Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Buluşmadan memnun kaldınız mı?

Katılımcı sayısı
16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet, harikaydı

3 18.75%
  • evet ama daha iyi olabilirdi

8 50.00%
  • eh işte idare ederdi

1 6.25%
  • hayır ama yinede iyiydi

0 0%
  • hayır hiç memnun kalmadım

4 25.00%
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

04.08.05 İstanbul Anadolu Yakası Buluşması nasıldı?

REKLAM ALANI

merhaba, evet sonunda buluştuk ama nasıl... buluşma beklediğiniz gibimiydi, yoksa değilmiydi? gelen arkadaşlar yorumlarını yaparsa gelemeyenlerde ne kaçırdıklarını veya kaçırmadıklarını öğrenmiş olurlar.

ilk yorumu ben yapayım:
    öncelikle daha önce organizasyon düzenlemediğim için bu buluşma organize olma açısından sınıfta kaldı fakat yinede bir şekilde buluşuldu (tam saymadım ama 25-30 kişi vardık sanıyorum). motorum yavaş olduğu için toplu gidişler de mümkün olduğunca arkadan gelip arkadaşları toplamaya çalıştım, neden derseniz motoru kuvvetli arkadaşlar biraz gazladılar. neketim (evren paşaya selamlar) en son ayrılacağımız zaman maltepeden bostancı yapıp oradan kartal istikametine yavaş yavaş turlayacak ve motorlarımızın keyfini çıkaracaktık ancak ne hikmetse bostancıda herkes dağıldı. balıkçıların orada yaklaşık yarım saat beklememe rağmen gelen giden olmayınca bende evimin yolunu tuttum.
    son söz olarak buluşma idare ederdi, turlamaktan ziyade arkadaşlarla muhabbet etmek daha hoşuma gitti. tekrar buluşup adam akıllı ve tadını çıkara çıkara turlamak isteyen arkadaşlar bana mail atsınlar.
    sevgiyle kalın ...

sdubar@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    hayır ama yinede iyiydi nasıl bir seçenektir ya ?
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

kararsızlar için koydum onu memnuniyetsizliği daha çok olup genede gelmekten keyif alanlara yönelik. en iyiden en kötüye sıralamaya çalıştım işte... sende şimdi onamı kulp buldun?

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cenk sen gitmedinmi

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Organizasyonun sınıfta kaldığı falan yok. Herşey gayet güzeldi. Bayağı kişi geldi, hatta kişi sayısının fazla olmasından dolayı çoğu kişi birbiriyle doğru düzgün konuşup tanışamadı. O nedenle güzel bir gezi organizasyonu yapıp bu tanışmayı pekiştirelim diyorum. Geziler çok eğlenceli oluyor. Bu haftasonu ben yokum, gazlayıp Ankara yapacam. Bu arada Ankara'daki arkadaşlar beni Ankara sokaklarında göreblirler. Durdurursanız konuşuruz. Grubun tek bayanı olan alestaya gelip o kadar erkeğe katlanabildiği için teşekkür ederim. Görmüş olduğu gibi bayanları yemiyoruz veya dalga geçmiyoruz. Gerçekten delikanlı kızmış, motoru da oldukça iyi kullanıyor
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Buluşma iyi organize edlimedi, oturacağımız yerde 20-30 kişilik bir yer ayarlanmış olmalıydı ki tanışma gerçekleşebilsin. ama bugün herkes ayrı ayrı oturdu. Buluşma bence yinede güzeldi. artık fotoğraflara baka baka kim kimmiş anlarız.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

beyler organizasyonda baz1 kopukluklar olmus anlas1lan. ama en az1ndan bidahaki organizasyomlar için tecrübe olmustur. ben kat1lma basar1s1 gösteren herkesi kutluyorum. ben gelemediim içide herkesten özür diliyorum

elmasdag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 800
    Valla motorum olmadığı halde gene de geldim ama hiçbirşey anlamadım. Mesela danger0, seninle tanışmak isterdim ama senin de orada olduğunu bile bilmiyordum. Sağolsun Admin skullhunter hiç ilgilenmedi bizimle, emanet çanta gibi geçtik ayrı bir köşeye oturduk bizde...
    Sakın çok kalabalıktı demeyin 200 kişi değildik. Sadece 30 kişiydik. Biz de başka forumda yöneticiyiz ama toplantılarımıza gelen çok daha kalabalık insan grubunda bile herkesin tek tek hatırını soruyoruz. Eyvallah Erhan, yüzümüze bile bakmadın valla. Elimizi sıkıp bir merhaba-hoşgeldin desen yeterdi.
    Senin forumunun en çok görüntülenen ve cevap sayısı en yüksek konusunun mimarlarından biri olarak, bize de bir hal hatır sorup, varsa taleplerimizi dinlemeni beklerdim. Çünkü o marka motorumu sattığım halde bile, halen kullanan arkadaşlara yardımcı olmayı misyon edinip, hala orayı seviyeli bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Sadece ben de değil, yanımda oturan en katılımcı üyelerden gurzan da aynı şeyi söyleyecektir sana.....
    Bu arada organizasyona ön ayak olan chatnoir arkadaşımıza da, misafirperverlikte admini aratmadığı için ve bu organizasyona ön ayak olduğu için teşekkür ederim...
    Saygılar sunarım....

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    BBRR, ben bu hafta 16-24 vardiyasında çalıştığım için gidemedim. Bir dahaki sefere inşallah ...
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @elmasdag
    Bence tepkin birazcık ağır olmuş. Sonuçta forumun sahibi Erhan ama buluşmayı düzenleyen kişi de ChatnoiR. Bu buluşma sonuçta bir şekilde gerçekleşti. Çok sayıda motorun yollarda yol alması bile birşey bence. Evet çok şey paylaşamadık, konuşamadık, tanışamadık ama bu demek değildir ki bir dahaki buluşma böyle olacak. Ben inanıyorum ki bundan sonraki buluşma çok daha iyi organize edilecek. Siz yeter ki katılın...

eyvah eyvah sikayetler büyüyo. arkadaslar nie bukadar az yorum yapiliyo anlamadim.

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Bundan sonraki buluşmada herkes tek tek kendini tanıtır

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Bu kadar olumsuz yaklaşmayın yaaa... En azından kızların da motor kullanabildiğini gördük

Şimdi alesta bana kızacak ama bu espriyi yapmadan duramadım. Espriydi haa kızmaca darılmaca yokkkkkk

Motosikleti
    Tiger 800
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    @elmasdag
    Bence tepkin birazcık ağır olmuş. Sonuçta forumun sahibi Erhan ama buluşmayı düzenleyen kişi de ChatnoiR. Bu buluşma sonuçta bir şekilde gerçekleşti. Çok sayıda motorun yollarda yol alması bile birşey bence. Evet çok şey paylaşamadık, konuşamadık, tanışamadık ama bu demek değildir ki bir dahaki buluşma böyle olacak. Ben inanıyorum ki bundan sonraki buluşma çok daha iyi organize edilecek. Siz yeter ki katılın...
    Chatnoir sağolsun ilgilendi zati fazlasıyla ama bunu onun değil site sahibinin yapması gerekmiyor mu normal olarak... Biz varsa derdimizi veya temennilerimizi Chanoire mi anlatalım....

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı elmasdag adlı üyeden alıntı
    Valla motorum olmadığı halde gene de geldim ama hiçbirşey anlamadım. Mesela danger0, seninle tanışmak isterdim ama senin de orada olduğunu bile bilmiyordum. Sağolsun Admin skullhunter hiç ilgilenmedi bizimle, emanet çanta gibi geçtik ayrı bir köşeye oturduk bizde...
    Sakın çok kalabalıktı demeyin 200 kişi değildik. Sadece 30 kişiydik. Biz de başka forumda yöneticiyiz ama toplantılarımıza gelen çok daha kalabalık insan grubunda bile herkesin tek tek hatırını soruyoruz. Eyvallah Erhan, yüzümüze bile bakmadın valla. Elimizi sıkıp bir merhaba-hoşgeldin desen yeterdi.
    Senin forumunun en çok görüntülenen ve cevap sayısı en yüksek konusunun mimarlarından biri olarak, bize de bir hal hatır sorup, varsa taleplerimizi dinlemeni beklerdim. Çünkü o marka motorumu sattığım halde bile, halen kullanan arkadaşlara yardımcı olmayı misyon edinip, hala orayı seviyeli bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Sadece ben de değil, yanımda oturan en katılımcı üyelerden gurzan da aynı şeyi söyleyecektir sana.....
    Bu arada organizasyona ön ayak olan chatnoir arkadaşımıza da, misafirperverlikte admini aratmadığı için ve bu organizasyona ön ayak olduğu için teşekkür ederim...
    Saygılar sunarım....
    +1
    +yaklaşık70 km yolu, tanısmak için geldim. 6-7 kişi ile tanışabildim.
    elmasdag; tüm yardımların için tesekkür ederim.
    +fotolar yarın akşama...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

boy, dostum sen geziden zevk aldınmı? mc den maltepeye gidişi sayma, çay behçeinden kalkarken yavaş yavaş olayın tadını çıkara çıkara maltepe-bostancı ardından geriye dönüp kartal yapalım dedik ama ne mümkün. idealtepede kopmalar başladı, bostancıda herkes dağıldı. bekledim acaba kartal yönüne dönen olurmu diye ama kimse ortalarda yoktu. tamam organizasyon kötü olabilir, eksik olabilir hatta berbat bile olabilir ama deneyimli arkadaşlarında ellerini taşın altına sokup yardımcı olması gerekirdi. aramızda çoğu arkadaş belki ilk motorunu bu sene almıştı ve keyifli bir sürüş yapmak için gelmişti. şahsen ben bu düşünceler içindeydim ancak geziden bi şey anlamadım. sanki atlı kovalar gibi bi oraya bi buraya bitti. neyse çok daha fazla konuşmayayım bakalım diğer katılımcılar ne düşünüyor.

Motosikleti
    Tiger 800
    gurzan, rica ederim kardeş. Benim için zevkti....

Forumdan Uzaklaştırıldı UmARsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM900
    Ben çok eğlendim valla elmasdağ'ı merak ediyordum gelmiş ama göremedim seni.

Ya bari bir tane fotograf yollasaydın buraya :/

Bağdat caddesinde gidişimiz güzeldi ama orada çok koptuk trafikte ilerlemek zaten zordu ama benim hoşuma gitti.

Nice toplantılara diyelim.

gurzan nas1l 70 km e ya nerden gittin sen bole

sisliden giden senmisin

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler