hehehe, şahane olucak da, moturları ne edeceğiz yavv
hehehe, şahane olucak da, moturları ne edeceğiz yavv
Poturdak
Alperrrrrrrrrrrrrrrrr Ezik misin olum neyden bahsediyorsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Alper,Benide bi kenara iliştiriver abicim.+1 olayına bakıcaz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
herkese iyi eglenceler...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
yazın efendim selcukates +50
yer varmı okadar kişiye
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
arkadaşlar banada yer var mı ? +1
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
vay beee budur işte patyyyy timeeeeee ... dağıtılsın toplanamasın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
slm arkadaslar.. tugrul ben hatırlayabilirseniz eger paintball organizasyonunda zorla yakantop oynatan arkadas.... bu parti konusu uzun zamandan beri vardı ve sonunda basardık... cuma gece 20,30 buluşmasında ben herkese davetiye vericem.. her davetiye 2 kişiliktir ve mekan sekizyüz kişi alabilmektedir.. motorlar için ücretsiz bi garajımız bulunmaktadır ve mekanın en basit tarifi beşiktaştan gelirken reinayı gecince 200 metre ilerde solda... veya türkcell arenanın tam karşısında... hepinize sevgilerle umarım sizlere güzel bi eglence sunabiliriz...
to be or too be
erhan benide yaz bende geliyoooom hic birşey yapmasam yeni arkadaşlarla tanışmak için yine gelirim ya
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
OOoooo Halis Bey
Beraber iki göbecik atarız karşılıklı yaavv
Poturdak
fiyatlar ne bira, votka v.s.... ona göre içmeden gelelim mekan kazansın. ama pahalı ise azcık içip geliriz be yawww..
ooo bizim tayfa burdaymış...dum tısss dum tıss şekli...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
baba alkol alamayız ama yaa, nasıl dönücez sonra motorlarla..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
hadi millet alkol olayına o kadar takılmayın yanınızda ıcmeyen bı arkadaş getirin en iyisi siz içersiniz yanınızdakı servis ceker
yada sabaha kadar bekleyip ayıldıktan sora mekanın temizliğine yardım eder öyle eve gidersiniz
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
selcuk len sen arabayla gel ben motorsuz geleceğim sen beni eve bırakırsın artık akşam ben çok içecemde
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
kıvırma modundaydımda hatun gördü mecburen geleces :(
listede metalgod +1 olarak iki kişi varım :D birde seno eklenmişim :D yani ben toplam 3 kişi geliyom partiye
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)