Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

20 Temmuz 2007 - MT Yaz Partisi - 2007@2007 CT Lucky Party

REKLAM ALANI
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Kıllıtarkan beyfendi, motor alıp üzerine binemeyecek kadar motor aşığıdır, kıyamıyo motorlara

abim, her zaman beraberiz Görüşeceğiz muhakkak (handrosa haber verme, bozmasın muhabbetimizi)
    Poturdak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demin partiden ayunun biri aradı...şarkı dinletti...akşama çıkar o ayu...bana ayar yapıyo...bak gelmedin nası eğleniyoz şekli...hadi len...ne işim var bangır bangır müzük içinde...gencsiniz eğlenin...bizden geçti...kafam alıyomu demiyonuz...

başka bir ayuda taa Sultanbeyliden geldi...kimbilir nası döncek geriye...şimdi hoppidi hopidi takılıyodur...buna boşa ayu demiyom...yengeyle gideceğine erkek kardeşiyle gitmiş...ne diyim...zopalık...

muzo bey sizede ayrıca teesüf ederim...demek belli bir yaştan sonta tebeşirmi patlıyormuş ne....biz 2 ihtiyar Kalamışta takılırdık...biz Çamlıcanın 3 gülüyüzz....

la olm iki dakka otur bi kıçının üstüne...heryerde sen varsın gardaşım...bi dur yav...başım döndü..

heh bi sen eksiktin.............aman geri kalmayın...

Ewde möl möl oturacağına sende gitseydin..... Aman para harcama.... Kıpti fürek seni....

Gez dolaş yaşın geçiyo olm....Bidaha gelmez bu günler...Oturur ağlarsın zamanı gelince.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ewde möl möl oturacağına sende gitseydin..... Aman para harcama.... Kıpti fürek seni....

Gez dolaş yaşın geçiyo olm....Bidaha gelmez bu günler...Oturur ağlarsın zamanı gelince.....
    Alp Tunay,
    sen niye gelmedin İzmirden buraya ne varkine, aç gazı 5 saatte buradasın (Ama sana diyim mi, bu MT yaşlılara acımıyo, huzurevi ne koyarlar adamı vallah)
    Poturdak

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    walla şuanda hasetimden çatlıyorum yaa bende orda olmalıydımmm
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

Motosikleti
    ben de çatlıyom

Poturdak

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alp Tunay,
    sen niye gelmedin İzmirden buraya ne varkine, aç gazı 5 saatte buradasın (Ama sana diyim mi, bu MT yaşlılara acımıyo, huzurevi ne koyarlar adamı vallah)
    Aynı anda bizimde toplantımız vardı..... Tanışma toplantısı.... Daha önemli olmasa düşünürdüm....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demin partiden ayunun biri aradı...şarkı dinletti...akşama çıkar o ayu...bana ayar yapıyo...bak gelmedin nası eğleniyoz şekli...hadi len...ne işim var bangır bangır müzük içinde...gencsiniz eğlenin...bizden geçti...kafam alıyomu demiyonuz...
    biri benden bahsetti galiba... olm hakettin ama sen onu...sana dedik senin parçaların çalıcak ortam çoşucak inlicek falan dinletemedikki...yok bilmiyorum yok belki gelirim falanlar filanlar...biz gittik mis gibi eğlendik...baktım senin M.Ö. zamanından kalma 90'ların pop parçaları çalıyo yıkılıyo ortalık dedim şuna bi nispet yapayım... hakettin sen onu...lafa bak...kafa kaldırmıyomuş...duyanda sanarki 45-50 yaşlarında falan yarmagül... sen gelmediğine yan...

resimler yarına arkadaşlar bende pil bitti...off modundayım...bu arada emeği geçen herkese teşekkürler...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Ortam güzeldi ama içkiler çok pahalıydı ilk bira 20 YTL, sonrakiler 15 YTL, meyve suyu 10 YTL, votka 25 YTL... Ancak bir bira içebildim, zaten motorla gittiğimiz için birden fazlası iyi olmazdı. Gecenin en hareketli insanı İbrahim'di. İbo bak bu sefer resimlerini çekip siteye koymadım rezil olma diye. Kursta elinde kadın çantasıyla dolaşırken çektiğim fotoğraflar gibi güzel pozlar vardı bu gece de. Alper ile elele, kolkola falan
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ortam güzeldi ama içkiler çok pahalıydı ilk bira 20 YTL, sonrakiler 15 YTL, meyve suyu 10 YTL, votka 25 YTL... Ancak bir bira içebildim, zaten motorla gittiğimiz için birden fazlası iyi olmazdı. Gecenin en hareketli insanı İbrahim'di. İbo bak bu sefer resimlerini çekip siteye koymadım rezil olma diye. Kursta elinde kadın çantasıyla dolaşırken çektiğim fotoğraflar gibi güzel pozlar vardı bu gece de. Alper ile elele, kolkola falan

gelemediğim için üzülüyorum aslında ama ne kadar pahalıymış iyikide gitmemişim dedim bi an
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sizden sonra biz daha da coştuk... Erhan abi bir ara video çekti asıl onlar yayınlanırsa sen gör şenliği
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Metehan abim bende seni baska bir yere davet edecegim üzme sen o güzel canını
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

leto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
    Gece iyiydi arkadaşlar, emeği gecen herkese teşekkürler.

Boy orada o tarz mekanların içinde daha ucuza içemezdik zannedersem. Biliyorsunki bizim memlekette kör tuttuğunu topal bulduğunu hesabı.. Acıkcası oraları bizi aşar derim başka bişi demem. genede güzel mekan ve güzel çalıyorlardı. Biz çıkarken ortam daha yeni ısınıyordu ve perküsyoncular içeri giriyordu gerisini siz hesabedin ve ardından tans şovu falan da varmış.. 01:30 dan sonra kalan olupta gören varsa anlatsın geri kalanını..
    Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Alıntı leto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gece iyiydi arkadaşlar, emeği gecen herkese teşekkürler.

Boy orada o tarz mekanların içinde daha ucuza içemezdik zannedersem. Biliyorsunki bizim memlekette kör tuttuğunu topal bulduğunu hesabı.. Acıkcası oraları bizi aşar derim başka bişi demem. genede güzel mekan ve güzel çalıyorlardı. Biz çıkarken ortam daha yeni ısınıyordu ve perküsyoncular içeri giriyordu gerisini siz hesabedin ve ardından tans şovu falan da varmış.. 01:30 dan sonra kalan olupta gören varsa anlatsın geri kalanını..
    evet güzel bir geçeydi, teşekkürler.
    ismail ne zaman kalktın olm sen yaaa
    Artık bundan sonra bir mangal partisi bekliyoruz

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Ahanda çatladım
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    günaydın millet ahanda yeni ayıldım walla
    gece beklenildiği üzere saat 1 den sora patladı kalamayan arkadaşlar dertlerine yansın
    gelişmiş ibo kardeşim partinin adamı seçildi
    evt fiyatlar yüksekti ancak o tarz yerlerde bu fiyatlar gayet makul ama çok pahalıydı içemedik diyen arkadaşlara duyrulur bizim arkadaşın barında bira 1,00 ytl oldu yaz kampanyası
    gecenin finaline doğru biz coşarken ben önce tv geldi çekim yapıyolar sandım meğersem bizim erhan video ya çekiomuş bizde halay çekiyoduk
    çıkmamıza yakın bi görevli, geldi ve adam başı 15 ytl istedi bizden çok oynamışız yer işgal parasıymış
    bizde o olaydan sora kapının önünde oynadık birazda
    sorada evlere dağıldık
    gelen gelemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum
    yakında yeni bi organizasyonda gene görüşeceğiz
    bakırköy sahilde yeni bi mekan varmış orayla bi görüşücem bi toplantı patlatırız artık süprizli bi yermiş gidip bi göreyim ben yeri
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Gelişim Sürücü Kursu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Ya bırak abi zaten senin yüzünden daha eğlenemedim.Evet bak bende senden bi intikam almayı düşünüyordum çok iyi hatırlattın.
    Güzel bir geceydi kendi adıma inanılmaz eğlendim.Geceye benimle katılan Özge arkadaşımada ayrıca Teşekkür etmek isterim.Bu arada geziyi organize eden bize davetiyeleri veren içeridede gerçekten kendi adıma bizim için çok koşturduğunu bizi eğlendirmek için çok uğraştığını gördüğüm Tuğrul arkadaşımıza buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Bu arada otoruduğumuz localar için azami en aşağı ödenecek tutarın 1000 ytl üzeri olduğunu hatırlatmak isterim.

Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın millet ahanda yeni ayıldım walla
    gece beklenildiği üzere saat 1 den sora patladı kalamayan arkadaşlar dertlerine yansın
    gelişmiş ibo kardeşim partinin adamı seçildi
    Aman efendim çok reca ederim nedemek yani..Gerçi bi ara halay çekip reinaya kadar g,idecektik ama zor tuttular demi
    Gelişim Sürücü Kursu
    0216 330 54 44
    0216 336 62 77
    www.gelisimsurucu.com
    msn: ehliyet@msn.com

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    evt bu arada tuğrul arkadaşımızın emeklerine sonsuz teşekkürler
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    tamam herşey iyi güzel anladıkta resimler nerde videolar nerdeeeeeee hıııı :

topige çakıldım kaldım her 2 dlk'de bir F5 yapıyorum.

Arkadaşlar şu resim ve video yükleme işini biraz hızlandırsak diyorum. Ömrümüz bu topicte F5 yapmaktan çürüyüm gidecek. Agaç olduk beeee

selcukates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya kaldık
    gecede emeği gecen herkeze teşekkürler güzel bi geceydi daha fazla kalmak isterdim ama napalım kısmet bi sonrakine
    pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
    napalım karadan devam edicez... selçuk

Tanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet resim bekliyoruz

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)