Arkadaşlar eve varan yokmu resimleri bekliyoruz.Gökhan kardeş geçmiş olsun inşallah kısa zamanda bulunur motor.
Arkadaşlar eve varan yokmu resimleri bekliyoruz.Gökhan kardeş geçmiş olsun inşallah kısa zamanda bulunur motor.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
çok güzel bi gezi oldu ben ve kuzenim için...
mert(danger0) 'e bu guzel organizasyonu hazırladığı için teşekkür ederiz...
fotolarıda bekleriz
arkadaşlar herkese, ozellikle de yavaş guruba tesekkurler. Cok keyifli bir gün oldu. akşam trafiği gerçekten inanılmazdı.
Donuste Umraniye'ye yakın ben ondeydim, kenara cekip bir sure bekledim ama sadece Hakan abi geldi. Umarım hersey yolundaydı.
en kısa zamanda gorusmek uzere.
Ben evdeyim Abide bende foto yok.Coşkun yapıştırır biraz sonra zannedersem.
gundi,gizli bahçe çıkışında sen yokmuydun? Zaten sonra hızlı grup uzadı gitti.Belki Sen aralarındaydında biz geride kalmış olabiliriz.Anladığım kadarıyla hızlılar yeni yolu kullanmadılar.Biz gelişdede gidiştede Şile-Ağva arasında yeni açılan düz yoladaydık.
pyro,problem yok abicim.Kenara çekip dinlendik biraz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
mabad sorunsuz döndünüz inşallah trafik kötüydü deniz soguktu he bide bardağın parasını ödedinmi
GENÇLER YAŞLILARI APTAL SANIR AMA YAŞLILAR GENÇLERİN APTAL OLDUĞUNU BİLİR
ya ben erken ayrıldım tek döndüm ben çıkarken mertler ordaydı daha
Yok abi bi sorun yok sadece dönüş yolunda berbat trafik yüzünden grup filan kalmadı bende ilk defa bu kadar uzun yol yapmanın etkisiyle motoru adam gibi süremez oldum sürekli stop ettim.bankete indim geri çıkamadım ama sorunsuz döndük. Benim anlamadığım biz aralardan akııp geçerken 1000 lerce araba trafikte bekliyodu yazık ya bu insanlara gündüz gititn dinlendin akşam trafikte bişi kalmıyo. bence şileye araba ile gidiş yasaklansın sadece motorlar gidip gellsin
İki kişinin bindiği motor değildir.
GKN çok geçmiş olsun...
Dönüş trafiği gerçekten inanılmazdı... Independence Day filminde hissettim kendimi... Insanlar uzaylı istilasından kaçmak için yollara düşmüş gibiydi
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
önce gözlemeciye uğradık muhabbet bayağı sardı
Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2007-07-29
ben
cihan maalesef yolda kaybettik bizde kaybolduk ama bulabildik
ve deniz keyfimiz su çok soğuk ve dalgalıydı ama biz yılmadık
dönüşte trafik berbattı ama biz aralardan yılan gibi kıvrıla kıvrıla aktık
tabiki bu fotoları ultra şahane kamera aparatımla çektiim
geziye katılan herkeze teşekkürler,cihan ile kuzenini kayboluşuna grup olarak üzüldük.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
görkem çok hayalperest gördüm seni motora trafikmi dayanır ben en sağdan gittim o boşluktan adamlar arada kapılarını açıyordu ondan tırstım bi ara allahtan geçerken açan olmadı
güzel gezi olmuş arkadaşlar tebrik ederim ama malesef ben gelemedim.hem iş hemde motor eğitimi vardı.kusura bakmayın bidahaki sefere inşallah.15 izne çıkıyorum ona göre bişeyler ayarlarsanız....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
neyseki herkesin sağa sağlim gidip dönmesine sevindim...ama eminim dönüş trafiği çıldırtmıştır insanı...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Dönüşte benzin istasyonunda mola verdik ilk grup , 2. grubu bekledik , resim çekelim diye... Fakat 2. grup gelmedi... Ne güzel toplu resim çektirecektik çektiremedik
Sanırım diğer yoldan gitmişsiniz, trafiğe girince gördük sizi...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hem sohbetler , hem yol çok keyifliydi, Katılan herkese çok teşekkür ediyorum, Organizasyonu çok iyi yapamadım ama umarım herkes memnun kalmıştır. Gurup sürüşü hakkında çok eksiğimiz olduğunu farkettim bu gezide, gezide bu konuda sorun yaşayanlar için sitedeki grup sürüşüyle ilgili başlığı iyice incelemelerini tavsiye ediyorum
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
DARKDIAMOND
Nasıl yani? Hangi benzin istasyonu bu?
Tam üniversitenin altında,Şile'nin çıkışındaki petrol ofisinde mola vermiştik.
Danger0,spontone olması belki daha iyi bile olmuştur.Gerilip gerilip plan yaptıktan sonra istediğimiz gibi olmaması daha kötü olurdu.Emeğine sağlık,bu haftasonunu dostlarla geçirmemizi sağladığın için.Grup sürüşünde katılıyorum,hatalarımız oldu.Bundan sonraki gezilerde printini alıp 10dk. önce acemiyim deyen arkadaşlara brifing verelim derim.Bide "Benim gibi" sorumluluk alanların mutlaka iletişim amacıyla tel.no'su alması ve grubu bir arada tutmak içinazami çaba göstermesi gerekir.(Bu laf direk kendime)
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)