iyide benimde kafam karıştı bu buluşma noktası konusunda şimdi ben E 5 den gelirsem bu yer nerde kalıyor bana bir soylermisiniz metro duragı aynı zamanda metro alışveriş merkezinin orası degilmi
iyide benimde kafam karıştı bu buluşma noktası konusunda şimdi ben E 5 den gelirsem bu yer nerde kalıyor bana bir soylermisiniz metro duragı aynı zamanda metro alışveriş merkezinin orası degilmi
abi e-5 ten gelirsen birinci köprü yolandan halıcıoğlu tarafından geleceğini varsayarsam beşiktaş balmumcu levent sapağından yani köprüden önceki son çıkıştan çıkacaksın 1.levent metro city yönünde devam edeceksin eğer köprü yönünden geliyosan birincisi beşiktaş sapağı ordan değil ikinci sapaktan yani levent sapağından çıkacaksın zaten o yol shellin önünden metro citynin önünden iş bankası gökdelenlerinin önünden sabancı gökdelenlerinin önünden 4.levent metro istasyonun önüne düşürüyo seni
ok anlatabildimmi :D
limanda kahvaltı etmicekmiyiz faruk..evde mı kahvaltı edelim
hakkaten yav maxide toplanıp hareket edeceksek kahvaltı noolcak :D valla ben olmadı poğça alırım gelirken yolda yerim :D
ok anladım tefonu yazdım da birde 7 mi 7:30 mu
7 olsun 7 :D faruk abi değiştir saati 07:00 yada son dakka değiştirmeyelimmi şimdi geleceklerden bi kaçaı foruma giremeyecek göremicek bırakacaz adamları gidecez ben 7 gibi orda olurum zaten beklerim en geç 07:40da hareket ederiz
yav ne organizasyonmuş :D 7 sayfada organize olamadık :D başka gelecek yokmu bakın son şansınız ha yarın sabah yola çıkıyoruz :D
abi neden bukadar zorluyoruz birbirimizi msn yokmu kimsede
benim msn "the.devil.monster@hotmail.com" birbirimizi ekleyelim...anlasmak daha kolay olur...
voltrann@hotmail.com aslında biorganizaotr olur net saatikoyar herkes uyar ama bu seferlik böyle oldu
limanda edicez de maxinin orda karşılıyalım adamları hem orası beklemek için ideal.
geçen gelen tayfayı orda karşılamıştım ondan orası dedim zaten direk tekirdağın girişi.
hüseyin gelip gelmeyeceğin belli oldu mu artık.
ist mt den olması lazım organizetör,çünkü ilk buluşma noktası orası.bu seferlik böyle oldu,birdahaki sefere daha iyi olur inşallah.
::tutkuy::
Yaa arkadaşlar ben benim motora pek güvenmiyorum. Kaza yapmıycak biri beni artçı alabilir mi?
eminmisin istersen ben alırım ama kaza yapmamak
bu kısmet meselesi dikkatli biir şekilde giseriz
Kaç kişi olduk
Ben geliyorum, biraz sonra motoru bakıma götürüp hazırlayacağım.
Pınar Hanım şöförlüğüme güvenirseniz ben alabilirim sizi
Liste bir güncellensin yavv
Poturdak
teşekkürler sende gel oldu olacak
Ben düşüniyim biraz daha. Yaa yollarda bişey olursa diye korkuyorum. Zaten kazadan sonra çok korkak binmeye başladım. Motorda da bilmediğim bişeyler var eskisi gibi değil. Ama yavaş gidersem yakınımda benimle birlikte yavaş gidecek kişiler olursa motorla gelebilirim sanırım.
iide ister istemez çok süratli gidemicez grup haliyle gidiyoruz yollar virajlı halis abinin motoru rodajda sen öylesin çok fazla süratli yanındada bir iki kişi illaki olacağına göre sorun yok olmadı ben yanyana giderim senle aynı süratle olur biter
bu arada arkadaşlar bilmeyenler grup sürüşlerindeki şaretlerle ilgili olan başlığı okusun faydası olacaktır
grup halinde giderken en ön sırada halis abi ve muzaffer abi olur sanırım çünkü halis abi 83den bu yana motosiklet sürücüsü takip ettiğim kadarıylada muzaffer abide tecrübeli biri dolayısyla onların peşindende biz sıralanırız tekirdağa kadar sonrasında buluşma noktaasında tekrar bi karar alınır devam ederiz
Gideriz hep beraber endişelenme Pınarr
Benim Motor daha rodajda, çok gazlayamam zaten. Bir de yüksek süratte ön camın oluşturduğu hava boşluğu kaskımı sanki biri arkadan itiyormuş gibi zorluyor. Uzun sürüşlerde boyun ağrısı yapacağa benzer
Poturdak
Ben dönüşümlü gidicem karar verdim. Biraz ben sürücem biraz artçı olucam
heheheh, senin motoru bağlarız bir yularlan bizimkilerin arkasına
Çocukken beygirleri pazara öyle götürürdük
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)