[Ankara] 21 Temmuz Cumartesi GÜDÜL Gezisi
Reklamlar
-
22 Temmuz 2007, 01:18
Seyir kafe işinden erken haberim olsaydı gelirdim hemde tanışmış olurdum ankara mt ile.
Neyse başka zaman artık...
Reklamlar
-
22 Temmuz 2007, 01:21
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
22 Temmuz 2007, 01:27
Prometheus adlı üyeden alıntı
bu ne şiddet bu celal
abi sen bi yüzünü yıka gel bence
tamam doğru şeyler diyorsun da üsluba dikkat
abicim kızarım ben ehliyetsiz motora binene.kendi arkadaşım bile olsa tepkimi gösteririm.tutamıyorum kendimi naapiim.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
-
22 Temmuz 2007, 01:28
-
22 Temmuz 2007, 01:37
-
22 Temmuz 2007, 01:37
motopirate adlı üyeden alıntı
kardeşim madem motora biniyosunuz neden ehliyet almıyosunuz?
önce ehiyet alın sonra motor.motor alıyosunuz madem ehliyet aldıktan sonra binin güzel güzel.polis görünce tutuşmassınız o zaman.
hayret bişey ya.biz enayiyiz sanırım boşuna ehliyet almışız zamanında.
gıcık oluyorum bazen ehliyetsiz motora binenlere.hele bide geziye katılıyolar ya
tam gıcık oluyorum o zaman
cevabım sayfa sonunda gözden kaçmış.
bart1969 adlı üyeden alıntı
pardon ya ben ehliyetim yok diye gelmedim zaten.ehliyetim olmadığı için kendi kafama göre takılıyorum.siz okuduğunuzdan ne anlarsınız merak ettim şimdi?
ben almıycam öle binecem demedim ki?
ben sadece gezinin olmama sebebini kafama göre izah ettim(gelmek isteytenler listesi yoktu).ayrıca kendi derdimi sordum.hem motoru ehliyet kullanmıyor değil mi?
pekii madem gıcık oluyorsunuz çözüm üretin de işe yarasın(sırf gıcık oldum tribinden çıkarsınız.):
ankarada motor sezonu 5-6 ay(mayıs kasım arası diyelim düz hesap).
ben ehliyet almaya:
mart ayında karar verdim.ancak nisan sınavı için kayıt tarihi kaçmıştı(bir günle).en yakın sınav 7 temmuzdu.tabii motor almam felan mayıs sonu haziran başını buldu.yazılı sınav 7 temmuzda oldu.sonuçlar yeni açıklandı.direksiyon sınavıda 10-15 gün içinde.bir de bunun üstüne benim evrakın bursaya gidip gelmesi(herhalde ağustos sonunda iş biter(en erken)).
şimdi sayın arkadaşım ben bu kadar zaman zarfında sürüşümü geliştirmek zorundayım.eylül geldikten sonra haftada kaç gün motora çıkabileceğim.ehliyetli bir şekilde acemi kazası yapsam bu daha mı tatmin edici sonuç olur?
ben veririm ehliyete motoru o sürer olur mu bu seni tatmin eder mi? ha sonuçta ben :
1.gezinize gelmedim(baştan sormak hata galiba).
2.şehir trafiğine girmiyorum.
3.70-80 üstüne çıkmıyorum(o da boş ve şehir dışı yollar)
4.korumalarım herkesinkinden iyi.o montun içine girdiğimde attığım ter günlük herhalde 5 litreyi bulur.
şunu da çok çok iyi biliyorum benim başıma bir şey gelse ve ben %10000 de haklı olsam gene suçlu ben olacağım.ancak malesef kendimi geliştirebilmem adına yapabileceğim başka bir şey yok.ehliyeti geçen sene alsaydım demekten başka
şimdi benim işimle ilgili ayrı bir başlık açtım(daha önceden açacaktım unuttum).bir zahmet konuyla ilgili bilginiz varsa oradan paylaşır mısınız?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sertifika.html
-
22 Temmuz 2007, 01:44
Murat cım......
Kızma.... Arkadaş biraz hassas.... Aslında bir yönde haklı....
Neyse tepkisi biraz sert olmuş..... Ama hepimiz arkadaşız...... Umarım yazdıklarıma alınmamışsındır.....
-
22 Temmuz 2007, 01:44
bart1969 adlı üyeden alıntı
sen ehliyeti cebine koy zaten gerisi kolay güzel kardeşim.şunuda söyleyim
motora binmenin sezonu yoktur aslında.ben yılda sadece 40-45 gün motora binmiyorum.karda bile kullandığım olmuştur yeri geldiğinde(tabi mecburiyetten)
yinede ehliyetsiz kullanma diyorum.ne deyim başka
unutmadan sözüm sadece sana değil tüm ehliyetsiz binenlere.
-
22 Temmuz 2007, 03:36
sen ehliyeti cebine koy zaten gerisi kolay güzel kardeşim.şunuda söyleyim
motora binmenin sezonu yoktur aslında.ben yılda sadece 40-45 gün motora binmiyorum.karda bile kullandığım olmuştur yeri geldiğinde(tabi mecburiyetten)
yinede ehliyetsiz kullanma diyorum.ne deyim başka
unutmadan sözüm sadece sana değil tüm ehliyetsiz binenlere.
farkındayım.sabrı olana cevabım biraz uzun olacak(konu oldukça derin :=) )
sadece herkesle bir kefeye konmak hoş değil.
yani istemem mi bir an evvel ehliyeti cebe koymayı.tek derdim sıcakları kaçırmamak.yoksa zaten ehliyeti alıyorum.
ama bence motosiklet ehliyeti ile diğer 4 teker ehliyetlerin kategorisi ayrı tutulup sezonun kısalığı göz önünde bulundurulmalı.bir kursu kaçırdınmı resmen 5-6 ayı yiyorsun.toplam süre 2 ayı geçmemeli(başvurudan ehliyet alıncaya kadarki zaman.)
4 mevsim motor kullanma işine gelince onu şahsım adına ankarada çok zor görüyorum.çünki ben zaten motoru şehirde sürmeyeceğim.düşünsene şubat ayında motorla haymanaya gezmeye gidiyormuşum.millet bana neresiyle güler.
yani ben 15 yıllık otomobil ehliyet sahibiyim;onu aldıktan 2 sene sonra babam otomobil almıştı.2 sene hiç otomobil kullanmadan özel kursla yola çıkmıştım.şimdi motosiklet olayına bakıyorum araba gibi değil;her yolda öğrenemezsin,hele soğukta işin yaş...
her neyse motosiklet sahibi olup ta on yıl ehliyetsiz gezdim abi diyenlerden değilim....
-
22 Temmuz 2007, 03:40
Tamam murat çım..... Seni seviyoruz..... Ben senin ne durumda olduğunu biliyorum....Derdinide biliyorum.....
Al ehliyetim senin olsun.... Bidaha alırım ne olacak....15 sene ehliyetsiz gezmiş biri olarak..... İtitraf ediym benim de 10 yıllık daha........
-
22 Temmuz 2007, 10:57
kardeşim madem motora biniyosunuz neden ehliyet almıyosunuz?
önce ehiyet alın sonra motor.motor alıyosunuz madem ehliyet aldıktan sonra binin güzel güzel.polis görünce tutuşmassınız o zaman.
hayret bişey ya.biz enayiyiz sanırım boşuna ehliyet almışız zamanında.
gıcık oluyorum bazen ehliyetsiz motora binenlere.hele bide geziye katılıyolar ya
tam gıcık oluyorum o zaman
uğur abi duymamış olayım.... sınav sonuçlarım. motor 93 trafik 88 ilkyardım 83 artık aldık sayılır.
-
22 Temmuz 2007, 20:51
iyiki tepkimi göstermişim.bütün ehliyetsizler kendini belli ediyo.
-
22 Temmuz 2007, 23:11
R3N adlı üyeden alıntı
evet gerçekten güzel bir gezi oldu , gezdik gördük cennet ankaramızı :D:D
başka bitane yaparız arada olur bole
bahadinli sabah serinliğinde gezmiş oldun dimi kardeşin
yaaa öle bı guzel oluokı abıı herkese tavsıye ederım....
sabahın körcagızında ordan ora deli danalar gıbı gıtmek öle bı guzel oluokı....eryaman sasmaz ıst yolu sıncan yolu....artık gözum kapalı gecerım oralardan...
-
23 Temmuz 2007, 00:53
iyiki tepkimi göstermişim.bütün ehliyetsizler kendini belli ediyo.
hayda... adamın ehliyeti var tamam anladık. ama motora icmeden binmiyor buna ne demeli
-
23 Temmuz 2007, 00:58
E_M_R_E_sen adlı üyeden alıntı
hayda... adamın ehliyeti var tamam anladık. ama motora icmeden binmiyor buna ne demeli
burda duysun herkes o zaman.BEN İÇKİYİ BIRAKTIIIM.
-
23 Temmuz 2007, 01:04
burda duysun herkes o zaman.BEN İÇKİYİ BIRAKTIIIM.
bende babamı yolladım eminiyete köye gidecez oglum ehliyetini erken alabilirmi diye babama ehliyeti vermişler. gel buna inan ikiside aynı şey.ben seni içkili motor kullanırken videonu çekmezmiyim.
-
23 Temmuz 2007, 01:14
Tüm kirli çamaşırlar ortaya dökülmeye başladı İtiraf ediorum çocukken marketten "kinder sürpriz yumurta" çalmıştık.. Hatta o kadar çok çalmıştık ki artık bizim için bi sürprizi kalmamıştı
-
23 Temmuz 2007, 01:17
chimeraby adlı üyeden alıntı
Tüm kirli çamaşırlar ortaya dökülmeye başladı
İtiraf ediorum çocukken marketten "kinder sürpriz yumurta" çalmıştık.. Hatta o kadar çok çalmıştık ki artık bizim için bi sürprizi kalmamıştı
helal sana koptum valla.he he he hiihi hah haha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)