İş yerinden izini kopardım, sabahta göksunu devresi için İzmire uçucaz oldu oldu butoplantı çok zevkli geçicek vallaaaaaaaa
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
bizim(İZMİR-MANİSA) toplantılar nedense hem aile havasında hemde etkinlik havasında oluyor.Fark yaratan bu grupların güzel ,temiz ,dürüst insanları...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Lodos
Bunlar daha ara sıcaklar,ana yemeklere geçtiğimizde herkes iç çekerek bizi izliyor olacak,şimdikinden daha da fazlalaşmış bir şekilde...
umutus ve acress gelmenize çok sevindimOrada görüşürüz...
dostlar beni bağışlayın yaa,,şu an muğladayım..acil bir durumdan dolayı buraya gelmek zorunda kaldım..yarın akşam kadar yetişebilirsem,,hiltona gelicem..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Hadi yaa Umarım önemli bir konu değildir.Bekliyoruz yine de yetişebilirsen
forrap, park yeri olayını hallettinmi...hiltonun ana resepsiyon giriştemi buluşulcak yoksa başka bi yerden mi giriliyor bu planet bowlinge...yoksa yanda otopark girişi vardı sanırım oradamı buluşulcak..?
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...lusmasi-5.html
buradan devam...(çünkü fotolar orada )
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Gelen,gelmek isteyip gelemeyen bütün dostlarımıza teşekkürler...
Sohbet iki başlıkta devam etmesin,aşağıdaki linkten devam edelim(fotoğraflar lodos un da dediği gibi orada);
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/32702-%5Bizmir-mt%5D-22-haziran-odullu-bowling-turnuvasi-ve-%22tshirt-umu-ver-artik%22-bulusmasi-5.html
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Bu topic amacına ulaşmıştır.Diğer linkten devam ediniz.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)