valla bende yazılmak istiyorumda detaylrı görmem gerek
Starsailor+10 yazalım lütfeeeeen
Ducatista:)
yavv bizsiz parti olur muuuu
Mangalı kim yapacak o zaman size, değil mi ama
olmaz böyle, derhal listeye denizcimuzaffer, denizcieylem ve denizciforesightı ekleyinizz
Bir daha da görmeyeyim bizden gizli iş çevirdiğinizi o na göre
Poturdak
Bende gelirimmmm...
Motorum serviste zaten motorlada gelemeyeceğim için dibine kadar eğlenebilirimmm
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Benide listeye yazınn kaçmaz abi bu partii heyooo
ben de gelmek istiyorum, ekleyiniz listeye ;)
ne partisi bu?
gelmem zor, motorumu bugün verdim ama
olmazsa 4 tekerle geliris
bi açıklama pls
GKN MOTORS
20 sinde yalowa dayım ! YoL Bilmem iz biLMem nası geleyim ASLında MT iLe tanışşma fırsatı oLabilir belKim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Parti öncesi buluşup laflamak için vaktimiz olacak buluşma bilgileri aşağıda
Parti Öncesi Buluşma
YER: Beşiktaş'daki kadıköy vapur iskelesinin yanındaki çay bahçesi
Buluşma Saati: 20:30
Buluşma Noktası Google Map
Kuruçeşme Escape Google Map
Parti detaylarına gelince gecede daha çok R&B ve 90'lar dan parçalar çalacak
Ayrıca perkusyonist üç bayan davulcu ve bir danscı geceye renk katacak. Geceye daha çok bayan arkadaşlarınızla gelirseniz seviniriz.
Damsız alamıyoruz durumu yok
Elinde biletler ile partiye gel diyen kişiyi bul
Daha neler +10 mu Tüm kızlar geliyor demek ki
Partide alkol alacak arkadaşlara alkollü araç kullanmamaları gerektiğini söylememe gerek yok sanırım.
skull' um hunter' ım, şahane olacak bu parti
Biz orada olacağız, ama şeyi planlayamadık, Motorlarla gelirsek alkol alamayız Kızlar içer biz bakarız, ama motorsuz gelirsek de ambians bozulur mu
Olmazsa bağrımıza daş basıp içmeyecez
teşekkürlerimizi sunarız
Poturdak
erhan kardeş benide yaz gelmemek olmaz o gün ordayız tüm mt ailesi olarak bu parti kaçmaz derim sevgiler
Rüzgar gibi geçti
Erhan cım bende +1 ordayım
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
günaydın millet
listemiz güncellenmiştir gelecek arkadaşlar isimleri yazdırmaya dewam please
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Erhan elbette böyle bir gecede alınan alkol ile araç kullanmanın çok tehlikeli bir şey olduğunu bilmeyen yoktur heleki 2 teker kullanmak çok büyük tehlike...
Benim motorum serviste olmasa bile böyle bir organizasyona herhangi bir araçla gelmeyi düşünmem
Parti kaç gibi bitecek? Buda dönüş için önemli bir ayrıntı...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
hıyeeeeeyyyt yettim gayri... alper kanka bizsiz partimi olur yaw...ne tat alırsınız sonra o partiden... ekle kanka bizide...mümkünse skull. ve starsailor altına olsun lütfen...Syriana+daisy_m olaraktan...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Selam biz de konuştuk kararlaştırdık gelmeye karar verdik Buraki77+1 geçen denizciforsight ile görüştüm oda gidiyormuş partiye hatta ismi yazılı idi listede bize o tavsiye etti şimdi listeden çıkmış sevgili alper Bizi de 20. sıraya yazın lütfen Kazasız sürüşler
Bu arada metehan nerede onu göremiyorum onsuz parti olmaz mete buraya hadi eller havaya
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)