akşam orada olmaya calısacagım hyo için özel şeyler tasarladım ve yapımına başlattım bugune yetiştirebilirsek onunla gelmeyi cok istiyorum bakalım akşama belli olacak....orada olmaya calısacagım
akşam orada olmaya calısacagım hyo için özel şeyler tasarladım ve yapımına başlattım bugune yetiştirebilirsek onunla gelmeyi cok istiyorum bakalım akşama belli olacak....orada olmaya calısacagım
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Gel Soke gelll Egelim ve Apv41 de olacak bir aksilik olmazsa.Kadroya bakıyorum da,az çok eski günlerdeki gibi olduk
Hadi hayırlısı...
Hyo yu da merak ettim,bakalım neler yaptın
Dostlar,,affedİn Ne Yazikkİ Gelemİyorum..bu Geceden İtİbaren ÇaliŞmaya BaŞliyorum..
Sİzlere İyİ EĞlenceler..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
May The Force Be With You
arkadaşlarr aranızda olmayıı çok istiyrmmm ama
mecit karakayıplarda ee banada başka rider yok biliyorsunuzzz
ben yüreğimi yolluyorumm sizeee
sizleri çok seviyorummm
hepinize ii eğlencelerrrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
bizde seni seviyoruz...;)
As The Years Go Passing By...
allahım yaaa izmirliler toplantıda istanbullular partide ama ben evdeyimmmm hayır ama yaaaaaaaaaaaaaaa
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Buluşma gerçekleşti.....
Güzel bir akşam geçirdik...... Arkadaşlarla tanıştık..... Hepinizi çok sevdik.....
Her şey için teşekkürler.... Bidahakine görüşmek üzere......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bu akşamda elimde olmayan sebeplerden aranızda olamadığım içinn özür dilerimm.. Amaa Sözz bi dahaki sefere kesin geleceğimm.. Eminimm çok güzel bi gece daha geçirdinizz.. Allah şimdiden içinize sindirsinn ne diimm..
Hepinizi çok özledimm ama kısmet bi sonrakineymişş..
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Yine güzel bi gecenin ardından sağ salim eve varmak....
alp_tunay Bizde tanıştıgımıza memnun olduk bundan sonra beraberiz
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar hepinize kucak dolusu
Çok güzel bir akşamı yine geride bıraktık...Gelen,gelmek isteyip gelemeyen herkese teşekkürler.
Yeni gelen arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum...
Ama ben bu guruptan tırsmaya başladım Başlık geç açıldı,katılım az olabilir derken yine 50 kişi vardık 25-30 motosiklet vardı...
Fotoğraflar gelsin,onlar konuşsun birazda..
İzmir MT - Manisa MT yine eski günlerdeki gibi (uzun zamandır yapamıyoruz diye eski günlerdeki gibi diyorum) toplu sürüşe çıktığımızda bir de olacakları düşünüyorum,yolu kapatıcaz gibi
Alp Tunay,seninle ve yengeyle tanıştığıma çok memnun oldum.Bundan sonra gelmeme gibi bir hakkının kalmadığını da umarım farketmişsindirGurubun hışmı büyük olur
Yeni gelen dostlar sanmasın ki yıkama işinden kurtulduk..Bir dahaki buluşmaya kova,sünger,sabun vs. getirmeyi unutmayın Gelenekler ölmez ...
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Alper bize transfer oldu abi Verdik transfer bedeli olarak üç beş bişey Fotolar gelir merak etme,ama fotoları birleştirip bakman lazım.Bir fotoğraf karesine sığmak gibi bir şansımız yoktu
Resimler haniiiiiiii arkadaşllaarrrrrrrrrrrrrrr
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)