15 temmuz 2007 şarköye gidiyoruz
Reklamlar
-
Shot at 2007-07-09
Shot at 2007-07-09
orda motosiklet tutkunlarının uğrak yeri olan cafedeye takılıcaz.cafe kumsalda zaten yani denize sıfır.isteyen tavla turnuvası düzenlesin,isteyen denize girsin isteyen voleybol oynasın falan filan işte.
gelmek isteyen arkadaş olursa buraya adını yazdırsın.
unutmadan şarköyün virajları tam biz motorculara göredir,yat babam yat.
hepinize saygılr,selamlar.....
[MT] İSTten şarköye gelecekler için buluşa yeri 4.levent metro istasyonu önü haritadaki küçük kırmızı nokta
sabah saat 07.00 bence mantıklı çünkü iki buçuk saatte gitsek saat 10 olur e akşamada geri dönüleceğine göre ??
ist mt toplanma saati istek üzerine 07,00 ye alınmıştır
1-silah1
2-metalgod
3-pınarr
4-denizcimuzaffer
5-faruk59
6-canavar_hk
7-8-eski üyelerden özgür ve arkadaşı,çanakkale üzerinden gelecekler
9-10-11-12-iş yerinden arkadaşlar,lüleburgaz üzerinden gelicekler
13-14-15-16-skykaptan ve arkadaşları
17-burak77
18-fener1907 (orda bize katılacak)
19-uakbulut
20-ihsanhakan
msn adresim: faruksevim59@hotmail.com
tel no:0544 265 59 64
ist mt buluşma noktası.metalgod tel:0555 700 98 34
Shot at 2007-07-13
Shot at 2007-07-13
ist ve çorludan gelicek arkadaşları,saat 8,30-9,00 arası tekirdağ girişindeki maxi nin önünde bekliycem. 9,30 gibi de burdan haraket ederiz artık.
Reklamlar
-
inşallah bi aksilik cıkmazsa ben herturlu varım faruk...çorlu'dan da bikac arkadas gelebilir...çok güzel olur...peki nerden gitcez uçmakdere yolundan mı yoksa asvalttan mı??
-
way beee şarköye gitmeyeli en az 6 yıl oldu
nur içinde yatsın dedeciğimin yazlığı vardııı vosvosa oturtur tüm torunları götürürdüü beraber balığa çıkardıkkk kastroya giderdikk birde
çook eskiye götürdü faruk be bu topic beni
seneler ne kadar çabuk geçiyorrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
belifeless adlı üyeden alıntı
way beee şarköye gitmeyeli en az 6 yıl oldu
nur içinde yatsın dedeciğimin yazlığı vardııı vosvosa oturtur tüm torunları götürürdüü beraber balığa çıkardıkkk kastroya giderdikk birde
çook eskiye götürdü faruk be bu topic beni
seneler ne kadar çabuk geçiyorrr
fotolarla beraber daha güzel olur...yakındaysan buyur sende gel
-
keşkee ama uzaklardayımmm
15gün önce olsaydı bu gezi ben tekirdağdayken
babadan arabayı kaçırır gelirdim
bulabilseydim eski fotoları koyucaktımm oradan hatıra ama kayıppp sinir bastı
neyse ben 4 gözle sizin fotoları bekliyeceğim artık
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
lüleburgazdan gelicek arkadaşlar hayrabolu-malkara istikametinden geleceklerdir.katılmak isteyen olursa o guruba katılırlar.
tekirdağdan bu gidiçle sadece hüseyinle beraber çıkıcaz yola
-
Ben de bir Erikli yapmayı düşünüyorum ama bu hafta yattı maalesef. Sizlere iyi yolculuklar.
-
-
Ben gelirim. Ama Şarköy nerde onu bi söyleseniz. Kaç km bu arada?
-
11 Temmuz 2007, 22:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende gelirim 250 km cıvarı
nerde toplanmayı düşünüyorsunuz ve kimler geliyor
-
11 Temmuz 2007, 22:56
silah1 ve pınar fazla sürat yapmayacaksanız beni geride bırakmayacaksanız bende gelirim :D çünkü ikinizdede canavar var
-
11 Temmuz 2007, 23:16
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok canım ben sarköy yolarını bilirim ve gitmek isterseniz toplancaksanız ben gelirim eger yer soyleyin
-
11 Temmuz 2007, 23:28
ozaman yazın adımızı listeye sen ne diyosun pınar başka başka kimseler gelmiyomu
-
11 Temmuz 2007, 23:32
metalgod adlı üyeden alıntı
silah1 ve pınar fazla sürat yapmayacaksanız beni geride bırakmayacaksanız bende gelirim :D çünkü ikinizdede canavar var
Ben yavaş gidicem bu sefer. Kazadan sonra sarsıldım hız yapamıyorum :(
-
11 Temmuz 2007, 23:34
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nerde kacta topncagız onu karar verin benimde yazlık var orda şu anda kardeşim orda ve denize sifir gundogdu 2 de şarkoyu bilen arkadaşlar bilir
-
11 Temmuz 2007, 23:34
hımm tavla uzmanı pınardın dimi :D hani şu lastikleri kapan yani istden 3 motor olduk öylemi
istlilere 4.levent metro durağı uyuyomu ?? ordan tem e girer ordanda halis abiyi takip ederiz :D
-
11 Temmuz 2007, 23:35
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet lastik kaybedende bensdeniz
ben eger plakaları yetiştire bilirsem yeni makinamla gelirsem yavaş kulanmak zorundayım
-
11 Temmuz 2007, 23:36
metalgod adlı üyeden alıntı
ozaman yazın adımızı listeye sen ne diyosun pınar başka başka kimseler gelmiyomu
kimin gelmesini istersin söyle getiriyim
-
11 Temmuz 2007, 23:42
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben her yere uyarım saat kacta onu haber verin ben gelirim zaten gitmek icin bahane arıyordum şarköye denize girmek isterseniz size sahilde buluruz yani
-
11 Temmuz 2007, 23:42
abi kimi getirebiliyosan getir :D ne kadar kalablık o kadar eğlence sohbet muhabbet deşarj dimi valla ben bi alper_tim tanıyorum diyeibbilirim kimseyi tanımadığım için isim veremicem
halis abi bi kaç kişi daha söylesin yani gelmek isteyen varsa ona göre herkese uyacak bi ortak yer belirleyelim ben sizin bulunduğunuz yerlere bakarak bişey salladım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)