sizinle birlikte olmak çok keyifliydi emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler
abi ne anlaşılması arkadan gelen seslere ve görüntülere bakarsak sanki bir insanlık faciası yaşanıyor gibi adamlar halaymı çekiyor yoksa millet birbirinimi boğazlıyor hiç bir şey anlaşılmıyor valla
videolardan birşey anlayan varsa banada anlatabilir mi
başka resim yok mu bukadarcık mı
walla güzel eğlendik
bi ara baktım sadece biz eğleniyoduk sanki millet bakınıodu öle sağa sola oynamaya gelen bizden başka kimse yooktu
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
öncelikle tuğrul'a bu gece için tesekkurler
ve en cokta İbrahim 'e beni getirdiği için ayrıca o olmasaydı okadar eglenemezdik sanırım
erhan iyiki karanlık cıkmış videolar
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
1. videoda sanki hu çekergibi bir şeyler var müzikle beraber...
2. video da da sanki gençlik korku filmi gibi duruyo... ilk kim öldü anlamadım ilk başta alperi gördüm gibi ama..
eğlenceniz güzel görünüyo da bir de yan yan izleme derdi olmasa....
allah neşenizi bozmasın...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
evet şimdi birazda resimler konuşsun...
ilk buluşma mekanımız beşiktaş iskele çay bahçesi...08:30 toplantı saati...biz 08:50 gibi geldik...arkadaşların yarısı gelmişti zaten...
gece güzel 1.köprü semalarında havai fişek gösterileri vardı...
ve saat 10 gibi kopma mekanına doğru yola çıkış...
yaw bende arkadan trafik polisi gibin parlamışım...sanki sırtımda ampül var yaw...
devamı var ama acil dışarı çıkmam gerekti özür...devamı gelicek...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ooooo demek kopmak için bizim gidişimizi beklediniz öyle olsuuun
Ducatista:)
@Syriana
Resimleri kaskın içinden mi çektin? Hiçbir şey anlaşılmıyorevet şimdi birazda resimler konuşsun...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
nerde kalmıştık...heh havai fişek gösterilerinden devam...
istanbul boğazının kartpostal olacak güzellikte bir resmi...
veeee saat 10:20 sularında mekana giriş ve muhabbetlere dalış...
veee sıra geldi gecemizin çiftlerine...
Syriana , daisy_m çifti...
Skullhunter , Starsailor çifti...(yani patron ve patroniçe...)
buraki77 , Syriana çifti... pardon yaw kardeşi olucaktı o...
mekandan 1-2 kare....
bizde saat 12:30 sularında ayrıldık mekandan...sanırım biz gittikten sonra kopmuş bizimkiler... 1,5 sene REİNA'nın muhasebesini tutmuş birisi olarak bi değerlendirme yapıcak olursam mekanın dekorasyonu ve kullanılan renkler gayet hoş...yalnız DJ'ler biraz başarısızdı...parçaları sıralarken 90'ların arasına duyulmamış parçaları sıkıştırmaları özellikle yeni yeni kopmaya başlayan insanlarda bi şok etkisi yarattı...özelliklede bende... sonrasında türkçe vs.derken iyicene karıştırdılar...bizde biraz erken ayrılma kararı aldık...
yinede bizi misafir etmekteki çabalarından ve bu org.daki emeklerinden dolayı tuğrul arkadaşımıza teşekkürler...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Arkadaşlar şiddetli bağırsak enfeksiyonu geçiriyor olmam sebebi ile dün gelemedim
Dün akşamdan beri yatıyorum....
Off ya gelmeyi çok istemiştim....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ErTech
Geçmiş olsun Ertekin , umarım kısa zamana iyileşirsin... Zeytinlifest'i kaçırma bare...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
tuğğğrrruuuuuulllll,
fotolar çabııııkkk,
O kadar çekmeye uğraştım senin o Profes. Makine ile, ışıl ışıl çıkmıştık yaa
Poturdak
Shot at 2007-07-21
tüm aplalarıma selam olsunda...sir burak ve zevceleri Jasmine aplam beni pek güldürdüler gece vakti...Allah onlardan hoşnut olsun emi...Jasmine abla o nası bi bakış aplam ya... Tiny Toon'daki Elmayra misali...seviyorum ben bu kişileri...
Muzo abi kendini ortamdan neden soyutladın...eeiii... gürültüye başımız gelmiyo dimi abi...ah Metenin gıymatını bilmezsin ya dilancılara ya hoppidi genclere aldanıp peşlerine düşersin...hepde üzülürsün...eee...kankalarında seni özledi yani apim...yaparız bi gezi beyav...pazara seçim varmış ama emrinizdeyim...habar verin düşem peşinize...
denizci eylem apladaki şu asalete bak...İngiliz hanımefendisi saray soylusu mübarek...ahhh ahh ben ona dediydim bu gemicilere denizcilere varmaaa diye...çok yalvardıı muzo efendii verdik gitti aplamızı...
ipraam abe ilk gördüğüm yerde seni öpecem ısıracam abi...sayende ehliyet alıcaz...sınavdan 75 aldım geçtim say...sayende adam olduk dostum be...trafikte boynumuz bükük olmuca...itinim köpeğinim apim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)