Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Buluşmadan memnun kaldınız mı?

Katılımcı sayısı
16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet, harikaydı

3 18.75%
  • evet ama daha iyi olabilirdi

8 50.00%
  • eh işte idare ederdi

1 6.25%
  • hayır ama yinede iyiydi

0 0%
  • hayır hiç memnun kalmadım

4 25.00%
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

04.08.05 İstanbul Anadolu Yakası Buluşması nasıldı?

Motovento
    REKLAM ALANI
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    beylikdüzü-caddebostan.
    yaklaşık km verdim. 60 da olabilir, 80 de.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hadi ya beylik duzunden mi gittin valla helal olsun nediyim. arkadaslar avrupa yaks1 bulusmasini kim organize edecek bence elmasdag yaps1n bu sefer

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ChatnoiR
    boy, dostum sen geziden zevk aldınmı?
    Ben zevk aldım. Motor üzerinde olayım bana yeter. Bu buluşma turlamak için değil, tanışmak, birşeyler içmek için (hatta birileri çay ısmarlayacaktı diye hatırlıyorum ) gerçekleştirildi sanıyordum. Eğer dolaşmak için gelenler varsa sürüşü çok daha keyifli yerler var oralardan birine gitseydik. Sahil yolunda dönüp durmak hele topluca cadde trafiğine girmek pek keyifli değil çünkü. Dediğim gibi iyi organize edilirse bundan sonraki buluşma çok daha keyifli olacaktır.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

elmasdag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 800
    Alıntı UmARsIZ adlı üyeden alıntı
    Ben çok eğlendim valla elmasdağ'ı merak ediyordum gelmiş ama göremedim seni.
    Tanıştık kardeş. Araba ile gelen bendim.(siyah focus) Tekrar memnun oldum.

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Alıntı elmasdag adlı üyeden alıntı
    Valla motorum olmadığı halde gene de geldim ama hiçbirşey anlamadım. Mesela danger0, seninle tanışmak isterdim ama senin de orada olduğunu bile bilmiyordum. Sağolsun Admin skullhunter hiç ilgilenmedi bizimle, emanet çanta gibi geçtik ayrı bir köşeye oturduk bizde...
    elmasdag , bende bu tanışamama olayından dolayı çok rahatsızım.. Aslına bakarsan bu biraz da normal , birbirini tanımayan 30 kişinin 1 saatte tanışması biraz zor. Ama yineda buluşmada 3 masa oluştu ve birçok kişi birbiriyle tanışma fırsatı buldu. Ben zamanla bu buluşmalar tekrarlandıkça amacına ulaşacağını düşünüyorum. Ama asıl tanışma olanağı tam gün gezilerde mümkün oluyor.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

elmasdag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 800
    danger0, 1 saatte zor tabi abi, ben ona kızmıyorum. Dediğim gibi motorumu sattım. Evde hamile eşimi yalnız bıraktım geldim. Oturulan uzun masa boyunca oturan arkadaşların arka sırasına doğru yer bulamayıp oturduk. "Kardeşim siz kimsiniz, gelin şu masayı uzatalım sizde yanımıza oturun" diyen olmadı. Biz de 4. masayı yapıp yan tarafta kendi kendimizi ağırladık işte... Neyse canı sağolsun, ne yapalım...

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    bir toplulukta sadece ''4'' kişi dışarıda kalmışsa, sıkışılır, tıkışılır ve yer açılır diye biliriz.
    arkadaslar sagolsun, arkalarında ikinci sırayı yapanların kim olduklarını merak dahi etmediler.
    yazılanları okudukca ''hadi yaa o da mı oradaydı'' diyorum hayret ve üzüntüyle.
    neyse...
    inşallah birdahaki sefere...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

CANGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    ben diğer bir motor sitesinede üyeyim. her hafta çarşamba ve ctesi toplanıyoruz. geçen hafta saydım 51 motor yaklaşık 72 de kişi vardı. ama herzaman çokluk zevk vermiyor. zira ortak tek nokta motor sevgisi. o kadar insanın hepsinin standart olduğunu, hepsininde aynı ahlak değerlerine sahip olduğunuda sanmayın. bazen içlerinden birinin konuşacağı herhangi birşey size çok ters gelebilir. tüm bu sebeplerden ötürü arkadaşlar iyice tanımadan hiçkimseyle samimi olmaya kalkmayın. 20 yıllık bir motorcu kardeşiniz olarak size tavsiyem bu!

arkadaslar bidahaki buluşmanın cok iyi olacagını dusunuyorum bidahakine muhakkak katılacagım yine bi tavukçunun gazabına ugramazsam. herkesin bulusmadakı sorunu aynı ve sorunların katılan katılmayan herkese cok ıyı bı tecrübe oldugu kesın . yani bulusma tarihinin yerinin en kısa sürede belirlenmesini sabırsızlıkla beliyorum

Motosikleti
    AS 150 T
    ben elmasdaga katılıyorum.bıraz daha ozellıkle erhanın bıraz ınsanlarla ılgılenmesını yada kendını tanıtmasını beklerdım aama maalesef elmasdag ve gurzanın dedıgı gıbı kopuk bır organızasyın oldu.chatnoır dedıgın gıbı kartal tarafına gıdecektık ama onden bazı arkadaslar uzamaya baslayınca onde kopmalar oldu.bırılerı caddeye gıdelım dedı ve bızde caddeye yoneldık.arkadan bızı gorur ve gelırsnız dıye bekledık.bır grup dırek karsıya gıtmek ıcın ayrıldı nıtekım turlama sansı olmadı.ama herseye ragmen guzeldı.alesta sana helal olsun affreım be kıza nasıl suruyordu motorunu..
    motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Evveeeet bana cevap hakki dogdu galiba!
    Birincisi, kalabalik benim cok hosuma gitti... O motorlarin yan yana goruntusu yeter benim icin gelmeye!
    Asil kopukluk iki farli yerde toplanmamizdan kaynaklandi. Maltepede toplkananlar kendi aralarinda kaynasti cadde bostanda tolananlar kendi aralarainda (cunku toplanma/bekleme sureci birlikte gecirdigimiz surecten uzundu)
    Oturdugumuz yerde de herkes ancak yanindakilerle konustu o yuzden de kimse birbiriyle konusmadi. Bence hemen bir yere oturmak yerine maltepede en son herkesein bulustugu yerde kalip herkesin birbiriyle/motoruyla tanismasini saglamaliydik.
    Sonuc, pisman degilim, yine olsa yine yaparim!
    AAAA BU ARADA ARKADASLAR, BOY ARKADASIMIZ GECENIN SONUNA KADAR BENDEN KACMIS BULUNUP, GECENIN SONUNDA BEN "TEZ GETIRIN ONU BANAAAA" FERMANIMLA KENDISINI ANCA KARSIMDA BULMUS AMA DUELLO YA CESARET EDEMEMISTIR!
    BOY,
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

tarkandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    Bence gayet güzel geçti ilk toplantımız ama hem kalabalıkta herkezin ismini öğrenmek bunun yanında birde forumda anlaşabilmek için herkezin nick ini öğrenmek imkansız gibi.
    Birkaç buluşma sonra daha iyi kaynaşacağımızı düşünüyorum, bir de uzun geziler düzenyebilirsek, (hafta sonu sabahtan akşama kadar) çok eğlenceli olur bence.

Motosikleti
    AS 150 T
    skullhunter bırsey soyle senden cevap beklıyoruz.sıtenın sahıbı olarak bıraz organızasyona katkıda bulunabılırdın dıye dusunuyorum yanılıyormuyum.
    motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @alestevardiya
    AAAA BU ARADA ARKADASLAR, BOY ARKADASIMIZ GECENIN SONUNA KADAR BENDEN KACMIS BULUNUP, GECENIN SONUNDA BEN "TEZ GETIRIN ONU BANAAAA" FERMANIMLA KENDISINI ANCA KARSIMDA BULMUS AMA DUELLO YA CESARET EDEMEMISTIR!
    Bayanlarla asla düello yapmam, ne dersen kabul

Gerçekten bayanlar motora çok yakışıyor. Buna bir kez daha şahit oldum

bundan sonraki buluşmaya bende katılmak isterim bu arada Avrupa yakasında bi buluşma ayarlıycak bi arkadaş yokmu? saygılarımla

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Her carsamba saat 7bucukta cadde bostan deriz mesala, bi de gelenek olur..
    Saat sekize kadar orda beklenip sahile dolasmaya cikilir, daha da gec gelenler sahil yolunda kalabaligi gorur yanasir.
    Kac kisi olunursa yani, dunku kadar olmaz tabii...
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

bi dakka yaw. benim kafam iyice karisti. zaten 1-2 tane kisiyle konustuk.onlarida karistirdim heralde. simdi bu elmasdag scoter ile gelen toplantidan ciktim falan diyen arkadas degilmiydi. araba ile gelen baskasiydi sanki.

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    selam arkadaşlar....biraz nasreddin hoca misali olacak ama herkes haklı valla...2 ayrı yerde buluştuk, benim gibi böyle bir organizasyona ilk defa katılan biri için (topluca ehliyet başvurusu hariç) ortalık epey kalabalıktı...ha devamlı bu tür organizasyonlara katılan arkadaşlar için pek de kalabalık olmayabilir...çeşitli grublaşmalar oldu ki bu da normal...oturma düzeni tam kaynaşmaya engeldi...

çoğu kişi kimin kim olduğunu bilmiyor haliyle...herkesin nick'i alnında yazmıyordu ya...bence yine de güzel organizasyondu... devamında yine katılır hataları düzeltiriz diyorum

görüşmek üzere...saygılar

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @alestevardiya
    Her carsamba saat 7bucukta cadde bostan deriz mesala, bi de gelenek olur..
    Ooooo bakıyorum buluşma seni sarmış Oysa ki bu kadar ısrar etmesem gelmeyecektin. Sevindim. Bence de haftanın belli günleri belirlenen sabit yer ve saatte buluşabiliriz. Bu buşuşma yerlerinin biri Anadolu diğeri Avrupa yakasında olur. Kime uyarsa gelir. Gezilir, biryerlere gidip oturulur, muhabbet edilir. Bence bu şekilde insanlar birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı bulmuş olurlar.

@baron985
    Hiç şaşırmadım

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @deamon
    çoğu kişi kimin kim olduğunu bilmiyor haliyle...herkesin nick'i alnında yazmıyordu ya
    Bak buradan aklıma bir fikir geldi. İlk buluşmalarda herkes nickini, altına da adını bir kağıda yazıp yakasına iliştirsin

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler