Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Buluşmadan memnun kaldınız mı?

Katılımcı sayısı
16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet, harikaydı

3 18.75%
  • evet ama daha iyi olabilirdi

8 50.00%
  • eh işte idare ederdi

1 6.25%
  • hayır ama yinede iyiydi

0 0%
  • hayır hiç memnun kalmadım

4 25.00%
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

04.08.05 İstanbul Anadolu Yakası Buluşması nasıldı?

REKLAM ALANI
    Efendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600rr
    Merhaba herkese. Yorumlardan anladığım kadarıyla herkes güzel bir olaya susamış ve bunun özlemini çekiyor... Foruma bugün üye oldum ve şu ana kadar oldukça keyifli geçiyor. Dün haberim olsaydı gelirdim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    İlk önce buluşmaya katılakan herkese tesekkurler.
    Bu tarz herkesin birbirini ilk defa gordugu bulusmalarda karısıklıgın olması cok dogal. Birkac bulusma yerinin belirlenmeside organizasyon için hata oldu ama ders çıkartıyoruz. Bulusmaya yeni katılan arkadaslarla tanısamadıgım ve onlara ilgi gosteremedigim icin kusura bakmasınlar. Tabii ki hepimizin farklı ve birbirimizin bilmedigi bir hayatı var ve o an ki piskolojisinin ve durumunu bilemeyiz aksam benim pek iyi degildi aklım biraz karisikti tekrar ozur dilerim ileride daha guzel bol sohbetli bulusmalar geziler yapacagiz merak etmeyin zamanla goreceksiniz saglam dostluklar kurulacaktır.

Motosikleti
    cbr600rr
    Baylar, bayanlar... Sizde yeni gelen birisine "hoşgeldin" v.s. gibi birşey söylenmiyor mu? yoksa "kendini evindeymiş gibi hisset" yaklaşımımıdır bu sessizlik?

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Baylar, bayanlar... Sizde yeni gelen birisine "hoşgeldin" v.s. gibi birşey söylenmiyor mu? yoksa "kendini evindeymiş gibi hisset" yaklaşımımıdır bu sessizlik?
    Efendy, forumumuzun tanısma konusu altına kendini tanıtabilirsin.
    Yeni üyeler! Bu forumda kendinizi tanıtabilirsiniz.. b uarada hosgeldin
    http://www.motosiklet.net/modules.ph...=viewforum&f=2

Motosikleti
    1000RR06
    millet gelemedim aksilik olunca elden birşey gelmiyor.Gezi güzel geçmiş bir dahaki haftaya buluşmak dileğiyle
    Acımadıki, acımadıki

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Efendy, daha az önce mesaj atmışsın. Hemen cevap bekleme, çoğu kişi şu an işte. Ben bazen sık bakabiliyorsam da çoğunlukla işim nedeniyle bakamıyorum. Hoşgeldin. Buluşmalara seni de bekleriz.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    toplantınız yınede güzel olmuş yazılanları okudum
    (kıskandımda bensız çay haaa )

gelememe sebebımi daha once Erhan arkadasımıza ve bir kaç arkadasımada belırttım.. gelırım deyıpte gelemedığım için herkestan özür dilerim.mazeretim önemlı olmasa ve Allah izin verdiği taktırde muhakkak gelmiştim.inşallah en kısa zamanda yapılacak diğer bır organızasyonda bende aranızda olmaktan kesinlikle buyuk keyıf alacağım .. pazartesi akşamı dangerO arkadasımla yıne kadıköy taraflarında yerını belırleyeceğimiz bir yerde buluşacağız sanırım Erhan arkadasımızda gelir .eğer aranızda bize katılmak isteyen olursa memnun olurum
    08/08/2005 (saati daha sonra belırlerız)
    kadıköy taraflarında motorlarımızı park edeceğimiz ve bizimde rahatca oturabıleceğimiz bir yer varsa arkadaslarımızdan yer önerilerini beklıyorum.
    toplantının adı: Geleneksel 2. Anadolu Yakası buluşması olsun
    hadi arkadaşlar Antalya gurubunu çatlatalım bu arada darısı Ankara gurubunun başına
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

valla bence cok guzeldi. ozellikle benim gibi motora yeni baslayanlar icin o kadar motorla birlikte gitmek hostu. Yalniz herkes bostancidan sonra devam edince bende heralde caddebostanin oralardan falan donulucek zannettim. ama birde E-5 e dogru gidiverdi grup ve 4-5 kisi kaldik. Geriden gelenleri biraz bekledikten sonra bizde ordan geri donup dagildik. Daha uzun ve keyifli gezilerde tekrar bulusuruz heralde

Motosikleti
    Honda Shadow
    Alıntı Efendy adlı üyeden alıntı

hoş geldin arkadaşım aramıza
    ahada mutfak burada kendi çayını kendin doldur burası hepımızın burada mısafırlık yok
    "tanışma"bölümündede kendini tanıtırsan arkadaslarımız hoş geldın der hemde seni daha iyi tanımış olurlar (yabancı gibi durma )
    tanışma bölümü linki:

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    arkadaşlar anladığım kadarıyla pek tanışamamışsınız...
    organizasyon konusunda biraz tecrübeliyimdir...
    kova burcunun tipik bir üyesiyim...
    eveeeeeet...
    organizasyon sırası bende....
    istanbul avrupa yakasının 22 yıllık müdavimi olarak
    13.08.2005 cumartesi günü saat 13.00 da leventde futbol federasyonunun tam karşısında ...sporcular parkında... buluşalım.....
    hafta içi gezi pek olmadı galiba...
    millet işte gücte...
    şimdi yeni bir link açıyorum...
    gezi programını detaylandırıyorum...
    tam gün gezi olsun...
    önce tanışırız...
    sonra beşiktaş ortaköy falan gezeriz...sahil boyunca turlarız...
    birazda sahilde muhabbet....
    deniz kenarı hoş olur...
    avrupa yakasında namımız duyulsun...
    en az 50 kişi bekliyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

matraks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni HUSSAR
    Hani beyler fotolar nerde ya ??
    [b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]

Caddebostandan idealtepeye gectik sonra ben sizi kaybettim nereye kayboldunuz yaaaaw. Bu arada orada bekliyen arkadaslari bulmussunuz galiba. Pek umdugum gibi gecmesede, Seleno ve Tarkanla tanisma ve sohbet firsati buldum. Sohbet guzeldi...

Bir dahaki sefere daha da guzel olur sanirim.

ewt beyler avrupa yakas1 organizasyonuna bi kulak verelim cumartes1 tam gun bence sonderece güzel bi fikir fakat bence bulusma yer1n1 deg1st1rmekte fayda var mete han anadolu yakas1ndan gelecekler icin

Motosikleti
    cbr600rr
    Alıntı shadow-vt adlı üyeden alıntı
    Alıntı Efendy adlı üyeden alıntı

hoş geldin arkadaşım aramıza
    ahada mutfak burada kendi çayını kendin doldur burası hepımızın burada mısafırlık yok
    "tanışma"bölümündede kendini tanıtırsan arkadaslarımız hoş geldın der hemde seni daha iyi tanımış olurlar (yabancı gibi durma )
    tanışma bölümü linki:
    Bende bu evrende yalnızım zannediyordum.. İnsanın sesinin alakalı birisine çarpıp geri dönmesi rüzgar kadar keyif verici.. Teşekkürler hoşbulduk...

Motosikleti
    Honda Shadow
    Alıntı freeozkan adlı üyeden alıntı
    ewt beyler avrupa yakas1 organizasyonuna bi kulak verelim cumartes1 tam gun bence sonderece güzel bi fikir fakat bence bulusma yer1n1 deg1st1rmekte fayda var mete han anadolu yakas1ndan gelecekler icin
    buluşma yeri olarak beşıktaşta Haneden Resteorantın önündeki (barbarostan aşağı inince ortaköy e dönen üst gecitin altı yani kısaca motor iskelesinin olduğu yer) müsait.hemde arkadasımızın büfesi var "Bahçe Büfe"beklerken çayınızı kahvenızı içebilirsiniz güzel şirin temiz bir yerdir.hiç olmazsa diğer katılımcı dostlarımız gelene kadar sıkılmazsınız böylece. önündede kartal heykelli güzel bir havuzu var B.J.K lı arkadaslarımız önünde resim çektirirler Ortaköy,bebek;Rumeli hisarı istikametinden Sarıyere gidip benim yerimede "gül suyuyla "yapılmış muhallebi yersiniz haaa unutmadan Emirgandada çay molası vermeyi unutmayın darılırım valla

Motosikleti
    cbr600rr
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Efendy, daha az önce mesaj atmışsın. Hemen cevap bekleme, çoğu kişi şu an işte. Ben bazen sık bakabiliyorsam da çoğunlukla işim nedeniyle bakamıyorum. Hoşgeldin. Buluşmalara seni de bekleriz.
    Hoşbulduk arkadaşım. Ortam hoşuma gitti. Buarada kötü bir huyum var, davet edildiğim heryere gelmeye çalışırım, ...

efendy hosgeldin

Motosikleti
    cbr600rr
    Alıntı freeozkan adlı üyeden alıntı
    efendy hosgeldin
    Hoşbulduk arkadaşım.
    Artık sende özgür değilsin. Yeni katılanlara göz kulak olma, erdem öğretme gibi bazı sorumlulukların var haberin olsun..

bir mesaj alindi

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı matraks adlı üyeden alıntı
    Hani beyler fotolar nerde ya ??
    akşam evime ulaşabilirsem göreceksiniz inşallah.
    matrax dostum; kask elden gidiyor haberin olsun
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler