mete_han şu kullandıgın yağ ile inan 5-10 motorun yag ihtiyacı giderilirdi yazık be boşa kullanıyon israf israff
mete_han şu kullandıgın yağ ile inan 5-10 motorun yag ihtiyacı giderilirdi yazık be boşa kullanıyon israf israff
olm erkek kardeşiyle insan müzik ortamına gelirmi ya...malmısın len...alsan hanımı gelsene...tarihi yerlere yengeyle gidersin...eğlenceye kardeşinle...valla bi garipsin...elindende tut kardeşinin kaybolmasın orda...30 yaşındayım hayatım boyunca apimle bakkala gitmişliğim yok...
ikinizde severim...benim tornadan geçmişliğiniz var...sevgi tornası...
kanka heç kafan çalışmıyo...ben bu heriflere neden motor alıyom veya aldırıyom...olayda pay sahabı oluyom...nedeni şu...yarın bi gün motur olmazsa gelin beni alın dediğimde ezik bi şekilde tamam abi diye gelecekler bana...yani bir nevi taksi şekli..ömür boyu bağlamışım arkadaşları kendime...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güzel bir gece olduğuna eminim...ama kanka işte desibeli fazla mekanlardan hoşlanmıyorum...
abicim senle ben uçuruma bile gözüm açık atlarım...sen yeterki gel de....
valla eşim ve kızım eğlenmiyorsa bende eğlenemem kanka...haramdır bana...siz diyom gencsiniz...hayat sizindir...ben evladımın nefes kokusunu kokladım...cennetim kızım...o yeter bana...harbi bizden geçti la...ben haz almam öle şeylerden...
magnatec 10W40....................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
gelmeyi cokisterdim ama yurt disindayim insallah baskazaman size iyi eylenceler (istanbul benim canim vatanimda vatanim)
metehan oğlan seni tenhada kıstırcam yeterli sebebim var artık
valla hanımla gelcektimde arapam yohtu be yaya olarakta hanımla beraber geç saatte kasar beni abi bünye meselesi
bi daha kine seni götürcem zaten
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
kıy paranada taksiye pin olm...iyi hadi açıklaman mazeretin olsun...bidaha olmasın...yoksa ben zopalayıcam seni...
akıllı olun...abinizim...fena pataklarım...
moturun yan sepeti olsaydı keşke dimi...sepette yenge sen arkamda...
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mete_han, regalci1903, aksi
OOOoo regalci ağamda buradaymış...yalan oldun be hacı nerelerdesin....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)