Efendy, hoşgeldin dostum
Efendy, hoşgeldin dostum
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
shadow dancer dostum pla güzel ama hanedanın önüne sıkışırız diyorum şu benim gezi çağrım aralarda kayboldu valla. abi site yönetimi çok tuhaf ya. bir plan yapıyoruz kendi çağrımı bulamıyorum. abidik gubidik şeyler en üstte. ama bu saygısızlık baba yaaa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gurzan guzel fotolarını beklıyorum yolda gıderken cektıgını de..
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
conqueror dostum bizde seni sıkıldı gitti zannettik mehmetle. ne arada kayboldun anlayamadık.conqueror adlı üyeden alıntı
@mete_han
Arkadaşlar, gezi düzenleyecekseniz gezilebilecek bir yer seçin. Cumartesi beşiktaş, ortaköy tarafları gezmek için müsait bir yer değil. Haftasonu herkes arabaya atlayıp dışarı çıkıyor. Genelde geziler sürüş keyfinin yaşanabileceği yerlerde oluyor. Bu yerler de genelde Şile, Ağva, Maşukiye gibi İstanbul dışı trafiğin olmadığı, doğaya yakın yerler. Ortaköy trafiğinde onca motorla hiçbir zevk alamayacağız.sonra beşiktaş ortaköy falan gezeriz...sahil boyunca turlarız...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
mete_han, öncelikle yazmış oldugun yazılardaki uslubunu begenmedigimi belirteyim. Bu yüzden yazılarını dikkate almıyorum. Ayrıca forum baslık konusu dısında yazı yazmamaya ozen goster.abi site yönetimi çok tuhaf ya. bir plan yapıyoruz kendi çağrımı bulamıyorum. abidik gubidik şeyler en üstte. ama bu saygısızlık baba yaaa...
Tarkandinc
Valla oralarda baya bi dolaştım. Dolaşırken ismini bilmiyorum Dragstarli arkadaş da sizleri arıyordu bana sordu bende arıyorum dedim. Ama bulamadim. Sıkılmıştım gerçekten ama sizlere iyi akşamlar demeden gitmezdim.
Bu arada söylemeden geçemiycem Caddebostan Mc Donalds'ın arabaya servis yolunda bir arkadaş falcondu galiba motoru, gazlayıp wheelie ve stoppie denemeleri yapıyordu kasksızdı tabi. Neyseki herhangi bi tatsızlık olmadı..Bahçede yemek yiyenlerin rahatsız olduğu gibi bende rahatsız oldum. Bu tür hareketlerin yerinin orası olmadığını düşünüyorum.
Fotograf makinem yoktu ki çekeyim Ayşe ablaya gönderyim
@conqueror
Ben sana fotoğraf yollim o zaman
Hoşbulduuk. İş ortamında hemen dönemedim kusura bakma. Forma rengin hoşuma gitti.. bizim mahallenin takımı. kuyubaşında oturuyorumda ona mahsuben...gurzan adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin kişi sanırım benim eğer göbekli, kravatı eksik zat kullanan çok konuşan vs... biri ise :Dbaron985 adlı üyeden alıntı
Haftasonu için YAĞMUR uyarısı var hava durumlarında... Bir plan yapılıyorsa bu dipnotun gözönünde bulundurulmasını öneririm naçizane.. :
baron ben kadirsoyyy=kadir ..ben sızınle ılk konusan kısıyım daha sonra derya geldı.sonra adını unuttugum bır arkadas geldı ve o arada sıyah focusla gelen gozluklu arkadasta elmasdag ve gurzan ıdı..gurzan fotograf cekmek ısteyen arkadas.umarım yardımcı olabılmısımdır.
Heee heee bende su siyah arabadaki adam icine flasli bi isik yaptirmis ara ara yaniyo saniyodum!! Diyorum ne adamlar varrr dikkat cekmek icin arabasina isik taktirmis!!!!!!
Gurzan fotograflari yarin bekliyoruz arkadasim....
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
UmARsIZ, valla siten sayesinde seni buldum. kadirsoy u da ilk geldiginden dolayi hatirliyorum. elmasdag da ok. gurzan zaten fotocumuz.onu nasil unuturum derya da aramizdaki tek bayan di zaten. karistirma ihtimalim yok
ilk bulusmada 5 kisi. birkac ta soldaki resimden cikardigim var.benim gibi biri icin bu kadar insan super. yalniz umarsiz kardes.senin sag ve solundaki arkadaslar kimdi. bide onlari cozsem olay biticek
selam arkadaşlar dünkü gezi güzeldi bence ufak tefek aksaklıklar olsada
bu arada kadirsoyun bahsettiği kişi benim jinlun 150 mavi adımda mehmet bu arada baronda benim egzoslara kötü kötü bakan hatta motorumun anahtarını yürütmeye çalışan arkadaşımdı sanırm ;)
derya adam senın fotografını cekıyor sen ne dıyorsun
Arkadaslar daha fazla katilim icin daha gec yada hafta sonu yaparsaniz daha iyi olur mesela ben dun gelemedim ve cok olmak isterdim.
alestevardiya, bende giderken bi isik gelip duruyordu. beni cektikten sonra farkina vardim birinin foto cektigini. gurzan helal olsun arkadasim. dun gece en cok calisan sendin
Gri Asya AS150T-1 motorun sahibi arkadaş kimse motorun sağ ve solunda yazan Asya Motor yazılarının yerine güzel bir şerit koymuş. Orjinal gibiydi. Çıkışta bayağı inceledik. Ama tüm Asya yazısını kaldırmak istiyorsan motor kısmında bulunan beyaz ASYA yazısını da siyaha boya istersen.
ExPrEss, yaw sabah mavi bir jinlun gordum. kaskida seninkine benziyordu.sabah 7:45 sulari maltepe E-5 yan yoldan gectin mi bugun yoksa hayel gormeyemi basladim. belkide bu kadar motorcu bunye ye fazla geldi, kaldiramadim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)