Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

15 temmuz 2007 şarköye gidiyoruz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hımm tavla uzmanı pınardın dimi :D hani şu lastikleri kapan yani istden 3 motor olduk öylemi

istlilere 4.levent metro durağı uyuyomu ?? ordan tem e girer ordanda halis abiyi takip ederiz :D
    Buluşma yeri bana uygundur. Hadi gidelim
    Alıntı silah1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet lastik kaybedende bensdeniz

ben eger plakaları yetiştire bilirsem yeni makinamla gelirsem yavaş kulanmak zorundayım
    Abi bak iiki tavlada yenmişim seni. Sende bende meşhur olduk :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    bmw r 1200 gs
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yavaş gidicem bu sefer. Kazadan sonra sarsıldım hız yapamıyorum :(
    sankı kazadan önce cok hızlı gıdıyodun da

hımm tavla uzmanı pınardın dimi :D hani şu lastikleri kapan yani istden 3 motor olduk öylemi

istlilere 4.levent metro durağı uyuyomu ?? ordan tem e girer ordanda halis abiyi takip ederiz :D
    yok hocam siz yanlış bılıyosunuz ya uzman olan benım pınarıda yenen benım anahtarını aldım o aksam alla alla nasıl hatırlamıyonuz

ahanda delil anahtarlara bakın nerde??
    [B]BMW R 1200 GS[/B]
    [B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]

Motosikleti
    tabanvay
    ha pardon dooru :D pınarı tavlanın rövanşı olana akdar tahttan indiriyoruz :

Motosikleti
    bmw r 1200 gs
    eyvallah metalgod indirin onu tahttan şampıyon benım
    [B]BMW R 1200 GS[/B]

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    O rövanş tı zaten. Arkadaş bana 5-0 yenilmişti heheheheee :D
    Alıntı uzman_1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sankı kazadan önce cok hızlı gıdıyodun da

yok hocam siz yanlış bılıyosunuz ya uzman olan benım pınarıda yenen benım anahtarını aldım o aksam alla alla nasıl hatırlamıyonuz

ahanda delil anahtarlara bakın nerde??
    eyvallah metalgod indirin onu tahttan şampıyon benım
    5-0 5-3 ten daha büyük bi skor canım arkadaşım

Motosikleti
    bmw r 1200 gs
    bırak bu işleri pınarr azcık su buldun hemen çamura yatıyosun ben o gun sana 5-0 yenılmedım ki bıde ılk oynadıklarıma ıllakı yenılırım ben yoksa tavladan soğuyolar bunalıma gırıyolar

en kısa zamanda senı düelloya davet edıyorum noter huzurunda yenıcem senı hehhehehe
    [B]BMW R 1200 GS[/B]

Motosikleti
    tabanvay
    abi ben şimdi rövanştı deflasmandı hesap yaparsam ortalık karışcak bence siz kendi aranızda çözün bu sorunu :D yiyin birbirinizi

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    oy oy oy neler oluyo burda bakıyım...bizim tophane tavlacıları birbirine girmiş yine... kardeşim gözümüzle gördük yenen kişi uzman arkadaşımızdı işte...şahit istiyosanız 3-5 tane şahitte var ee daha ne olsun...ilk maçı izlemediğimiz için onla ilgili bir yorum yapamıcam ama şimdilik şampiyon uzman arkadaşımızdır...kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim...buyrun efem kupanız...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    bmw r 1200 gs
    abi ben şimdi rövanştı deflasmandı hesap yaparsam ortalık karışcak bence siz kendi aranızda çözün bu sorunu :D yiyin birbirinizi
    öyle deme komşuda pişer bizede düşer hesabı pınar hepınıze yemek ısmarlıcak cunku
    [B]BMW R 1200 GS[/B]

Motosikleti
    tabanvay
    bu demektirki şarköye sende geliyosun ve ortada bi bi mangal kokusu var :D

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    bırak bu işleri pınarr azcık su buldun hemen çamura yatıyosun ben o gun sana 5-0 yenılmedım ki bıde ılk oynadıklarıma ıllakı yenılırım ben yoksa tavladan soğuyolar bunalıma gırıyolar

en kısa zamanda senı düelloya davet edıyorum noter huzurunda yenıcem senı hehhehehe
    Yalançıya bak 5-0 yenilmedin ha? Çamura yatan ben miyim şimdi?
    Ben seni o gün 5-0 yenmediysem cümle alem gelsin yüzüme tükürsün diyorum. Nokta

Motosikleti
    bmw r 1200 gs
    Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oy oy oy neler oluyo burda bakıyım...bizim tophane tavlacıları birbirine girmiş yine... kardeşim gözümüzle gördük yenen kişi uzman arkadaşımızdı işte...şahit istiyosanız 3-5 tane şahitte var ee daha ne olsun...ilk maçı izlemediğimiz için onla ilgili bir yorum yapamıcam ama şimdilik şampiyon uzman arkadaşımızdır...kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim...buyrun efem kupanız...
    çok tesekkur ederım sağolun varolun bırılerının gerceğı görmesı çok guzel
    kupa da çil çil parlıyo beaa

Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalançıya bak 5-0 yenilmedin ha? Çamura yatan ben miyim şimdi?
    Ben seni o gün 5-0 yenmediysem cümle alem gelsin yüzüme tükürsün diyorum. Nokta
    ohoo sen duygu sömurusune de basladın yuzume tukurun falan gec bunları gecc
    şahıdın var mı?? yok
    foto var mı??? yok
    delil var mı?? yok

e daha ne tartışıyoz yaa ben senı sahıtler fotolar delıller eşliğinde yendım
    [B]BMW R 1200 GS[/B]

Motosikleti
    tabanvay

[MT] İSTten şarköye gelecekler için buluşa yeri 4.levent metro istasyonu önü haritadaki küçük kırmızı nokta
    sabah saat 07.30

1-silah1
    2-metalgod
    3-pınarr
    4-denizcimuzaffer
    5- buraki77

Motosikleti
    Suzuki SV650s

çok tesekkur ederım sağolun varolun bırılerının gerceğı görmesı çok guzel
    kupa da çil çil parlıyo beaa

ohoo sen duygu sömurusune de basladın yuzume tukurun falan gec bunları gecc
    şahıdın var mı?? yok
    foto var mı??? yok
    delil var mı?? yok

e daha ne tartışıyoz yaa ben senı sahıtler fotolar delıller eşliğinde yendım
    Vallaa seni yendiğim yerdeki tüm garsonlar şahit. Mt buluşması düzenlerim oraya ve tavlada bana 5-0 yenilen arkadaşı gösterin derim. Parmaklar sana döner görürsün gününü :D

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97

[MT] İSTten şarköye gelecekler için buluşa yeri 4.levent metro istasyonu önü haritadaki küçük kırmızı nokta
    sabah saat 07.30 bence mantıklı çünkü iki buçuk saatte gitsek saat 10 olur e akşamada geri dönüleceğine göre ?? çok mu erken dedim yoksa saate

ne dersiniz

1-silah1
    2-metalgod
    3-pınarr
    4-uzman1907
    bende sizi tekirdağ da karşılar beraber gideriz.kaç gibi burda olursunuz?ona göre arkadaşlara haber vereyim.
    ::tutkuy::

canavar_hk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok YaKıNDa GeliYooo !!!
    arkadaslar ben gelcem tabii buyuk bi terslik cıkmazsa...tekirdağ/merkez'denim...istanbullu arkadaslar kafanızda bi plan varmı...bi uçmakdere yolu var(yol toprak ama duyumlarıma gore yolu duzeltmişler ama deli manzara var) birde asvalt yol var asvalttan gidersek tekirdağ-şarkoy 110 km falan bişey sanırım ama toprak yoldan gidersek 70 80 km gibi bişey oluyo...siz nasıl isterseniz...ben söyle düşündüm...gelmek isteyenler nerden olduklarını yazsınlar..tam orta biryer bulalım orda bulusalım..yada şoylede olabilir...herkes tekirdağ/merkezdeki limanda buluşur poğça börek falan alıp limanda çay bahçesinde kahvaltı ederiz...ordan hepberaber ateşleriz şarkoy'e...şu bu değilde şöyle güzel bi toplanıp gidersek çok iyi muhabbet çıkar...şarköy çok güzel biyer...aslında herkesin gelmesini tavsiye ederim

Dediğim gibi gelmek isteyen arkadaslar isimlerini ve nerden olduklarını bi yazsınlarda ona gore bi plan proje yapalım...

baska bi fikri olan varsa paylaşalım arkadaslar...yani nerde nasıl buluscagımız hakkında...

bu arada çorludanda 2 3 arkadas gelebilir...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    7.30 iyi bir saat 8.30 9.00 gibi tekirdag da oluruz orda kahvaltı ederiz bir saat 1.5 saat anca sarköyde oluruz tekirdaglı arkadaşlar kahvaltı yeri ayarlayın misafir geliyor istanbuldan

syriana siz gelmiyormusunuz hadi sizde gelin bekliyoruz

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı silah1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7.30 iyi bir saat 8.30 9.00 gibi tekirdag da oluruz orda kahvaltı ederiz bir saat 1.5 saat anca sarköyde oluruz tekirdaglı arkadaşlar kahvaltı yeri ayarlayın misafir geliyor istanbuldan

syriana siz gelmiyormusunuz hadi sizde gelin bekliyoruz
    abi biz ailecek şehir dışına gidiyoruz yaw...gitmeseydik kaçmazdı ama plan daha hafta başından yapıldı... sizlere iyi eğlenceler...kazasız belasız gidin inşallah...bir dahaki sefere bizden kurtulamazsınız ama...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    kısmet birdahi sefere inşallah

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    Alıntı canavar_hk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben gelcem tabii buyuk bi terslik cıkmazsa...tekirdağ/merkez'denim...istanbullu arkadaslar kafanızda bi plan varmı...bi uçmakdere yolu var(yol toprak ama duyumlarıma gore yolu duzeltmişler ama deli manzara var) birde asvalt yol var asvalttan gidersek tekirdağ-şarkoy 110 km falan bişey sanırım ama toprak yoldan gidersek 70 80 km gibi bişey oluyo...siz nasıl isterseniz...ben söyle düşündüm...gelmek isteyenler nerden olduklarını yazsınlar..tam orta biryer bulalım orda bulusalım..yada şoylede olabilir...herkes tekirdağ/merkezdeki limanda buluşur poğça börek falan alıp limanda çay bahçesinde kahvaltı ederiz...ordan hepberaber ateşleriz şarkoy'e...şu bu değilde şöyle güzel bi toplanıp gidersek çok iyi muhabbet çıkar...şarköy çok güzel biyer...aslında herkesin gelmesini tavsiye ederim

Dediğim gibi gelmek isteyen arkadaslar isimlerini ve nerden olduklarını bi yazsınlarda ona gore bi plan proje yapalım...

baska bi fikri olan varsa paylaşalım arkadaslar...yani nerde nasıl buluscagımız hakkında...

bu arada çorludanda 2 3 arkadas gelebilir...
    hüseyin o yola ancak enduro motorları olan gider benim motoru soktum yanlışlıkla denize gidelim dedik çok pişman oldum,biz asvalttan gidelim eğer zaman kalırsa,ist li arkadaşlara yeniköyü gösteririz dönüşte.
    ::tutkuy::

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)