kim kazandı acaba
kim kazandı acaba
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
arkadaşlar söz vermeme ve çok istememe rağmen elimde olmayan nedenlerle katılamadım organizasyona,çok özür dilerim
Çoook güzel bir akşamdı çok eğlendik.Gelen,gelmek isteyip gelemeyen herkese teşekkürler
Umarım herkes eğlenmiştir.
Manisa'lı dostlarımıza ayrıca teşekkürler,bizler için o kadar yolu yine hiç düşünmeden geldiler
Bowling turnuvasını Ferhat (ironline) arkadaşımız kazandı.Kendisine ve daha önce ki tavla turnuvamızın birincisi Gürkay arkadaşımıza t-shirtlerini törenle teslim ettim
Fotoğraflar yarın arkadaşlar...
forrap yarın demiş ama ben hemen bikaç yükleme yapayım...yarın dewam ederiz...
Bu arada yine çok güzel bir buluşmaydı, manisadan yol yapanlara teşekkürler...Her toplantı bir öncekinden daha güzel geçermi kardeşim
Bikaç tane ekleyip yatıcaktım başlamışken yüklemiş oldum hepsini gerçi sırası karışık oldu resimlerin gecenin akışına uymadı ama altta saat te yazıyo ordan sıralama yaparsınız ...Manisa MT evine varmadan resimler yüklenmiştir
teşekkürler kardeşim...hedowich ve babyface(erhan)tam bi tiyatro adamı sanat adamı bunlar ne karakter atmış adamlar yaa pozlara bak gece mükemmeldi bowling turnuvasından tutun pasaportta kömürde kahveye nargileye,sonrası ooz'da kurtlarımızı dökmeye kadar...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
chatkut,eline sağlık.
Bende akşama doğru atarım üç beş bişeyler
IRONLINE kazandıııııııııı
aşkımı buradan tebrik ediyoruuuuuuuuuuum t-shirtüde kaptık
süpppppeeeerrr bir akşamdı canım arkadaşlarım çok eğlendik. manisalı arkadaşlar ayağınıza sağlık. tüm arkadaşlar yüreğinize sağlık. bu güzel toplantıların devamını diliyorum.
sevgili forrap sana ayrıca teşekkür ediyoruz. herşey çok güzeldi.
sevgiler
serkan abı gelemedıgın ıcın üzgünümmm
cok gzl eylenmısınızzz
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa başım döndü napimmmmmm Pc yi çeviriyorum olmuyor, yan dönüyorum olmuyor, en iyisi ben düzelteyim dedimmmm
Öptüm ikinizi de Selin'ciğime selamlar...
İZMİR MT Şule abla başta olmak üzere hepinize sevgilerrrrrrr
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
walla çok güzel bi akşamdı.forrap'a ve emeği geçen herkeze teşekkürler.gelen ,gelemeyen herkeze sonsuz sevgi ve saygılar.en kısa zamanda yine görüşmek dileğiyle
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
forrap başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkürler,malesef dun gece çok yanınızda kalamadım bowlıngte uhte kaldı valla 2.side olur bunun zaten manisadan gelen dostlarımızında ayagına sağlık.
Ride your way
Önemli değil
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Gene çok eğlenceli ve güzel bir akşamdı.. İnanılmazz güldükk eğlendikk.. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler..
Manisa MT süpersinizz iyi ki geldiniz..
Bu arada Fotolar da süperr elinize emeğinize sağlık..
içimmm gittiiii fotoğraflaraaaa
gene vurmuşsunuz eğlenceninnn dibineeee
tşörtler ççooookkk güzelll
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
herşey çok başarılı olmuş arkadaşlar..
gelemesemde kalbim sizlerleydi...affedin...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
cok guzel bi geceydi, aksam da oyleydi sizlerin sayesinde
haftaya bulusma yerini ben seciyorum Bursada bir mekan.. hem bana eslik etmis olursunuz..
Çok güzel bi geceydi iyi eğlendik, emeği geçen herkese özellikle forrapa teşekkürler. En kısa zamanda görüşmek üzere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)