerin var. Bir hatan olsa bişi demeyecektim ama benim gördüğüm çok tehlikeli 3 hatan oldu ve bunlar ciddi kazalara neden olabilirdi. Kendini olduğu gibi başkalarının hayatını da tehlikeye attığın durumlar oldu. Aksiyona hiç gerek yok.

1. Gözlemeciye girerken ben üçüncü motor olarak diğer iki motor sinyalleri ile birlikte gözlemeciye girdiklerinde sıra bendeydi, tam girecekken aynada senin arkadan süratli geldiğini farkettim ve girmedim. Sen de solumuzdan hızla geçtin ve girişi kaçırdın. Grup sürüşünde önündeki araçtan sorumlusun. Herkes önündekine göre hareket eder.

2. Virajlı yolda araba sollarken yine aynı şekilde arkadan önüme geçerken ileride arabalar arasında sıkışıp kaldın. Arabanın sürücüsü çok sinirlendi. Seni farkedip durmasaydı arabaya girmiştin.

3. Dönerken sol şeritte ilerleyen bir kamyonetin solundaki bariyerle kalan dar ve topraklı yerden geçtin. Çok gereksiz bir hareketti. Önümde Mert vardı ve senin bu hareketini o da gördü.

Bunlar benim gördüklerim... Bu sadece hayatta kalman için tavsiyeler. Yoksa seni tanımam, aramızda bir muhabbet de olmadı. Sen bunları bir ağabey tavsiyesi olarak al, boş yere tartışmayalım...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    var....
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @danger0

Organizasyonda bazı problemler yaşasak da bu senden kaynaklanmıyor. Bazı arkadaşlar bu tip gezilere ilk defa katıldı sanıyorum. Özellikle grup sürüşü hakkında seninle aynı fikirdeyim. Bu tip gezileri senelerdir düzenlediğimizden artık bu konuda kimin bilgili kimin bilgisiz olduğunu çok kolay anlaşılabiliyor. Bence de Mert'in dediği gibi sitedeki grup sürüşü ile ilgili yazıları okumanızı tavsiye ediyorum. Bu tür gezilere katıldıkça zamanla zaten herşey oturacaktır. Dönüş trafiği ilginçti, biz tek şerit halinde karşı şeritten ilerledik. Ben kesin olağanüstü bir durum olduğunu düşündüm çünkü Görkem'in dediği gibi Independence Day filmindeki gibi sanki insanlar şehri terkediyor gibiydi. Hiç bu kadar arabayı o yolda dururken görmemiştim. Şile yolu kaliteli asfalttan kalitesiz asfalta geçişlerin olduğu, dolayısıyla bazı durumlarda tehlikeli durumların söz konusu olabileceği bir yoldur. Neyse ki sağ salim gidip döndük.
    selam boy,hersey ıyıydı,sen rıcam resımlerı bana ulastırmanı ısterım.

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @achille
    selam boy,hersey ıyıydı,sen rıcam resımlerı bana ulastırmanı ısterım.
    Abi hepsini siteye koydum, oradan alabilirsin...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence bu tür gurup sürüşleri sonrasında birbirimizi eleştirmemiz çok güzel birşey...
    Bence herkes gördüklerini iyi veya kötü olarak eleştirmeli...
    Dönüş yolunda Boy'un önünde gidiyordum , durduğumuzda ilk sorduğum soru hatamın olup olmadığıydı mesela...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

mabad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    Alıntı gundi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mabad sorunsuz döndünüz inşallah trafik kötüydü deniz soguktu he bide bardağın parasını ödedinmi
    abi çok komik ya resmen bardağa kafa attım bu yeteneğimide yeni öğrendim badağın parasınıda ödmeyi unuttum yaa sorma

dönüş sorunsuzdu bunda özellikle mehmet in(boy) yoğun trafikli kısımda en önden gitmesi arkasından 6 motor çekmesi işimizi çok kolaylaştırdı....ayrıca fotolarıda eklemiş saolsunlar..

buarada grup sürüşünde benimde mutlaka hatalarım olmuştur malum 2. grup sürüşüm içimizden birilerini yolda sinir ettiysem affola

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @GorkeM
    Bence bu tür gurup sürüşleri sonrasında birbirimizi eleştirmemiz çok güzel birşey... Bence herkes gördüklerini iyi veya kötü olarak eleştirmeli... Dönüş yolunda Boy'un önünde gidiyordum , durduğumuzda ilk sorduğum soru hatamın olup olmadığıydı mesela...
    Keşke herkes senin gibi düşünse de eleştriler sonucu kendini bu konularda geliştirse. Mesela senin sürüşünü beğeniyorum. Bugün de güzeldi. Böyle devam...

@mabad
    buarada grup sürüşünde benimde mutlaka hatalarım olmuştur malum 2. grup sürüşüm içimizden birilerini yolda sinir ettiysem affola
    Uzunca bir süre arkamdan geldin. Aynadan devamlı seni kontrol ettim. Deneyimsiz olmana rağmen güzel kullanıyorsun. Grup sürüşünde bir sorun yaşamadım seninle ilgili

Motosikleti
    Comet
    valla ben sorunlarla uğraşmaktan grup sürüşüne katılamadım

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    bana satıcı diolar, küllen yalan
    biraz fazla uykucuyum sadece
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet - Celik Tiger 150
    Katılan herkese teşekkürler! - Gezi gayet güzel oldu..
    Oğuz Abi geldim ya önce başka biyere uğradımda biraz geç geldim ben.
    Çoşkun abide sağolsun eli uğurlu valla adamın el marşına bi bastı çalıştı :D
    Bu fotolarda benden...

Başka gezilerde beraber oluruz inş.

gezi her şeyiyle mükemmeldi,banada motorculuk ruhu aşıladınız BRAVO

Diğer gezide umarım artçı olarak değilde(mabadın arkasında) aktif olarak bulunurum.

Motosikleti
    Comet
    Alıntı AnGeLuS84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi her şeyiyle mükemmeldi,banada motorculuk ruhu aşıladınız BRAVO

Diğer gezide umarım artçı olarak değilde(mabadın arkasında) aktif olarak bulunurum.
    şerefsizim benim aklıma gelmişti akşam üye olur diye hoş geldin

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldin AnGeLuS84 kardeşim.Bide hoşgördük başlığı açta bütün site tanısın seni.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    GT 250 COMET SİYAH
    arkadaşlar, herkese çok teşekkürler, yavaş gruptaki arkadaşlara herkesin birbirini kollaması ve güvenli sürüş nedeniyle nedeniyle ayrıca teşekkürler. Ben Taşdelen sapağından sonra biraz hızlı devam ettim, umarım herkes problemsiz eve varmıştır. görüşmek üzere

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    her şey çok güzel di ama grubu kaybetmeseydim daha güzel olurdu.neysiki bir sorun olmadan herkez evine dönmüş olması.ama biz konvoy halin giderken az daha kötü bir kaza oluyordu.BURGMAN 400, CBR,lere takılınca viraja hızlı girince baya bir uğraştan sonra bariyelleri sıfırlayarak yoluna devam etti.
    facebook(Fazer Tutkunları)

Motosikleti
    tabanvay
    abicim kayıtlardan dolayı çok yoğunum cumartesi akşamında pazar sabahına kadar stüdyoda kayıttaydım.. yola çıkmadan bi kaç saat uyuyim diye kafamı bi koydum kalktığımda öğlendi alarmı bile duymamışım özür dilerim hocam kusura bakmayın

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)