"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
valla babacım orada denize gireceğimiz yeri faruklar falan ayarlayacak sanırım çünkü organizasyonu asıl yapan onlar biz istanbulda toplanarak onlara katılacaz kalıcak yer konusundada halis abi orayı iyi bildiği için ona danışmak lazım ayrıca oyun bozanlık yapmayın cumartesi gitmeyin pazar sabağın köründe hep beraber gidicez işte tekrdağa vardığımızda sağilde bi kahvaltı edicez ordanver elini şarköy!
Arkadaşlar,
Bende guruba direk Şarköy'de katılabilirim.Çünkü Ben bu akşam yola çıkmayı düşünüyorum.
"Hayatta yegâne varlığım ve servetim, Türk olarak doğmamdır."
(Mustafa Kemal Atatürk)
ozaman ver abicim cebini biz vardığımızda seni arayalım sende atla gel
İstanbul şarköy 240 km imiş
http://www.sarkoy.info/tunc/Sarkoy/w...sim/ulasim.htm
gitmişken kalsak fena olmaz hani bir de dönüşü var oralarda gezicez 500km bir günde iyi yol yapmış olucaz, haritalarda Kumbağ denize girmek için güzel gözüküyor sahil yolu için manzara süper ama 4*4 aracınız yoksa girmeyin diyor (biz gireriz ama çıkarmıyız bilmem). Bir gün önceden gidip tekirdağ rakısı içip köftesini mi yesek sabah kahvaltıya geliriz Çadır ya da pansiyon fiyatı hakkında bilgi verebilirseniz çok iyi olur.
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
arkadaşlar sarköyde denize gircek yer cok hiç biryer bulamasanız ben benim yazlık var orda onun onüne götürürüm sizi kardeşim var evde şimdi banada eski komşularımı görme imkanı dogar
şimdi kimler gelicek bi liste yapalım..herkes nerden oldugunu cep tel numarasını motosikletinin markasını rengini yazsın..çunku pazar gunu biz sizi beklicez ya o bakımdan bari kac kişi gelcegı belli olur ona gore kelle sayarız
liste yaptık 2 sayfanın sonunda hazır ilk sayfada hazır her grubu temsilen bi kişinin cebini alsanız yeter zaten ailem tekirdağda kalıyo tekirdağı bilirim buluşmak sorun olmaz
metalgod kardeşim hatırladığım kadarıyla sen yeni kaza yapmamışmıydın...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...daha-atin.html
durumun nasıl peki...bi hastaneye falan gittinmi bari...sağlık herşeyden önce gelir arkadaşım sevenlerini üzme...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ben vazgeçtim pazartesi dönerim gece çalışmam salı sabah iş başı yaparım. Ama kalacak yer hakkında bilgi bekliyoruz. Sorun olmasın geceyi sokakta geçirmeyelim sonra
hotel pansiyon dolu hic biryer yoksa bile ben seni kardeşime misafir ederim ayıpsın
Arkadaşlar,
Ben bu akşam Şarköy'e gidecem istiyen için ponsiyon veya hotel araştırmaya çalışırım.Saat 21:30 civarı orda olmayı düşünüyorum.
Tel:05424152181
"Hayatta yegâne varlığım ve servetim, Türk olarak doğmamdır."
(Mustafa Kemal Atatürk)
tavlada bende iddialıyım haberiniz olsun.yaparız tavla turnuvasını görürüz kimin en iyi olduğunu.
::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)