Evet başka gelebilen yok mu? Bu kadar insan ismini yazdırdı neden hiç kimseden ses seda yok?
Evet başka gelebilen yok mu? Bu kadar insan ismini yazdırdı neden hiç kimseden ses seda yok?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Belki henuz okuyamamıslardır. Bekleyelim bakalım.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
bazıları izindeyim tatile gidecem felan demiş.
biraz acele oldu bu pist işi sanki ... erteleyin bence...
yarışacaklar için yarıştan önce iyi olurdu ama nasip değilmiş...
boy
10 kişilik bir organizasyon kişi başı 200e mi geliyor?
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ben çarsamba gelebilirim yada h.sonu da uyar.bu olay gerceklesmezse istanbul-izmit otobanına cıkmaya ben varım.
Yazık etmeyin bence arkadaslar katılın söz verdiyseniz.
Mehmet de ona göre size güvenerek yola girişti simdi de onu mahcup etmeyin kesinlikle.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
kimse söz vermedi , fakat ismini yazdıranlar ben gelirim veya gelemem diye yorum yaparlarsa seviniriz...
Mehmet ben o tarihte İstanbulda olamayacağımdan gelemiyorum, size iyi eğlencelerr.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Böyle giderse 20 kişi olmayacak.
boy (CBR1000RR)
GorkeM (CBR125R)
edy (R6)
dinmeyen (CBR1000RR)
Skullhunter (Fazer)
MarlboroMan (CBR600RR)
Sword (Fazer)
necdet (CBR1100XX)
onr.sual (CBR125R)
Luxor (CBF150)
kaya34 (R6)
dreamdark (GT250R)
scuba (DL650)
not_fear (???)
tayfun (600RR)
mkirdal (SWING600)
viper22 (R1)
leto (600RR)
Shamyl (800S)
oldu mu?
oldu
kesinler listesi güncellendi...
toplam 6 kişi mi kesin geliyor ? eğer daha fazla kişi çıkmazsa daha ileri bir tarihe ertelemek daha doğru olacak yoksa hafta sonu kirasından fazla olacak.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
@Nemrut
Acele falan olmadı, kaç gün öncesinden yazdım. Pisti istediğin zaman kiralayamıyorsun, bir hafta öncesi de son derece uygun bir zamanlama. Diğer gruplar son derece hızlı organize olabiliyorlar. MT'de ise başka şeyler gibi bu da problem. Topu topu 20 kişiyi toparlayamıyorsun işte. Temmuz ayı içerisinde herkes yaz tatiline çıkacağından önümüzdeki haftaya gidelim dedik. Pist, Temmuz ayında 2-3 Temmuz tarihinde uygun dediler. Temmuz ikinci haftası ben yokum, 3.haftası da başka arkadaşlar tatile gidiyor. O yüzden önümüzdeki hafta en uygun zamandı, hem ben ve Hasan için de iyi olacaktı, yarıştan önce antreman olacaktı bize de. Bugün içerisinde yeterli kişi sayısı çıkmadığı taktirde bu organizasyonu iptal etmek durumunda kalacağım. Artık bir daha ne zamana yaparız bilemem...biraz acele oldu bu pist işi sanki ... erteleyin bence...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
arkadaşlar benim için çok acele oldu tarih.neden derseniz zaten ilk izinimi 2 temmuz olsun diye söylemiştim.şimdi 5-6 gün önce de izin istersem işini izninde hallet diyebilirler.öğlen gibi merkezi arayıp durumu öğrenirim kesin.eğer izin verirlerse ve fiyat 120-130 seviyelerinde olursa ben kesin gelicem ama öğleden sonra konuşup netleştirebilirim ancak...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Benim iş sakat, 1 gün öncesine kadar ne yapacağım belli olmuyor maalesef...mesela, önceden söz vermeden 26 Haziran'da atlayıp gelsem piste giremiyor muyum?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
@Shamyl
Eğer 20 kişi gidersek ve organizasyon gerçekleşirse, sonradan gelenler de piste girebilir. Ancak şu durumda pist organizasyonu yatacak gibi gözüküyor.Benim iş sakat, 1 gün öncesine kadar ne yapacağım belli olmuyor maalesef...mesela, önceden söz vermeden 26 Haziran'da atlayıp gelsem piste giremiyor muyum?
İnsallah agustos-eylul gibi de olur bu organizasyon. Kısmet olursa Yeni almayı dusundugum motorumun sınırlarını orada daha net ogrenebilirim.
mehmet abi beni de yaz haftaya varım bende
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
boy (CBR1000RR)
GorkeM (CBR125R)
edy (R6)
dinmeyen (CBR1000RR)
Skullhunter (Fazer)
Sword (Fazer)
necdet (CBR1100XX)
onr.sual (CBR125R)
kaya34 (R6)
dreamdark (GT250R)
scuba (DL650)
not_fear (???)
tayfun (600RR)
mkirdal (SWING600)
viper22 (R1)
leto (600RR)
Shamyl (800S)
@CERRAHI
Valla organizasyonun olup olmayacağını bilemem de benim organize etmeyeceğim kesin. Bundan sonraki pist organizasyonunu başkası ayarlasın, ben size destek olurum. Üç gündür uğraşıyorum organizasyon için ama son duruma bak, üç beş kişi kaldı gelecek olan...İnsallah agustos-eylul gibi de olur bu organizasyon. Kısmet olursa Yeni almayı dusundugum motorumun sınırlarını orada daha net ogrenebilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)