Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

20 Temmuz 2007 - MT Yaz Partisi - 2007@2007 CT Lucky Party

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    mete_han şu kullandıgın yağ ile inan 5-10 motorun yag ihtiyacı giderilirdi yazık be boşa kullanıyon israf israff

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

la kutup ayusu sen neden gelmedin sen yokken coşamadım
    ayrıca bende erken ayrıldım beyoğlundayım bi duş geceye devam bu arada sultanbeyliye giriş kapanmıştır şimdik

abicim senlen tanıştığımıza çok memnun olduk ben ve gardaşım 10 numarasın
    bu arada hani bizim prizmatik fotolar

olm erkek kardeşiyle insan müzik ortamına gelirmi ya...malmısın len...alsan hanımı gelsene...tarihi yerlere yengeyle gidersin...eğlenceye kardeşinle...valla bi garipsin...elindende tut kardeşinin kaybolmasın orda...30 yaşındayım hayatım boyunca apimle bakkala gitmişliğim yok...

Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kıllıtarkan beyfendi, motor alıp üzerine binemeyecek kadar motor aşığıdır, kıyamıyo motorlara

abim, her zaman beraberiz Görüşeceğiz muhakkak (handrosa haber verme, bozmasın muhabbetimizi)
    ikinizde severim...benim tornadan geçmişliğiniz var...sevgi tornası...

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ewde möl möl oturacağına sende gitseydin..... Aman para harcama.... Kıpti fürek seni....

Gez dolaş yaşın geçiyo olm....Bidaha gelmez bu günler...Oturur ağlarsın zamanı gelince.....
    kanka heç kafan çalışmıyo...ben bu heriflere neden motor alıyom veya aldırıyom...olayda pay sahabı oluyom...nedeni şu...yarın bi gün motur olmazsa gelin beni alın dediğimde ezik bi şekilde tamam abi diye gelecekler bana...yani bir nevi taksi şekli..ömür boyu bağlamışım arkadaşları kendime...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gözlerimiz seni aradı metehan sensiz eğlencenin tadı olmuyor

Motosikleti
    Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biri benden bahsetti galiba... olm hakettin ama sen onu...sana dedik senin parçaların çalıcak ortam çoşucak inlicek falan dinletemedikki...yok bilmiyorum yok belki gelirim falanlar filanlar...biz gittik mis gibi eğlendik...baktım senin M.Ö. zamanından kalma 90'ların pop parçaları çalıyo yıkılıyo ortalık dedim şuna bi nispet yapayım... hakettin sen onu...lafa bak...kafa kaldırmıyomuş...duyanda sanarki 45-50 yaşlarında falan yarmagül... sen gelmediğine yan...

resimler yarına arkadaşlar bende pil bitti...off modundayım...bu arada emeği geçen herkese teşekkürler...
    güzel bir gece olduğuna eminim...ama kanka işte desibeli fazla mekanlardan hoşlanmıyorum...

Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abim bende seni baska bir yere davet edecegim üzme sen o güzel canını
    abicim senle ben uçuruma bile gözüm açık atlarım...sen yeterki gel de....

Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araştırmacı gazeteci olarak burdan metehan' a sesleniyorum senin için konsolosluktan vize alamadığı için aramıza katılamadı dediler doğruluk derecesi nedir ?
    valla eşim ve kızım eğlenmiyorsa bende eğlenemem kanka...haramdır bana...siz diyom gencsiniz...hayat sizindir...ben evladımın nefes kokusunu kokladım...cennetim kızım...o yeter bana...harbi bizden geçti la...ben haz almam öle şeylerden...

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han şu kullandıgın yağ ile inan 5-10 motorun yag ihtiyacı giderilirdi yazık be boşa kullanıyon israf israff
    magnatec 10W40....................
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gelmeyi cokisterdim ama yurt disindayim insallah baskazaman size iyi eylenceler (istanbul benim canim vatanimda vatanim)

aksi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kisa bir zaman sonra harley olucak
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabofb isminiz listeden çıkartıldı.
    Saygılar
    slm erhanim kusuruma bakma kardes gelmeyi okadar istiyorumki ama malum ben turkiyede deyilim kardesim ama burdan siteyi takip ediyorum herkese saygilar her nekadar surcu lisan ettiysek af ola
    Cihan Hoşgür

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    metehan oğlan seni tenhada kıstırcam yeterli sebebim var artık
    valla hanımla gelcektimde arapam yohtu be yaya olarakta hanımla beraber geç saatte kasar beni abi bünye meselesi
    bi daha kine seni götürcem zaten
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan oğlan seni tenhada kıstırcam yeterli sebebim var artık
    valla hanımla gelcektimde arapam yohtu be yaya olarakta hanımla beraber geç saatte kasar beni abi bünye meselesi
    bi daha kine seni götürcem zaten
    kıy paranada taksiye pin olm...iyi hadi açıklaman mazeretin olsun...bidaha olmasın...yoksa ben zopalayıcam seni...

akıllı olun...abinizim...fena pataklarım...

moturun yan sepeti olsaydı keşke dimi...sepette yenge sen arkamda...

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    mete_han, regalci1903, aksi

OOOoo regalci ağamda buradaymış...yalan oldun be hacı nerelerdesin....

8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)