AMAN YARABBİ ne bu motorlar böyle arkadaşlar..maşallah maşallah..
allah nazarlardan,KEM GÖZLERDEN sakınsın..çekemeyenler çatlasın..
ohhhhhhhhhhhh sefamız olsun...
AMAN YARABBİ ne bu motorlar böyle arkadaşlar..maşallah maşallah..
allah nazarlardan,KEM GÖZLERDEN sakınsın..çekemeyenler çatlasın..
ohhhhhhhhhhhh sefamız olsun...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Baştan başa sıralanmıştı ewet sonlralara doğru daha çok motor vardı.
Gecenin en komik olayıda biizm motoru sıralı gören tuningçilerin önümüzden geçerki patenaj artistik gösteri denemeleri
Adamlarada ne gaz verdik.Geçeni alkışlamaya başladıgımızda bunlarda iyice havaya girdiler
Shot with HP PhotoSmart R507 (V01.00)+ at 2007-07-23
böyle bir arka plan olamaz bence...
erkmenim yaaa;)
biri bizi hakikaten çekiyor...
yeni arkadaşlarımız..
nası çıkmışş...
benim motorum..
hedowich in motoru... motorları yıkarız bi ara..bol sabun bol köpük...)dimi hedowich..;)
hey hey de hey hey..mutluluk tablosu..
basssskınnnn vaaaarrrrr.....))) atcı06 bilirsin sen bunu...;)
işte bmwler de burda..adamları çektikçe gaza geliyolardı yok böle bişey yaa...)))
şu motorun lastiklerinden cayır cayır dumanlar çıkmıştı...
As The Years Go Passing By...
yeni gelen arkadaşlarımız oldu ankaralardan bile hatta fotolar için teşekkürler özgürcüm arka plan güzel olmuş yaa
Ride your way
Fotolar için teşekkürler Özgür
Yalnız bütün herkesin tam olarak zorlada olsa sığdığı ya da uzaktan da olsa alındığı (ve tabi motosikletlerinde) olduğu fotolar var,ben onları bekliyorum asıl Omuzlara çıkıp zorla çekilen fotolar felan Wallaceeee duy artık sesimiziiiii...Bu sene yükle şu fotoları
Hadi bakalım iyice sirkelenin biraz daha foto çıkması lazım
As The Years Go Passing By...
Merhaba canlarım benim....
Toplantıya bırakın katılmayı,topic'i bile daha yeni okuyabildim
Neyse,Birsonraki toplantı yine gurme de olur inşallah orayı bizde çok sevdik.
Anladığım kadarı ile yeni katılan arkadaşlar olmuş onlara da hoşgeldiniz der ve kalıcı olmalarını dilerim
Hepinize sevgi ve selamlarmı sunuyorum.....
Özer
Beni sizler var ettiniz Sağolun sağolun sağolun efem Bu herkesin katkısıyla olan birşey,ne ben ne de bir başkasının tek başına emeği değil.Herkesin katkısı var bu güzel ortamın sağlanmasında... Daha nice yıllar hep birlikte olacağız Allah ın izniyle.Kimsenin gücü yetmez bu dostluğu bozmaya...
Manisa lı kardeşlerimizle ortak gezi yaptığımızda şenlenecek asıl ortalık Bayadır sessizler,ama büyük çığlıklar atacağız yakında hep beraber..
Güzel keyifli kalabalık bi toplantıydı..Yeni gelen arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum buralardan..Özer abi gözlerim seni aradı valla.özlettin kendini..Ahmet haftasonu naptınız ? anlatsana Murat abi iyimi yaşıyormu ?
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Bisiklete bile kalsam yine gelicemmm...
Sonuçta 1 beygir
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
yawww arkadaşlarr süper beyawww(trakya damarım tuttu da)
ahhh ahhh içim gidiyorr içimmm
sabah sabahh bi özlem ateşi düştü içime
belli resimlerden yine süperr bi akşammm olmuşşşş
muhabbet gırla gitmişşş
hepinizi çoook özledimmm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
evet arkadaşlar cumartesi pazar epey yol yaptım ancak izmire döndüm. düşünüyorum da allahtan bende büyük makina yok küçük cc ile izmirden fazla açılamıyorum büyük olsa düşünün siz benim halimi. Neyse ne istemiştiniz cuma fotolarını mı?
Abicim 45 kare fotoğraf var çekerken biraz düşünün yaw bunları wallace yükleyecek diye
Neyse gzel bir cumay günüydü katılan herkese teşekkür ederim.
Umutus Cuma gecesi senle çok ilgilenemedim kusura bakma
cumartesi günü yol yaptığımız aykut, ahmet ve ceyz e teşekkür ederim çok güzel ve keyifli bir gündü. habire yedik ve eğlendik biraz da yüzdük. bu arada cumartesi akşamı bir de araya sinema sıkıştırdık. kesinlikle önermem FISILTI isimli filmi. Film de birşey yok ama deli gibi efekt koymuşlar habire "ha di ya" olduk
pazar günü oy kullandıktan sonra önce akkum taraflarına sonra da bademlere gittim geceyi orda geçirdim. pazartesi izmire döndüm ee anlayın işte resimleri ancak yükleyebildim
Birde makina benim makinam ama niye 45 kare resim içinde 2 adet pozda varım da diğerlerinde yokum. Forrap bana kastın mı var da beni çekmedin hiç
erkmen sana hemen bi rejim programı uyguluyoruz bu ne güzel kardeşim ufacık kalmışız yanında
wallace cumartesi için ben teşekkür ederim...bu arada çok güzel bir yer keşfettik, oraya bi gezi, kamp olayı harika olur bence
süpersiniz sevgili dostlar çok özleştikya hayırlısı
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Allah nazarlardan saklasın bu güzel grubumuzu ne diyim. her toplantı daha bir zevkli daha bir neşeli daha bir hareketli geçmeye başladı. hepimiz emeğimizi gönlümüzü veriyoruz. uyumsuz kimse yok aramızda. olanlar elendi. olursada yine elenmeyede devam eder zaten.
sevgili forrap, wallace ve diğer arkadaşlar. teşekkürler. bu günlere gelmemizde emeklerimiz çabalarımız savaşımız çok büyük.
yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. nasıl güzel eğlence ve gezilerin sizleri beklediğini tahmin bile edemezsiniz. ama bu arada motorları yıkama işinide ertelemeyin artık bizde yeni katıldığımızda paşa paşa yıkadık bütün motorları. e hadi ama sıra sizde
katılan katılamayan bütün arkadaşlarıma sevgiler hepinizi çok seviyoruz. sizlerle olmak çok güzel. Allah bozmasın. katılamayan arkadaşlar üzülmeyin daha birçok organizasyon vardır eminim sırada. tuncer coştu yine. bir toplantı yada gezide mutlaka buluşuruz. gönüller bir olsun.
sevgiler saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)