Bak gelirim oraya görürsün sonra
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşlar beni de ekleyin listeye, vardiyalı çalıştığım için zaten izin günlerimin h.sonuna denk gelmesi zor oluyor, mesela bu hafta çarş. - perş. izinliyim, cuma 15:00'te işten çıkıyorum. Uyduğu takdirde mutlaka gelmek istiyorum.
sanırım bu plan istanbulda gerçekleşicek
Sizin adınaza o heyacanı yaşıcam
Arkadaşlar bir detay bilgi vermek istiyorum. Bu organizasyon beleş değildir, yanlış anlaşılma olmasın. Normalde sizin gidip pisti kiralama şansınız yok zaten, herkese kiralamıyorlar. Kiraladıkları durumda da kişi sayısı kısıtı falan oluyor. Normalde 8-10 kişi gittiğinizde adam başı 150 YTL gibi bir para alıyorlar. Ama biz büyük ihtimalle daha kalabalık gideceğimiz için değişik bir kiralama konusunu düşünüyorum, o yüzden size şimdilik fiyat söyleyemiyorum. En fazla 150 YTL gibi bir fiyatı göz önünde bulundurun, organizasyon şeklinde kiralamaya çalışıp hem adam başı maliyeti düşürmeye çalışacağım, hem de herkesin piste çıkmasını sağlamaya çalışacağım. Bu ciddi bir organizasyondur, herhangi bir sakatlık olma durumuna göre bizim orada olduğumuz süre içerisinde ambulans da olacak. Pistte abuk subuk şeyler yapıp hem kendinizi hem de başkasını tehlikeye atmadığınız sürece bir sakatlık çıkmayacaktır. Umarım en kısa zamanda ayarlar gideriz, inanın çok eğleneceğiz.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
arkadaşlar zaman olarak uygun olursa bende gelmek ısterım
Bedava ne varki zaten bu memlekette.Valla piste çıkılacak.Olacak okadar masraf.Benim tek problemim seyirci olmadan o havayı yakalamam zor olacak.Buda pist zamanlarıma yansıyacaktır.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
herkesin sorunu tarih galiba, bence katılmak isteyen arkadaşlarla bu hafta içi bir buluşma düzenleyip tarihi konuşalım. gözüken o ki pisti kiralamak için yeterli bir katılım var.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
benide yazabilirsiniz, tabi herşey netleşince daha da emin bi şekilde yazın demek doğru olacak
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
katılamasam bile mutlaka o gün sizlerle olmak isterim bakarsınız bende dahil olurum
Az önce İMK ile görüştüm, pist 2 ve 3 Temmuz tarihlerinde müsaitmiş. Ondan sonraki hafta da ben bir haftalık tatile gidiyorum. 1 Temmuz'da yarış var, dolayısıyla 3 Temmuz gibi gidebiliriz sanıyorum. Herkes durumunu ona göre hazırlasın ve en kısa sürede bu işi netleştirelim. Yoksa Temmuz 3.haftaya kalır. Kira ücretini konuşamadım, yarın detaylarını konuşacağım ve size haber vereceğim.
arkadaşla konuştum(tayfun) oda dahil olacak listeye
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Erdem listeyi tekrar tekrar yazmanıza gerek yok, ben katılmak isteyenler belirttikçe ilk mesajdaki listeyi güncelliyorum.
Bu arada yarın İMK ile görüşeceğim, önümüzdeki hafta için bir gün ayarlayabilirsek daha güzel olacak. Bu yüzden herkes bir an önce gelip gelmeyeceği konusunda net bir cevap dönsün. Ben şimdiye kadar gelirim diyenleri listeye ekledim, zaman ve fiyat belli olunca çok hızlı şekilde organize olmak gerekiyor.
hafta içi oda güzel bakalım ben ayarlamaya calısıcam müdürüm aksilik cıkarmazsa bende gelicem
Mehmet bende bir cayma durumu yok geliyorum ;) uzun zamandır görüşemiyorduk çok güzel bir gün olacak.
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
Günü uygun olursa ben de gelirim.
ben izmitten gelirim,pist korfez pisti olsun ama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)