Ya ben hastalanıyor gibiyim. :S
Listeye yazmışsınız ama yalan olabilirim.
Ya ben hastalanıyor gibiyim. :S
Listeye yazmışsınız ama yalan olabilirim.
Soda Ayran Cool
10-metalgold
@Pınarr
Pınar zaten senin motor Yücel Motor'da değil mi? Ben geçen hafta orada görmüştüm motorunu... Belki de almışsındır bu zamana kadar.Yaa ben "bana cumarteside pazarda uyar" diyenlere gıcık oluyorum yaaa :( Ben hem cumartesi hemde pazar çalışıyorum, ayıptır ayıp
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
ozcare dostum deniz nasıldı peki temizmiydi...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
bu geziye katılmayı çok isterdim.....
sık sık yapılıyodur umarım bu gezilerr.....
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
gülümseee sen gelemesende senin vekilini götürecem geziye gelirse
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
arkadaşlar bende bazı terslikler olabilir beni listeden cıkarında dayak falan yemeyelim ben terslik olmasa buluşma yerine gelirim gelemezsem size iyi eylenceler dikkatli ve yavaş sürün neticede gezmeye gidiyorsunuz
bak ben gelmeye bilirim birine soyle sana yedek bir bidon benzin alsınlar yanlarına
selam aramiza hoş geldin eger kesin gelicem deseydim ben alırdım seni ardcı olarak ama benim kesin degil
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bende gelicem büyük ihtimal, ama neyle gelirim bilmiom,
r6 yarın sabah itibarı ile didime dooru yola çıkıyor bi arkadaşımla beraber, 1 hafta ayrılıyorus kendisiylenn
ama ben genede bi motor bulur gelirim, artçı da alabilirim
GKN MOTORS
arkadaşlar bu yukardaki resimde görülen inekler giderken karşımıza çıkarsa nası bir tepki veriyoruz bunlar kamyonlardan bile tırsmıyolar bizi hiç görmezler.gerçi benim motor hindistan malı olduğundan durup biraz tapınmam gerekebilir size yolda yetişirim artık ne yapalım yarı hindistanlıyız ineklere saygımız büyük .......
İki kişinin bindiği motor değildir.
insan şunu geçen hafta yapardı...yahu bakacaz artık bir çaresine
Rüzgar gibi geçti
bende gelıyorum arkadaslar....yanlız alper yokmu yahuu.
Arkadaşlar bnde geliyorum.Motor'un şu an hava ve subap ayarı yapılmamışl durumda ve kafasına öre ara sıra istop ediyo çalışmıyo falan(giderken diil tabi,dur kalklarda).Nese en kötü ihtimal beni dönerken biri çeker iple :D..nesee geliyorum anlicanz..Babaçi gelmemezlik yapma lutufen..
80 ile seyir etmeyi kabul eden artçıda alabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)