bu arada arkadaşlar bütün organizasyonlara mutlaka manisalı arkadaşlar katılıyorlar sağolsunlar. bende diyorumki onları hep buraya yoruyoruz. birgünde biz onları ziyarete gidelim hem gelemeyen arkadaşlarımızlada hasret gidermiş oluruz. muratcım tek başına kaçma oralara topic açın hep beraber gidelim ne dersiniz manisalı dosları ziyarete. mesela bir hafta sonu gündüz erken gideriz mangal partisi yaparız. manisada çok güzel yerler var benim hatırladığım. manisalı dostlar götürürler bizi oraya. bence harika olur. onca yolu katedip bizi toplantı ve gezilerde yalnız bırakmayan doslarımıza gönül borcumuzu ödemiş oluruz hem. nasıl fikir ama
grubumuzun böylesine nezih ve sevgi dolu hale gelebilmesi için ençok emeği geçen kişilerdensin sevgili muratcım.tunceri ve manisalı arkadaşları saymıyorum bile. biz bu grup için gerçekten çok emek verdik. sevgiyi gerçek dostluğu ve gönül bağının anlamını bilenler ve hakedenler var şu an aramızda. yine söylüyorum '' ALLAH BOZMASIN'' aramıza fesatlık kibir çok bilmişlik ve anlaşmazlık sokacak kişiler olursa yine bizi bulurlar karşılarında.
hepinizi çok seviyorum.
murat bak başardım
resimler için sana , güzel cuma gecesi için herkese teşekkür...
eylemlerimiz devam etmeli görüşmek üzere
Wallace Murat abi bu günde çıkmasaydın ortalığa karakola gidecektik
Maşallah deyip dilimi ısırıyorum allah nazarlardan saklasın çok güzel ve seviyeli bir ortam her daim böyle kalması dileğiyle.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Abi ne geyik adamlarsınız yaa
Tüm güzel düşünceler için teşekkürler Akşam siteye bir uğrayın,herkesin seveceği bir başlık açıcam... Mükemmel fiyatlara mükemmel işler
MT İzmir de organizasyonlar bitmezzzzzzzzzzzzzz Manisa sız olmazzzzzzz
Fotolar için teşekkürler wallace
MANİSA MT- İZMİR MT DİKKATİNE;
gelemedim bende üzgünüm Bu arada 29 unda kardeşimin sünneti var 19 mayıs spor tesislerinde Herkezi bekliyorum davetiye ulaştıramadığım için üzgünüm Forrapım bi el atta herkeze duyuralım olurmu tekrar sölüyorum gelmeyene kırılırım
yer: 19 mayıs spor tesisleri üçyol
saat:19:00-20:00 gibi baslar
Gün:29 temmuz pazar günü
Katılım Listesi
forrap
wallace
I-BEN
lodos
ıronlıne
speedygirl_şule
gureli + 2
MECİT
Umutus
rots
ceyz
hedowich + 1
duyulmaz
racing iski
adını yazamadıklarımdan özür diliyorum ayrıntılı üye adlarını bilmiyorum herkezin herkezi bekliyorum tekrar belirteyim davetiye ulaştıramadığım için üzgünüm full-time çalışıyorum
pazar günü görüşmek ümidiyle !!!
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
oldu da bitti maşallah adam olur inşallah mı diyecez? sünette konvoy yapacak mıyız? Motorun aynasına havlu bağlayacak mıyız?
allah nasip ederse geliriz tabiki acress seni mi kıracağız
yaaa valla içim gitti. grubumuz ne kadar büyümüş? tanışılacak onca insan görüyorum resimlerde. bu aralar tatil modundan dolayı fırsat bulupta görüşemedik dostlarım. hepinizi özledim. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. sevgiler...
tabi yapıcaz abi bende istedim abileri ablalarıyla tanıssın mt ailesinin bu güzel günde bizimle olmasını çok isterim inşallah o gune kadar herkezin haberi olur murat abi görüşmek üzere
(güsel bi etkinlik ay şey pardon sünnet olucak )
Tabiki katılabilirsiniz memnuniyetle
Not:Akhisar ve manisadaN Gelicek olanlar umutus daN bilgi alabilir forrap da numarası var
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
tamamdır abi yannıslıkla olmus artık modlarımız afbuyursun heycanımız var
bu arada dedğin gibi yapalım abi organizatörümüzsün yücesin
ben detayları yazdım ilgilendiğin için tesekkürler forrapa mesaj attım o düzenlicekti ama cvrimdısı kendisi
sen yaparsın demi abi topic işini
hallederiz abicim..no problem..tuncerle bir görüşelim....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Süper resimler...Çekene ve buraya aktarana aktaranlara teşekkürler.....
Tekrar görüşmek üzere......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
chatkut ve pierzig siz ufaksınız kardeşim ben napıyım sizi yeşil sahalarda görmek isterim ben anlaşılan performansım unutulmuş hemen
Ride your way
Göksu ( acress) açılacak akşama topic,merak etme Yalnız bırakmayız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)