29 Temmuz 2007 Pazar / Şile - Ağva Gezisi
Reklamlar
-
28 Temmuz 2007, 13:09
ya dostlar gezi detayları nedir kahvaltı nerede, öğle yemegi nerede kaçta dönülecek fiyatlar ayarlandımı ya bi organizasyon yok ortada
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Reklamlar
-
28 Temmuz 2007, 13:39
antientel adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bnde geliyorum.Motor'un şu an hava ve subap ayarı yapılmamışl durumda ve kafasına öre ara sıra istop ediyo çalışmıyo falan(giderken diil tabi,dur kalklarda).Nese en kötü ihtimal beni dönerken biri çeker iple :D
..nesee geliyorum anlicanz..Babaçi gelmemezlik yapma lutufen..
80 ile seyir etmeyi kabul eden artçıda alabilirim.
geliyorum tabi sırf yarın için kefken gezimi iptal ettim
obkavi adlı üyeden alıntı
ya dostlar gezi detayları nedir kahvaltı nerede, öğle yemegi nerede kaçta dönülecek fiyatlar ayarlandımı ya bi organizasyon yok ortada
anladığım kadarıyla herkez solo takılacak ben erzağımı getiriyom
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
28 Temmuz 2007, 13:46
ahhh köyüm ahhh seni çok özlemişim yakında orda olacağım beyler bayanlar keyfini çıkartın kısada olsa istanbuldan uzak kaldığınızı fark edeceksiniz
-
28 Temmuz 2007, 13:47
iyide bi gezi programı yazılsa daha ii olmazmı?
mesela üvezdide kahvaltı ağ vada bilmem nerde öğlen yemeği gibi
he kafamıza göre takılcaksak oda olur tabide
deniz kum güneş varmı programda ona göre mayo havlu hazırlıyalım..
-
28 Temmuz 2007, 13:50
GKN adlı üyeden alıntı
iyide bi gezi programı yazılsa daha ii olmazmı?
mesela üvezdide kahvaltı ağ vada bilmem nerde öğlen yemeği gibi
he kafamıza göre takılcaksak oda olur tabide
deniz kum güneş varmı programda ona göre mayo havlu hazırlıyalım..
dostum üvezdi değil üvezli hem kahvaltı yapacak mekan yok oralarda behsi geçen yere giderken sürekli köyden geçeceksin
-
28 Temmuz 2007, 14:14
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
dostum üvezdi değil üvezli hem kahvaltı yapacak mekan yok oralarda behsi geçen yere giderken sürekli köyden geçeceksin
kusura bakma yanış yazmışım
ben ii biliyorum ağva yollarınıda neyse gruba uyucaz tabiki
sadece ne yapacağımızı bilerek gelsek dicektim
sorun diil, takılırız peşinize
-
28 Temmuz 2007, 14:17
GKN adlı üyeden alıntı
kusura bakma yanış yazmışım
ben ii biliyorum ağva yollarınıda neyse gruba uyucaz tabiki
sadece ne yapacağımızı bilerek gelsek dicektim
sorun diil, takılırız peşinize
dostum sorun değil ama üvezli anneannemin köyü düzeltme ihtiyacı duydum
gezi eminim süper geçecek
-
28 Temmuz 2007, 14:25
achille adlı üyeden alıntı
bende gelıyorum arkadaslar....yanlız alper yokmu yahuu.
dostum alper şu anda şehir dışında sanırsam...bense misafirlerimin olması dolayısıyla katılamıyacağım...herkese iyi eğlenceler...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
28 Temmuz 2007, 14:51
Kahvaltıyı yolda gozleme ile yapabiliriz.
ortak bir karar versek. Kahvaltıyı beraber mi yapıyoruz?
-
28 Temmuz 2007, 14:52
deniz e girilecek mi vede yiceğimizi kendimiz mi getirelim bu iki konuyu netleştirelim.ayrıca herkesin serbest takıldığı bir gezi keyifli olmayabilir sonuçta sadece yol yapmaya gitmiyoruz dimi ? benim fikrim illaki denize girile ve güzel bir yerde yemek yenile yoksa bu sıcakta motorun çantasında gıda maddelerinin ne sağlıklı olacağını zannediyorum nede yerken tat vericeğini.
gözlemede hemfikirim !
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
28 Temmuz 2007, 16:13
-
28 Temmuz 2007, 18:33
Arkadaşlar Kahvaltıyı Gözleme şeklinde yapmakta hemfikiriz sanırım, Deniz konusunda ağvaya gittiğimizde piknik alanı tarzı bir yere gidicez. ordan isteyenler denize gidip gelicek, birlikte yemek yiyeceğiz sonra da dönüş. Herşey önceden belirli bir organizasyon değil, kafamıza göre değişiklik yapabiliriz.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
28 Temmuz 2007, 19:07
güncel diyim, bi de 25 karakter diim tam olsun.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
28 Temmuz 2007, 20:04
aksilik çıkmazsa biz de amcaoğluy la 9.30da ordayız.
facebook(Fazer Tutkunları)
-
28 Temmuz 2007, 22:55
hadi arkadaşlar, yok mu başka gelen?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
28 Temmuz 2007, 23:06
benide ekleyin listeye uzun bır aradan sonra bir mt gezisi yapayım bari.
-
28 Temmuz 2007, 23:14
yaz bizi de
birol 78 ve
CİHAN..
okkk denize de gireriz gitmişken
-
28 Temmuz 2007, 23:19
Şimdiden söyliyim,Ben açken tehlikeli olurumO sebeple en azından sabah buluşma noktası olan İkea'nın kahvaltısını lüpletebilirim.Öğlen yemeğinide bulamazsak içimizden birini bi dere kenarında çevirir yeriz artık.Deniz işine bende katılıyorum.Deve güreşi turnuvası yapalım
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
28 Temmuz 2007, 23:59
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Şimdiden söyliyim,Ben açken tehlikeli olurum
O sebeple en azından sabah buluşma noktası olan İkea'nın kahvaltısını lüpletebilirim.Öğlen yemeğinide bulamazsak içimizden birini bi dere kenarında çevirir yeriz artık
.Deniz işine bende katılıyorum.Deve güreşi turnuvası yapalım
oğuz abi kendimi sana feda edebilirim ama biraz kartım ben midene filan tokunurum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
29 Temmuz 2007, 00:17
obkavi adlı üyeden alıntı
program zayıf...nedir ne değildir belli değil...bence bu gezi birazcık büyük hacimler için hız tatmini olarak düşünüldü...küçük cc ler bence takılmasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)