Valla motorum olmadığı halde gene de geldim ama hiçbirşey anlamadım. Mesela
danger0, seninle tanışmak isterdim ama senin de orada olduğunu bile bilmiyordum. Sağolsun Admin
skullhunter hiç ilgilenmedi bizimle, emanet çanta gibi geçtik ayrı bir köşeye oturduk bizde...
Sakın çok kalabalıktı demeyin 200 kişi değildik. Sadece 30 kişiydik. Biz de başka forumda yöneticiyiz ama toplantılarımıza gelen çok daha kalabalık insan grubunda bile herkesin tek tek hatırını soruyoruz. Eyvallah Erhan, yüzümüze bile bakmadın valla. Elimizi sıkıp bir merhaba-hoşgeldin desen yeterdi.
Senin forumunun en çok görüntülenen ve cevap sayısı en yüksek konusunun mimarlarından biri olarak, bize de bir hal hatır sorup, varsa taleplerimizi dinlemeni beklerdim. Çünkü o marka motorumu sattığım halde bile, halen kullanan arkadaşlara yardımcı olmayı misyon edinip, hala orayı seviyeli bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Sadece ben de değil, yanımda oturan en katılımcı üyelerden
gurzan da aynı şeyi söyleyecektir sana.....
Bu arada organizasyona ön ayak olan
chatnoir arkadaşımıza da, misafirperverlikte admini aratmadığı için ve bu organizasyona ön ayak olduğu için teşekkür ederim...
Saygılar sunarım....