29 Temmuz 2007 Pazar / Şile - Ağva Gezisi
Reklamlar
-
25 Temmuz 2007, 00:10
Motorumu servisten alabilirsem bende geliyorum....
Honda'da bile parça bekliyorum ve servisin dikkatsizliği yüzünden daha uzun süre bekliyorum... 12 gün oldu hala serviste; önce şanzıman bloğunu kırmışsın sipariş ettik dediler neyse geldi takılırken dişlilerin de değişmesi gerektiğini siparişin bugün verildiğini söylediler... Off ya....
Neyse konuyla çok alakası olmadı motoruma kavuşursam gelirimmm kavuşamazsam beni artcı alacak biri olursa onunla gelirim...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Reklamlar
-
25 Temmuz 2007, 00:16
kafayı yarcam ya bu kadar güzel gezi kaçmaz ama bu kurslar mahvettti beni pazar gün olursa geri dönüş kaç gibi olcak mesele 5,5 da istanbulda olabilecekmiyiz
-
25 Temmuz 2007, 00:20
gundi adlı üyeden alıntı
kafayı yarcam ya bu kadar güzel gezi kaçmaz ama bu kurslar mahvettti beni pazar gün olursa geri dönüş kaç gibi olcak mesele 5,5 da istanbulda olabilecekmiyiz
gezi zaten pazar günü olacak, dönüş olarak saat belli değil ama dönüş serbest zaten istediğiniz saatte dönebilirsiniz.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
25 Temmuz 2007, 02:13
mert beni de ekle listeye.
beni gören gelir zaten, maksat talep artsın
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
25 Temmuz 2007, 02:15
LesPaul adlı üyeden alıntı
mert beni de ekle listeye.
beni gören gelir zaten, maksat talep artsın
Ekledim listeye talep artışlarını gözlemliycem
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
25 Temmuz 2007, 02:17
danger0 adlı üyeden alıntı
Ekledim listeye talep artışlarını gözlemliycem
şimdi saat geç oldu.
yarın bak sen, kaç kişi daha geliom dicek
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
25 Temmuz 2007, 02:26
arkadaslar bende gelmek ısterdım ama hafta sonu ızın yapamıyorum.sıle agvayı gormeyen arkadaslara tavsıye ederım.herkese ıyı gezıler.
buarada sılede hemen merkezde saıle ınen yolda sagda dondurmacı var tavsıye ederım.cok guzeldır dondurması.
-
25 Temmuz 2007, 04:31
sametrix adlı üyeden alıntı
pazar olursa bende geliyorum yalnız ben henüz 100 km sini yeni devirmiş bir motorcuyum öyle fazerlen kaptırıp gitmiceniz demi ?grup sürüşü ile ilgili topic leri okucam şimdi ayrıca yola giderken tavisyleriniz varsa her türlü onlarıda alıyım lütfen ?ekipman kontrol öneri felan filan işte.
Depoyu fullediğine emin ol yeter, unutan biri gözümün önüne geliyoda
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
-
25 Temmuz 2007, 10:19
Sayın tehlikeli moderatörüm,
Pazar günü için bir planım olmamasına rağmen direk benide yazın diyemiyorum ama başlığı takip edicem.Büyük ihtimal ismimi yazdırmadan bende arkanızdaki grupta olucam
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
25 Temmuz 2007, 11:13
Super Moderator
-
25 Temmuz 2007, 12:31
ekleyin benide ekleyin benzinimide alıp gelicem
-
25 Temmuz 2007, 12:55
Necdet abi gelirse bende gelirim onunla birlikte yemek yediğimde iştahım açılıyor nerde gurubun gurmesi
-
25 Temmuz 2007, 13:15
ben kandıradan sizde ist den aynı anda çıksak anca warırız herhalde sizde makinalar war bende 125 lik falcon :(
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
25 Temmuz 2007, 13:28
metalgod adlı üyeden alıntı
ekleyin benide ekleyin benzinimide alıp gelicem
vay balıkçı kardeşimde geliyormuş inşallah gelebilirsem tanışırız
anılyuksel adlı üyeden alıntı
ben kandıradan sizde ist den aynı anda çıksak anca warırız herhalde sizde makinalar war bende 125 lik falcon :(
bizdede 125 lik var arkadan tin tin gideriz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
25 Temmuz 2007, 13:30
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
25 Temmuz 2007, 13:44
Yaa ben "bana cumarteside pazarda uyar" diyenlere gıcık oluyorum yaaa :(
Ben hem cumartesi hemde pazar çalışıyorum, ayıptır ayıp
-
25 Temmuz 2007, 13:52
necdet abi sen ye biz sana bakıpta doyarız.
-
25 Temmuz 2007, 14:06
Bende gelmek isterdim ama motoru veriyoruz maalesef :(
Varmı artçı isteyen
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
25 Temmuz 2007, 14:06
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Sayın tehlikeli moderatörüm,
Pazar günü için bir planım olmamasına rağmen direk benide yazın diyemiyorum ama başlığı takip edicem.Büyük ihtimal ismimi yazdırmadan bende arkanızdaki grupta olucam
Ben yine ekliyim listeye isminizi, isim yazdırıp gelmeyenleri dövmüyoruz
alper_tim adlı üyeden alıntı
uleynn benden habersiz gezi mi yapıyonuz bakemmm
nese mertcim şimdilik görevi sana devrediyorum
malum ben yarın akşam samsuna doğru yol alıyor olacağımdan pazar günü sizlerle beraber olamayacağım hepinize şimdiden iyi eğlenceler
haftaya geldiğimde bakırköyde bi akşam toplantısı yapacağım ve çok memnun kalıcaksınız ortam süpermiş gidip görücem yakın zamanda bilgi veririm
İş başa düştü valla alper , baktık organizatörlerden ses yok işe el atalım bare dedim
-
25 Temmuz 2007, 14:10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)