Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

29 Temmuz 2007 Pazar / Şile - Ağva Gezisi

REKLAM ALANI
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @mete_han
    program zayıf...nedir ne değildir belli değil...bence bu gezi birazcık büyük hacimler için hız tatmini olarak düşünüldü...küçü ;k cc ler bence takılmasın...
    Ne o Mete, korktun mu yoksa? Abi ben arkamda Leyla ile geleceğimden 280 km/h üzerine çıkamayacam, o yüzden herkes yetişir sen merak etme Şaka bir yana hız tatmini falan yok, ortalama bir süratte gidilip dönülecek. Eğer çok kalabalık olursak, motor tipine göre iki gruba ayrılabiliriz.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Coşkun kardeş,baktınız olmuyo benden ızgara yaparsınızMaksat kimse aç kalmasın.

Mete kardeş, bizde basarız birader.geçmişte rodaj diye 70km/h'ı geçmiyodum artık 100 falan topukluyorumAcımam 1000RR'lara
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    illaki arka tarafta tın tın giden bir grup olur diye düşünüyorum hızlı gidenlerde gitisn kardeşim hızlı giden ağvaya gidiyoda yavaş giden dağvaya mı gidiyo eğer kaptırıp karadeniz turu atmaya karar verirlerse bilmem tabi
    İki kişinin bindiği motor değildir.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @mete_han

Ne o Mete, korktun mu yoksa? Abi ben arkamda Leyla ile geleceğimden 280 km/h üzerine çıkamayacam, o yüzden herkes yetişir sen merak etme Şaka bir yana hız tatmini falan yok, ortalama bir süratte gidilip dönülecek. Eğer çok kalabalık olursak, motor tipine göre iki gruba ayrılabiliriz.

boy dostum ben fikrimi beyan ettim...aha sende dedin ikiye ayrılırız diye...yani biz garipler 80-90 la siz virajlarda şov yapcanız artık kim kimi geçerse...içten içe gizli bir rekabet...hep böyle olur abi...bilirsin bu işleri sende...yollarda dostluk değilde hızlı olan kazanır...

Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Coşkun kardeş,baktınız olmuyo benden ızgara yaparsınızMaksat kimse aç kalmasın.

Mete kardeş, bizde basarız birader.geçmişte rodaj diye 70km/h'ı geçmiyodum artık 100 falan topukluyorumAcımam 1000RR'lara
    abi herifler 1.viteste 100 sen iman gücüyle 100 de cebelleşirken...ama orda eğlenirsiniz paylaşımlar güzel olur lafım yok...sadece işin yol kısmından bahsetmek istiyorum...

Alıntı danger0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayadır gezi yapmıyoruz, şöyle bi Ağva'ya gidip yol yapalım azcık. ]

Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer

bunu diyen arkadaşın peşinde olmak istemem şahsen...

BOY gelseydim yolda size bir numaram olcaktı...sen bilirsin benim operasyonu...2005 ten...çömezler bilmez...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @mete_han
    boy dostum ben fikrimi beyan ettim...aha sende dedin ikiye ayrılırız diye...yani biz garipler 80-90 la siz virajlarda şov yapcanız artık kim kimi geçerse...içten içe gizli bir rekabet...hep böyle olur abi...bilirsin bu işleri sende...yollarda dostluk değilde hızlı olan kazanır...
    Metecim ayıp ediyorsun, bende 600 Supersport varken sende 100cc commuter makina varken hep beraber, aynı hızla geziyorduk. Bilirsin ben herkese ayak uydururum. Sadece benim motorla belli bir süratin altında gitmek eziyet oluyor diye ayrılırız dedim.
    BOY gelseydim yolda size bir numaram olcaktı...sen bilirsin benim operasyonu...2005 ten...çömezler bilmez...
    Evet, senin o numara müthişti. Nasıl millet panik yapmıştı? Çömezler tabi bilmez abi, kaç sene önceki geziler. Aaah aaah ne güzel günlerdi, ne kadar çok gezerdik. Yarın gelirsen yine aynı numarayı yaparız istersen, biraz da çömezler paniklesin
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Motosikleti
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @mete_han

Metecim ayıp ediyorsun, bende 600 Supersport varken sende 100cc commuter makina varken hep beraber, aynı hızla geziyorduk. Bilirsin ben herkese ayak uydururum. Sadece benim motorla belli bir süratin altında gitmek eziyet oluyor diye ayrılırız dedim.

biliyorum abi ben takılıyorum size...seninle gezmek hep tad verir...varlığın yeter...

Evet, senin o numara müthişti. Nasıl millet panik yapmıştı? Çömezler tabi bilmez abi, kaç sene önceki geziler. Aaah aaah ne güzel günlerdi, ne kadar çok gezerdik. Yarın gelirsen yine aynı numarayı yaparız istersen, biraz da çömezler paniklesin

abi ilk fırsatta yapıcaz numaramızı...valla güzel günlerdi be...abi tadım yok pek...bilirsin o dönemler her geziye zıplardık...gelemediğimizde fotolara bakarken nasıl içimiz giderdi...bir dahaki pazar gelsin diye bekleşirdik...her geçen gün dünü aratıyor...dünleri özlemekde fayda etmiyor...yaş kemale eriyor...heyecanımız azalıyor...motor sevdamızı yalnız paylaşmaya başladık...veya sevdiğimizi alıp kendimizi dinlemeyi daha çok seviyoruz...

yarın çok güzel bir gezi olacak buna eminim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    metehan gelsen iyi olurdu,
    ben sabah orda olcam katıldığım ilk gezi ve ilk buluşma olucak,
    gelen herkesle yarın tanışıcaz artık
    umarım güzel bi gezi olur
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan gelsen iyi olurdu,
    ben sabah orda olcam katıldığım ilk gezi ve ilk buluşma olucak,
    gelen herkesle yarın tanışıcaz artık
    umarım güzel bi gezi olur
    e tabi R6 nı gösterirsin millete...tanışma hikaye tabi...aman dikkat et...ustalar var yanında...gaz açayım falan deme...sarhoş ederler seni...bi yerde 280 falan yazıyodun aman diyim tokatlar adamı BOY...

GKN yakınımdır...yardımcı olun...sahap çıkın...ilk R6 sı...altından kaçmasın makina...

abi ben zıbarcam ya...o saatte benden verim beklenmemeli...pireler uçuşur ..

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    eyvallah
    sen pireleri kovala
    ben senin yerinede gaz açarım
    GKN MOTORS

Motosikleti
    size keyifli kilometreler olsun abicim...bol foto çekin lütfen...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Saat 5 oldu hala ayaktayım.... Sanırım uyumazsam gelebilirim
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlarmı bu şerefsizler sonunda banada uğradı,
    bu sabah saat 10 da evden çıktım istanbul ekibinin ağva gezisine katılmak üzere
    otoparka indim bir baktım makinam yok.........
    mavi renk 99 model yamaha r6
    sağ ve sol tarafında michelin çıkarmaları vardı
    190 lık arka lasiği ve plakalık iptal di
    34 TJ 0833
    lütfen gözünüz açık olsun...

bu arada görenler 0532 747 72 16dan bana ulaşabilirler..

buda resmi

abiler Gökhanın motur çalındı bu sabah işmi bu yaaaaa...

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Geçmiş olsun arkadaşım allah bunlar ben ne diyim yaa,allah o motoru çalanları motor üstünde bildigi gibi yapsın. tekrar geçmiş olsun kardeş.
    98 Beygir.....

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    GKN çok üzüldüm içim cız etti :( :(
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    35 motor vardı benim saydıgım kadarı ile daha da fazla olabilir,ben ve kuzenim grubu şile sapagına kadar takip ettik ama ordan sonra bir daha izlerine raslayamadık,bizde şilede denize girip evin yolunu tuttuk.güzel birgündü bu kadar çok motoru ve arkadaşı bir arada görmek daha da güzel, tekrardan buluşmak üzere.
    98 Beygir.....

gundi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki AN 400 Burgman
    çok güzel bi gezi oldu emre teşekkürler gökhan sanada geçmiş olsun inşallah bulunur motorun çok üzüldüm

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CIHAN biz 50-60 arası gittik abicim,bizi nasıl kaybettinki? Sonra sizi Komtan'da görmüş ve beklemiş,sonra yine kaybetmiş.Neyse bi dahakine birbirimizi kaybetmeyiz artık.

Serkan,Coşkun,Hasan! neredesiniz abicim? Gitmedinizmi eve?
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    geziyi düzenleyelere ve yavaş grupta ki herkese teşekür ediyorum.Bu gezi için biraz fazla acemiyişim onu anladım.ama yeni başlyan birinin uzun zamanda yaşıyabilecegi birçok tecrübe kazandıran olayları bir günde yaşadım. bunlar olurken korkmadım tırsmadım desem yalan olur.özellikle mazot dökülmüş yol,yavaşlayamadığım için hızlı girip dışarı savrulduğum virajlar ve gece TEM de çıkışları yakalamak için şerit değiştirmek gibi durumlarda öldüm öldüm dirildim.
    İki kişinin bindiği motor değildir.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CIHAN biz 50-60 arası gittik abicim,bizi nasıl kaybettinki? Sonra sizi Komtan'da görmüş ve beklemiş,sonra yine kaybetmiş.Neyse bi dahakine birbirimizi kaybetmeyiz artık.

Serkan,Coşkun,Hasan! neredesiniz abicim? Gitmedinizmi eve?
    öhö abi burdayız geldik sizden bi 20 dk sonra hallettik motoru
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

gundi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki AN 400 Burgman
    ne oldu samet kötü bişey yok inşallah siz ne zaman döndünüz ben ayrılırken orda yoktunuz nerdeydiniz sorması ayıptır

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)