15 temmuz 2007 şarköye gidiyoruz
Reklamlar
-
11 Temmuz 2007, 23:49
metalgod adlı üyeden alıntı
hımm tavla uzmanı pınardın dimi :D hani şu lastikleri kapan
yani istden 3 motor olduk öylemi
istlilere 4.levent metro durağı uyuyomu ?? ordan tem e girer ordanda halis abiyi takip ederiz :D
Buluşma yeri bana uygundur. Hadi gidelim
silah1 adlı üyeden alıntı
evet lastik kaybedende bensdeniz
ben eger plakaları yetiştire bilirsem yeni makinamla gelirsem yavaş kulanmak zorundayım
Abi bak iiki tavlada yenmişim seni. Sende bende meşhur olduk :D
Reklamlar
-
11 Temmuz 2007, 23:52
Pınarr adlı üyeden alıntı
Ben yavaş gidicem bu sefer. Kazadan sonra sarsıldım hız yapamıyorum :(
sankı kazadan önce cok hızlı gıdıyodun da
hımm tavla
uzmanı pınardın dimi :D hani şu lastikleri kapan
yani istden 3 motor olduk öylemi
istlilere 4.levent metro durağı uyuyomu ?? ordan tem e girer ordanda halis abiyi takip ederiz :D
yok hocam siz yanlış bılıyosunuz ya uzman olan benım pınarıda yenen benım anahtarını aldım o aksam alla alla nasıl hatırlamıyonuz
ahanda delil anahtarlara bakın nerde??
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
-
12 Temmuz 2007, 00:01
ha pardon dooru :D pınarı tavlanın rövanşı olana akdar tahttan indiriyoruz :
-
12 Temmuz 2007, 00:10
eyvallah metalgod indirin onu tahttan şampıyon benım
[B]BMW R 1200 GS[/B]
-
12 Temmuz 2007, 00:11
O rövanş tı zaten. Arkadaş bana 5-0 yenilmişti heheheheee :D
uzman_1907 adlı üyeden alıntı
sankı kazadan önce cok hızlı gıdıyodun da
yok hocam siz yanlış bılıyosunuz ya uzman olan benım pınarıda yenen benım anahtarını aldım o aksam alla alla nasıl hatırlamıyonuz
ahanda delil anahtarlara bakın nerde??
eyvallah metalgod indirin onu tahttan şampıyon benım
5-0 5-3 ten daha büyük bi skor canım arkadaşım
-
12 Temmuz 2007, 00:14
bırak bu işleri pınarr azcık su buldun hemen çamura yatıyosun ben o gun sana 5-0 yenılmedım ki bıde ılk oynadıklarıma ıllakı yenılırım ben yoksa tavladan soğuyolar bunalıma gırıyolar
en kısa zamanda senı düelloya davet edıyorum noter huzurunda yenıcem senı hehhehehe
[B]BMW R 1200 GS[/B]
-
12 Temmuz 2007, 00:18
abi ben şimdi rövanştı deflasmandı hesap yaparsam ortalık karışcak bence siz kendi aranızda çözün bu sorunu :D yiyin birbirinizi
-
12 Temmuz 2007, 00:19
oy oy oy neler oluyo burda bakıyım...bizim tophane tavlacıları birbirine girmiş yine... kardeşim gözümüzle gördük yenen kişi uzman arkadaşımızdı işte...şahit istiyosanız 3-5 tane şahitte var ee daha ne olsun...ilk maçı izlemediğimiz için onla ilgili bir yorum yapamıcam ama şimdilik şampiyon uzman arkadaşımızdır...kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim...buyrun efem kupanız...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
12 Temmuz 2007, 00:20
abi ben şimdi rövanştı deflasmandı hesap yaparsam ortalık karışcak bence siz kendi aranızda çözün bu sorunu :D yiyin birbirinizi
öyle deme komşuda pişer bizede düşer hesabı pınar hepınıze yemek ısmarlıcak cunku
[B]BMW R 1200 GS[/B]
-
12 Temmuz 2007, 00:22
bu demektirki şarköye sende geliyosun ve ortada bi bi mangal kokusu var :D
-
12 Temmuz 2007, 00:24
bırak bu işleri pınarr azcık su buldun hemen çamura yatıyosun ben o gun sana 5-0 yenılmedım ki bıde ılk oynadıklarıma ıllakı yenılırım ben yoksa tavladan soğuyolar bunalıma gırıyolar
en kısa zamanda senı düelloya davet edıyorum noter huzurunda yenıcem senı hehhehehe
Yalançıya bak 5-0 yenilmedin ha? Çamura yatan ben miyim şimdi?
Ben seni o gün 5-0 yenmediysem cümle alem gelsin yüzüme tükürsün diyorum. Nokta
-
12 Temmuz 2007, 00:25
Syriana adlı üyeden alıntı
oy oy oy neler oluyo burda bakıyım...bizim tophane tavlacıları birbirine girmiş yine...
kardeşim gözümüzle gördük yenen kişi uzman arkadaşımızdı işte...şahit istiyosanız 3-5 tane şahitte var ee daha ne olsun...ilk maçı izlemediğimiz için onla ilgili bir yorum yapamıcam ama şimdilik şampiyon uzman arkadaşımızdır...kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim...buyrun efem kupanız...
çok tesekkur ederım sağolun varolun bırılerının gerceğı görmesı çok guzel
kupa da çil çil parlıyo beaa
Pınarr adlı üyeden alıntı
Yalançıya bak 5-0 yenilmedin ha? Çamura yatan ben miyim şimdi?
Ben seni o gün 5-0 yenmediysem cümle alem gelsin yüzüme tükürsün diyorum. Nokta
ohoo sen duygu sömurusune de basladın yuzume tukurun falan gec bunları gecc
şahıdın var mı?? yok
foto var mı??? yok
delil var mı?? yok
e daha ne tartışıyoz yaa ben senı sahıtler fotolar delıller eşliğinde yendım
[B]BMW R 1200 GS[/B]
-
12 Temmuz 2007, 00:36
[MT] İSTten şarköye gelecekler için buluşa yeri 4.levent metro istasyonu önü haritadaki küçük kırmızı nokta
sabah saat 07.30
1-silah1
2-metalgod
3-pınarr
4-denizcimuzaffer
5- buraki77
-
12 Temmuz 2007, 00:46
çok tesekkur ederım sağolun varolun bırılerının gerceğı görmesı çok guzel
kupa da çil çil parlıyo beaa
ohoo sen duygu sömurusune de basladın yuzume tukurun falan gec bunları gecc
şahıdın var mı?? yok
foto var mı??? yok
delil var mı?? yok
e daha ne tartışıyoz yaa ben senı sahıtler fotolar delıller eşliğinde yendım
Vallaa seni yendiğim yerdeki tüm garsonlar şahit. Mt buluşması düzenlerim oraya ve tavlada bana 5-0 yenilen arkadaşı gösterin derim. Parmaklar sana döner görürsün gününü :D
-
12 Temmuz 2007, 02:13
[MT] İSTten şarköye gelecekler için buluşa yeri 4.levent metro istasyonu önü haritadaki küçük kırmızı nokta
sabah saat 07.30 bence mantıklı çünkü iki buçuk saatte gitsek saat 10 olur e akşamada geri dönüleceğine göre ?? çok mu erken dedim yoksa saate
ne dersiniz
1-silah1
2-metalgod
3-pınarr
4-uzman1907
bende sizi tekirdağ da karşılar beraber gideriz.kaç gibi burda olursunuz?ona göre arkadaşlara haber vereyim.
-
12 Temmuz 2007, 03:27
arkadaslar ben gelcem tabii buyuk bi terslik cıkmazsa...tekirdağ/merkez'denim...istanbullu arkadaslar kafanızda bi plan varmı...bi uçmakdere yolu var(yol toprak ama duyumlarıma gore yolu duzeltmişler ama deli manzara var) birde asvalt yol var asvalttan gidersek tekirdağ-şarkoy 110 km falan bişey sanırım ama toprak yoldan gidersek 70 80 km gibi bişey oluyo...siz nasıl isterseniz...ben söyle düşündüm...gelmek isteyenler nerden olduklarını yazsınlar..tam orta biryer bulalım orda bulusalım..yada şoylede olabilir...herkes tekirdağ/merkezdeki limanda buluşur poğça börek falan alıp limanda çay bahçesinde kahvaltı ederiz...ordan hepberaber ateşleriz şarkoy'e...şu bu değilde şöyle güzel bi toplanıp gidersek çok iyi muhabbet çıkar...şarköy çok güzel biyer...aslında herkesin gelmesini tavsiye ederim
Dediğim gibi gelmek isteyen arkadaslar isimlerini ve nerden olduklarını bi yazsınlarda ona gore bi plan proje yapalım...
baska bi fikri olan varsa paylaşalım arkadaslar...yani nerde nasıl buluscagımız hakkında...
bu arada çorludanda 2 3 arkadas gelebilir...
-
12 Temmuz 2007, 09:36
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
12 Temmuz 2007, 10:38
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
12 Temmuz 2007, 10:55
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kısmet birdahi sefere inşallah
-
12 Temmuz 2007, 12:31
canavar_hk adlı üyeden alıntı
arkadaslar ben gelcem tabii buyuk bi terslik cıkmazsa...tekirdağ/merkez'denim...istanbullu arkadaslar kafanızda bi plan varmı...bi uçmakdere yolu var(yol toprak ama duyumlarıma gore yolu duzeltmişler ama deli manzara var) birde asvalt yol var asvalttan gidersek tekirdağ-şarkoy 110 km falan bişey sanırım ama toprak yoldan gidersek 70 80 km gibi bişey oluyo...siz nasıl isterseniz...ben söyle düşündüm...gelmek isteyenler nerden olduklarını yazsınlar..tam orta biryer bulalım orda bulusalım..yada şoylede olabilir...herkes tekirdağ/merkezdeki limanda buluşur poğça börek falan alıp limanda çay bahçesinde kahvaltı ederiz...ordan hepberaber ateşleriz şarkoy'e...şu bu değilde şöyle güzel bi toplanıp gidersek çok iyi muhabbet çıkar...şarköy çok güzel biyer...aslında herkesin gelmesini tavsiye ederim
Dediğim gibi gelmek isteyen arkadaslar isimlerini ve nerden olduklarını bi yazsınlarda ona gore bi plan proje yapalım...
baska bi fikri olan varsa paylaşalım arkadaslar...yani nerde nasıl buluscagımız hakkında...
bu arada çorludanda 2 3 arkadas gelebilir...
hüseyin o yola ancak enduro motorları olan gider benim motoru soktum yanlışlıkla denize gidelim dedik çok pişman oldum,biz asvalttan gidelim eğer zaman kalırsa,ist li arkadaşlara yeniköyü gösteririz dönüşte.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)