herşey çok zevkli ve keyifliydi forrap en basta sana ve diger mt kardeşlerimize,abilerimize,ablalarımıza çok teşekkürler tekrar görüşmek dieğiyle
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
İşte bendeki fotolar. hatta racingiskinin de bi sürü fotosu var. Gelen tüm dostlara teşekkürler. Mecit gözlerim seni de aradı ama nasip değilmiş. bi daha kine
bu yazıyı çok beğendim konuyla alakasız ama olsun paylaşayım dedim
yavaş yavaş toplanıyoruz.
masalar dolmaya başladı
yemekler içecekler söylendi
forrap Tshirtleri dağıtacak olmanın mutluluğu içinde
MT Manisa ailesi
sanki arkadaki garson kafamıza tepsiyi geçirecek gibi duruyor
Ve tshirtler dağıtılıyorrr
Özer abicim pek bi yakıştı
gel vatandaş gell tshirtlere gellll
Hedowich ve Tshirtü
Ironline ve anahtarlığı
Ve Racing İski. O ne bakış be abicim
Speedygirlsule ve ironline
Ve iski tshirtünü bulur. Arkasındaki ise sokemon
sokemon da tshirtlendi
Ceyz ve tatlı yeğeni Egemen
karambolde inşallah kafama top yemem
Derken umutus kafama topu attı.
selin hanım
Gürkay bowlingde atılın nasıl yapılacağını anlatıyor
ceyz ben. Çiğdem bu arada gördüm benim nescafemi içiyorsun
herkesin keyfi yerinde
Umutus ve prensesimiz acress. maşallah maşallah alah nazardan saklasın ikisinide.
Çiğdem Wallace ve I-ben,
Racing iski ve Mustafa
bi ara ayakkabıları alıp çıkmayı düşündüm
Bu poz için çok yoruldum çokkk
Racing iski abicim süper çıkmışsın. Ben o pozda varım ama sağolsun speedygirlşule zoomlamış beni atmış. Alacağın olsun şule hemde benim makinamla
sonra pasaporta çay kahve ve nargile içmeye gittik.
Velhasıl kelam,çok güzel bir buluşmaydı. Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan MT MANİSA ailesine çok teşekkür ederim. MT İzmirinde güzel insanları yine beraberdik ve sonuçta güzel bir akşama daha imza attık. Allah muhabbetimizi ve dostluklarımızı daim etsin inşallah.
şşşş. ne oluyo lem orda... keyfiniz bol olsun...
...Sergerdan...
tubacım sen gel yeterki bowling benden olsun. bekliyorum mutlaka
alicim gittin buralardan mesajda yazmaz oldun topiclere. ne çabuk unuttun bizleri aşkolsun.
wallace muratcım ıronlıne ın yaptığı skoru gösteren resim çekmiştim onu yüklememişsin buraya yani üzülme canım sen birinci olamadın diye.... kıskandınmı yoksa
sevgili hedocum bowlingde yenileceğini anladığın için oyun başlamadan kaçmış olman senin iyiliğine oldu tabi
özlemcim bir dahaki toplantıyı yine ekersen elimden çekeceğin var ona göre
güzel vakit geçirmişiniz.. keşke gelebilseydim başka zaman artık
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hedo bi daha habersiz tüyersen cezan büyük olan bizim tişörte oldu kaptı ferhat tişörtü
mahsusmu yapıyosun olm yaaa ama abi senin sanatsal bi tarafın var kesinlik ile ilerde kuracağımız tiyatro ekibinde sen kafadasın abi ne o yüz mimikleri öyle
sen bir , gürkay iki ...paçalarından akıyo
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
serkan abim sorma valla bende üzüldüm urlaya yetişmem lazımdı gitmeden önce gürkay abim anladı beni gayet abi sanatsal taraf kısmını sorma ya zorla okuttular abi beni surat ondan öle
Ride your way
Fotoğraflar mükemmel,aynı o gece gibi...
Bu guruba ne desem bilemiyorum ki
Herkese çok teşekkürler dostlar...
İyi ki varsınız...
(acress,umutus ... Neden hatırlatmadınız acress in tshirt işini ? Unuttum ben pasaporttayken.Kusura bakmayın )
tuncer'im bi şekil hallet o işi sen, bul bi kolayını...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
arkadaşlar sizlerden o gece erken ayrılmak zorunda kaldık. aslında pasaporta gelecektik. ama arkadaşımın işi dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldık. pasaporttan sonra oze bara bensiz gidenleri kınıyorum.
üFFFF modemimde bi sorun var şimdi iş yerindeydim haftassounda şehir dışına çıktım fotolar çok güzel olmuş akşam modemi yapabilirsem esas yorumlar o zaman gelior
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
takma kafana tuncer alırız birdahaki toplantıda bizde unutmusuz muhabbetin güzelliğinden
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
Tamamdır Göksu...
Bir daha ki buluşmada ne yapıp edip ayarlayalım,tshirtsüz olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)