Kıllıtarkan beyfendi, motor alıp üzerine binemeyecek kadar motor aşığıdır, kıyamıyo motorlara
abim, her zaman beraberiz Görüşeceğiz muhakkak (handrosa haber verme, bozmasın muhabbetimizi)
Kıllıtarkan beyfendi, motor alıp üzerine binemeyecek kadar motor aşığıdır, kıyamıyo motorlara
abim, her zaman beraberiz Görüşeceğiz muhakkak (handrosa haber verme, bozmasın muhabbetimizi)
Poturdak
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
walla şuanda hasetimden çatlıyorum yaa bende orda olmalıydımmm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
ben de çatlıyom
Poturdak
biri benden bahsetti galiba... olm hakettin ama sen onu...sana dedik senin parçaların çalıcak ortam çoşucak inlicek falan dinletemedikki...yok bilmiyorum yok belki gelirim falanlar filanlar...biz gittik mis gibi eğlendik...baktım senin M.Ö. zamanından kalma 90'ların pop parçaları çalıyo yıkılıyo ortalık dedim şuna bi nispet yapayım... hakettin sen onu...lafa bak...kafa kaldırmıyomuş...duyanda sanarki 45-50 yaşlarında falan yarmagül... sen gelmediğine yan...
resimler yarına arkadaşlar bende pil bitti...off modundayım...bu arada emeği geçen herkese teşekkürler...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ortam güzeldi ama içkiler çok pahalıydı ilk bira 20 YTL, sonrakiler 15 YTL, meyve suyu 10 YTL, votka 25 YTL... Ancak bir bira içebildim, zaten motorla gittiğimiz için birden fazlası iyi olmazdı. Gecenin en hareketli insanı İbrahim'di. İbo bak bu sefer resimlerini çekip siteye koymadım rezil olma diye. Kursta elinde kadın çantasıyla dolaşırken çektiğim fotoğraflar gibi güzel pozlar vardı bu gece de. Alper ile elele, kolkola falan
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Metehan abim bende seni baska bir yere davet edecegim üzme sen o güzel canını
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Gece iyiydi arkadaşlar, emeği gecen herkese teşekkürler.
Boy orada o tarz mekanların içinde daha ucuza içemezdik zannedersem. Biliyorsunki bizim memlekette kör tuttuğunu topal bulduğunu hesabı.. Acıkcası oraları bizi aşar derim başka bişi demem. genede güzel mekan ve güzel çalıyorlardı. Biz çıkarken ortam daha yeni ısınıyordu ve perküsyoncular içeri giriyordu gerisini siz hesabedin ve ardından tans şovu falan da varmış.. 01:30 dan sonra kalan olupta gören varsa anlatsın geri kalanını..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Ahanda çatladım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
günaydın millet ahanda yeni ayıldım walla
gece beklenildiği üzere saat 1 den sora patladı kalamayan arkadaşlar dertlerine yansın
gelişmiş ibo kardeşim partinin adamı seçildi
evt fiyatlar yüksekti ancak o tarz yerlerde bu fiyatlar gayet makul ama çok pahalıydı içemedik diyen arkadaşlara duyrulur bizim arkadaşın barında bira 1,00 ytl oldu yaz kampanyası
gecenin finaline doğru biz coşarken ben önce tv geldi çekim yapıyolar sandım meğersem bizim erhan video ya çekiomuş bizde halay çekiyoduk
çıkmamıza yakın bi görevli, geldi ve adam başı 15 ytl istedi bizden çok oynamışız yer işgal parasıymış
bizde o olaydan sora kapının önünde oynadık birazda
sorada evlere dağıldık
gelen gelemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum
yakında yeni bi organizasyonda gene görüşeceğiz
bakırköy sahilde yeni bi mekan varmış orayla bi görüşücem bi toplantı patlatırız artık süprizli bi yermiş gidip bi göreyim ben yeri
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ya bırak abi zaten senin yüzünden daha eğlenemedim.Evet bak bende senden bi intikam almayı düşünüyordum çok iyi hatırlattın.
Güzel bir geceydi kendi adıma inanılmaz eğlendim.Geceye benimle katılan Özge arkadaşımada ayrıca Teşekkür etmek isterim.Bu arada geziyi organize eden bize davetiyeleri veren içeridede gerçekten kendi adıma bizim için çok koşturduğunu bizi eğlendirmek için çok uğraştığını gördüğüm Tuğrul arkadaşımıza buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Bu arada otoruduğumuz localar için azami en aşağı ödenecek tutarın 1000 ytl üzeri olduğunu hatırlatmak isterim.
Aman efendim çok reca ederim nedemek yani..Gerçi bi ara halay çekip reinaya kadar g,idecektik ama zor tuttular demi
evt bu arada tuğrul arkadaşımızın emeklerine sonsuz teşekkürler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
tamam herşey iyi güzel anladıkta resimler nerde videolar nerdeeeeeee hıııı :
topige çakıldım kaldım her 2 dlk'de bir F5 yapıyorum.
Arkadaşlar şu resim ve video yükleme işini biraz hızlandırsak diyorum. Ömrümüz bu topicte F5 yapmaktan çürüyüm gidecek. Agaç olduk beeee
gecede emeği gecen herkeze teşekkürler güzel bi geceydi daha fazla kalmak isterdim ama napalım kısmet bi sonrakine
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)